po ovim nekim podacima, 3 utakmice protiv njih, 0 golova. vrijeme je da zabijemirzatele je napisao/la:Ja sam odigrao dzekson daje gol na tri tiketa nece me valjda brat izbit
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
neće te Džekson izbiti, može samo Pellegrini 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sta je s aguerom? Jel povrijedjen?
Nije mi jasno kako bi jovetic bio ispred aguera jer je aguero za njega babo. A vala bolji je i od negreda iako je negredo igracina.
Nije mi jasno kako bi jovetic bio ispred aguera jer je aguero za njega babo. A vala bolji je i od negreda iako je negredo igracina.
nije bio u formi .dadnan je napisao/la:Sta je s aguerom? Jel povrijedjen?
Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Ima li sastava,igra li Dzeko?
Pa znas da Englezi sve znaju,pogotovo njihovo zutilo.Cautinho je napisao/la:Evo sad ce,sacekaj jedno 5 sati.
Nikad se sastav ne objavi tako rano.Miske10 je napisao/la:Pa znas da Englezi sve znaju,pogotovo njihovo zutilo.Cautinho je napisao/la:Evo sad ce,sacekaj jedno 5 sati.
ja mislim da ce Dzeko biti na klupi, Aguero i Negredo ce poceti 
suti sluto slutaviBH430 je napisao/la:ja mislim da ce Dzeko biti na klupi, Aguero i Negredo ce poceti
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Hajmo svi osovat Pellegriniju mater ako stavi Dzeku na klupu. To ce mu pokazat...
kad mu psujemo dzematile vise vrijediZgemboAdislic je napisao/la:Hajmo svi osovat Pellegriniju mater ako stavi Dzeku na klupu. To ce mu pokazat...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
Jao jeste opiceni.
Pa ako ne vjerujete meni,ima na youtubeu Pellegrinijeva konferencija,gdje kaze da je Aguero spreman.
Posto ce mu ovo biti prva utakmica nakon dosta vremena nisam sklon vjerovanju da ce poceti,ali sam sklon vjerovanju da ce zavrsiti utakmicu.
Sto znaci da bi mogao dobiti koji minut.
Pa ako ne vjerujete meni,ima na youtubeu Pellegrinijeva konferencija,gdje kaze da je Aguero spreman.
Posto ce mu ovo biti prva utakmica nakon dosta vremena nisam sklon vjerovanju da ce poceti,ali sam sklon vjerovanju da ce zavrsiti utakmicu.
Sto znaci da bi mogao dobiti koji minut.
Keep walking.
Mislim da ce Negredo i Edin poceti a Jova uci ako zatreba.
Oplakah!mirzatele je napisao/la:kad mu psujemo dzematile vise vrijediZgemboAdislic je napisao/la:Hajmo svi osovat Pellegriniju mater ako stavi Dzeku na klupu. To ce mu pokazat...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ja bi volio ovaj izbor igraca vidjeti od prve minute,

Daily Mail objavio info da ce Dzeko poceti sa klupe. Nadam se da grijese...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”