4. kolo Premijer Lige BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

slobodnjak
Kontakt:

Re: 4. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la slobodnjak » 15 avg 2013, 18:48

FK Leotar - FK Sarajevo X Leotar se nakako pretplatio na narješene rezultate.Sarajevo mi nekako ne izgleda dobro na početku.Ima tu puno loših igrača koji nisu za rang ekipe renomea tima sa Koševa.Dugo sam razmišljao.Sarajevo je svakako bliže pobjedi,ali Police su možda i jedan od najjačih domaćih terena .Zato nerješeno.
NK Čelik - FK Velež 1Čelik nikako nije zaslužio po prikazanom samo 3 boda.Ima i nesreće tu.Ja mislim da su Zeničani jednostavno bolja ekipa .To je to.
FK Olimpic - FK Mladost V.O. 1E vala dosta se i ova Mladost izvlačila.Olimpik ima kvalitet da ih dobije.Čak očekujem ubjedljivu pobjedu 2-3 razlike.
NK Široki Brijeg - FK Rudar P. 1Na krilima rezultata sa Koševa Široki će dobiti ovo lagano.
FK Slavija - NK Zvijezda 1Zvjezda je očito loša ove godine na moje veliko iznenadjenje.Mala rezerva ipak.Slavija pokazala kvalitet za gornji dio tabele dosada.
HŠK Zrinjski - NK Travnik 1Ekipa za vrh i dno.Nema se šta dodati.Igrački kadar Zrinjskog je za klasu jači.
FK Radnik B. - NK Vitez 1Gledao sam Radnika i pozitivno su me iznenadili.Vitez ako ovo izgubi ,a vjerujem da je Radnik bolji jer gledao sam obe ekipe ove sezone,mogao bi imati ogromne probleme.Imaju tezak raspored.Kod kuće imaju Zrinjskog ,Sirokog pa Čelik ,tako da bi mogli da zasjednu na mjesto fenjeraša ako ovo izgube i pitanje je kolko će onda moći.Imaju ekipu ali očito im je prepotencija udarila u glavu i neiskusni su u ovoj ligi.Mislim da im sve više postaje jasno koja je razlika izmedju Federalne i ove lige.
FK Borac - FK Željezničar 1Borac uvjek dobro igra sa Željom u B.luci.Očekujem da to ponove i ovaj put.Ima Borac odličnu ekipu medju 2-3 u ligi sigurno.Željo ne briljira na početku iako ima sve pobjede ali protiv lošijih protivnika,i to će se misli odraziti na rezultat .Borac po meni bolji trenutno,ako ništa za domaći teren.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 15 avg 2013, 20:32

Dejan, BL je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:vjeruj da sam i ja jutros to gledao,ali bar u mozzartu i wwinu ih nije bilo...

kao veliko poniženje sam zimus primio činjenicu da je željezničar bio postavljen kao favorit uoči utakmice u banjaluci,bilo 3.15 3.30 1.85.......naravno da sam igrao keca,i naravno da je borac rutinski to dobio,ali ipak ostaje ta sramota da je neki klub u banjaluci po prvi put bio postavljen kao favorit protiv borca u premijer ligi...ako opet bude tako,ubiću se od stida ko siroče :lol:
ako povedemo prekid utakmice je jer jednostavno vi imate tolike komplekse da ne mozete podnijeti da vas dobijemo u bl ,banja luka je samo jednim dijelom za borac i taj dio publike dugo je trazio rivalstvo sa nekim klubom u bih i nasao ga je ,ocekujem opet price od sudzenju naravno i rutinsku pobjedu od 2 gola razlike ali samo u slucaju dobrog obezbjedzenja utakmice 8-)
Tom logikom idući može se reći da je i Sarajevo samo jednim dijelom za Željezničar jer postoje i drugi klubovi za koje se navija u tom gradu. Kad smo kod rivalstva, svakako da je poslije Željezničara i Sarajeva jedno od najvećih Borac - Sarajevo. Pa teko onda Borac - Željezničar. Ne sjećam se kad je bio podbačaj publike protiv Sarajeva a protiv Željezničara je bilo. Problem je loš kvalitet lige, ne samo kod nas nego i u regionu muku muče s tim. Popravimo to, vidjećeš kako se navija i puni stadion i čija je Banjaluka. Uzgred Banjaluka je jedini veliki srpski grad u kojem nema organizovanih navijača 2 najveća srpska kluba. Samo borčevi navijači, i u gradu su samo obilježja i grafiti Borca

Kako si se ti usudio prenijeti sta si vidio, dozivio.....Neka sada ce se javiti par dezurnih, standardnih navijaca zeljeznicara da ti pravu istinu napisu.......

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 15 avg 2013, 20:53

Leotar-Sarajevo-domacini su sve gori i ove sezone su bas odron tako da ne ocekujem nista bolju igru protiv Sarajeva koje bas ima imperativ,ali kako su igrali dosad ne bih me iznenadilo,da i sad podbace.Ipak Sarajevo mnogo kvalitetnije,ali dvoznak stavljam x2

Borac-Zeljo-citam ove stranice i vidim,da ce Zeljo imati paklen docek u seheru.Nadam se punijem stadionu i dolasku normalne raje koja izbjegava dolazak zbog primitivaca u i oko Borca.Amar Osim je ratni zlocinac u Zenici,BL,Tuzli i kompleks je stvoren nevjerovatan,ali pored svih stvari ocekujem barem bod iz sehera iako Zeljo ima kvalitet protiv primitivaca i za sva tri x

Celik-Velez-pozitivne stvari se desavaju u Mostaru,ali sve se to mora potvrditi bod-ovima sa gostovanja,ali ipak mislim,da i Celik ima veliki imperativ i da ce slaviti,ocekujem puno golova 1

Olimpik-Mladosti-zbog ekipa kao sto su:Travnik,Mladost,Leotar,Rudar,Radnik,Vitez je neophodno smanjenje lige,a sto se tice same tekme,pa ocekujem rutinsku pobjedu Vukova 1

Siroki-Rudar-jedan od dva kandidata za titulu ce ovo uzeti glatko 1

Slavija-Zvijezda-volio bih da ostane Zvijezda u ligi i mislim da mogu do boda protiv solidne Slavije x

Radnik-Vitez-protiv Zelje sam vidio,da u vitezu ima nekoliko dobrih igraca,ali igraju primitivno i divlje sto su ponijeli iz druge lige i ako pocnu igrati fudbal za sto imaju kvalietu mozda i mogu nesto.Radnik mi je nepoznanica,ali im dajem prednost protiv kopije Varupinog Travnika 1

Zrinjski-Travnik-bolji je Zrinjski i ne vjerujem da gosti mogu sta ozbilnjije uraditi 1
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 avg 2013, 21:49

Mancini je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Radnik - Vitez 1, Domacini sa vise iskustva, Vitezani jos nezreli.
Borac - Željezničar 2, Kvalitetnija i jaca ekipa, uigranija i pretendent za prvaka, Borac je dobar ali ne dovoljno. Adilbeg ce rijesiti ovo.
Slavija - Zvijezda 1, Zicer kola, definitivno, Zvijezda kandidat za ispasti.
Široki Brijeg - Rudar 1, Siroki kandidat za prvaka a Rudar van forme, za neprepoznati.
Zrinjski - Travnik 1, Zrinjevci potvrdjuju tricu iz Gradacca.
Olimpic - Mladost X Ovi se vukovi nafurali nakon remija sa Celikom, smijesni mali klubic i dalje ce nastaviti kiksati na kukuruzistu na Otoci.
Čelik - Velež 1, Celik domacin i nece kiksati trecu zaredom kod kuce.
Leotar - Sarajevo X, dva kluba koja su lose usla u sezonu, remi mi je najrealniji.
:lol: :lol: :lol: Nekada je pametnije šutiti. :cry:
Slazem se, iskuliraj i preskoci moje misljenje. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 19 avg 2013, 17:50

EvoMene je napisao/la:Radnik - Vitez 1 (Tvrda, borbena utakmica, očekujem ipak minimalnu pobjedu domaćina golom u drugom dijelu)
Borac - Željezničar 1 (Navijački, nadam se da će presuditi domaći teren)
Slavija - Zvijezda 1 (Mislim da Zvijezda u ovom stanju nema šta tražiti kod Slavije koja je u prva tri kola pokazala da ima sasvim solidan tim za ovu ligu)

Široki Brijeg - Rudar 1 (Rudar veoma loš zasada, Široki medju boljim u ligi, kec je neminovan)
Zrinjski - Travnik 1 ( Ne vidim da Travnik ima ikakve šanse u Mostaru)
Olimpic - Mladost 1 (Nažalost vrijeme je za prvi poraz Mladosti, Olimpic je previše kvalitetan)

Čelik - Velež 1 (Uz utakmicu u Banja Luci derbi kola, prednost domaćinu, mislim da će ostvariti prvu pobjedu pogotovo ako imamo u vidu grozno izdanje Veleža na jedinom dosadašnjem gostovanju kod Širokog)
Leotar - Sarajevo X (Leotar nikad gori, ali moraju se čupati barem kući, mislim da Sarajevo dosada nije pokazalo neku zavidnu formu tako da sumnjam da će pobijediti u Trebinju)

Moglo bi ovo biti kolo domaćina, evo meni se čak 7 kečeva javlja. :D
Opet 5 od 8. U zadnja tri kola 14 od 24, znači preko 50% uspješnosti. :)
Smoke Weed Everyday!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.