FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Pupi04
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Pupi04 » 19 avg 2013, 14:57

Jos uvijek ima vremena da se ekipa pojaca i nadam se da hoce, veza zudi za dobrim DMF da se to sve poveze...
Otprilike sa ovim bi se trebalo raspolagati :

...........................................................Handanovic(Carrizo)................................................

......................Campagnaro(Andreolli)...........Ranocchia(Rolando).........Juan(Samuel).......................
Wallace(Jonathan).......................................................................................Nagatomo(Pereira)

.....................Guarin(Kuzmanovic)............Kovacic(Cambiasso)...........Alvarez(Obi).........................

................................Palacio(Belfodil).................................Icardi(Milito)................................

Capitana nisam stavio jer propusta pocetak sezone al sam ubjedjen da je njegova desna strana i odmah tu nema brige, Chivu je nadam se na izlazu, Mudingayi moze tu posluziti kao back up, Mbaye na posudbu i kad se sve sabere sa dva ozbiljna pojacanja to bi izgledalo kud i kamo raznovrsnije.

Po pokrivenosti pozicija:
Golmani: izvanredno, tu nema ni najmanje straha.

Odbrana : odlican spoj mladosti i iskustva sa dobrim zamjenama, i ubjedjenja sam da ce najbolji italijanski stoper uz Hugu doci do punog sjaja.

Bekovi : bolna tacka ove ekipe, a mozda i najvaznija karika u ovoj formaciji, desna strana sa Capitanom i nadam se dobrim Wallaceom uz Johnya iz sjene :mrgreen: se moze pokriti, a lijeva ne ulijeva nikakvo povjerenje, iako sam ubjedjenja da je Pereira bolji igrac od yapaneezza oni kao da se takmice ko je herlaviji, moze se uci sa njima u sezonu ali sa velikim upitnikom, iako bih rekao ako se Wallace pokaze dobrim na desnoj tu takodjer Capitano uskace ako ovaj dvojac nastavi bezmozgasku igru. Kako god tu ne bih vise nista dovodio.

Vezni red : Kako sam gore rekao fali taj destruktivac ko oci u glavi, Guaro i Kova bi tek tad jos bolje izgledali, ne moze i ne smije se uci sa Cambijem kao prvim izborom u vezi, drago mi je da Ricky dobija sansu od WM jer momak zna i cini se da bi mogla ovo biti njegova sezona. DMF pod hitno i u slucaju odlaska Kuza jos jedan veznjak.

Napad : Napadacke opcije sem Palacia su pune upitnika, mogu eksplodirati i iznenaditi sve a s druge strane nam se moze obiti o glavu da se udje sa ovakvim napadom u sezonu, naravno da bi svi volili neku klasu u napadu jer Inter je uvijek to imao, Eto bi bio pun pogodak, ali mislim da smo blize levelu Gillardino, Borigol nego nekom WC, kako god i Icardi i Belfodil imaju potencijal i ja bih bio prezadovoljan da jedan bukne u ovoj sezoni.

Ni sam ne znam sta ocekivati u ovoj sezoni, nista me ne bi iznenadilo, tako da sa prognozama treba sacekati par utakmica, prednost je sigurno guranje na jednom frontu i zato se moglo krenuti sa prorjedjivanjem kadra.
Sezona prekretnica ili nastavak padanja :?

FORZA INTER ! ! !

slika
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 19 avg 2013, 15:38

Veznjak o kome pricas je najvjerovatnije Taider. Pioli ga nije koristio uopste u zadnjoj tekmi, vjeruje se da su pregovori pri kraju. Idealan bi bio Nainggolan svakako ali i Saphir ce odraditi svoj posao ;)

Cini se da Walter nije zadovoljan sa Icardijem nikako, dok Belfodil tek hvata zalet pa vidjet cemo sta ocekivati od njega, iako mislim da ce on dati mnogo vise od Maurita ali sacekajmo.

Isla sad na korak do potpisa, sad nema sanse da napusti Torino. Rijesiti se Johnny-a i dovesti njega i eto ekipe iz koje Walter moze izvuci LP ;)

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 19 avg 2013, 16:42

"Si è aperto qualche spiraglio nella trattativa. Tra oggi e domani vedrò i dirigenti juventini. Vogliamo ribadire la volontà del mio assistito di giocare in nerazzurro". - Agent od Isle veli da ce se danas il sutra sastat sa upravom Juventusa i da ce im prenijet zelju igraca da igra za Inter.

I to ce znaci bit to.

Na kraju mercata to bi trebalo ovako izgledat ako sve bude po planu :

_________Samir
__Hugo_Ranocchia_Juan
Isla_Guarin_Taider_Kova_Yuto
_______Palacio_Icardi

Ako bi kojim slucajem doso Eto'o scudetto ovako LP bez problema.Mazzarri je najveca snaga ove ekipe.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 19 avg 2013, 16:56

Mago je napisao/la:"Si è aperto qualche spiraglio nella trattativa. Tra oggi e domani vedrò i dirigenti juventini. Vogliamo ribadire la volontà del mio assistito di giocare in nerazzurro". - Agent od Isle veli da ce se danas il sutra sastat sa upravom Juventusa i da ce im prenijet zelju igraca da igra za Inter.

I to ce znaci bit to.

Na kraju mercata to bi trebalo ovako izgledat ako sve bude po planu :

_________Samir
__Hugo_Ranocchia(c)_Juan
Isla_Guarin_Taider_Kova_Yuto
_______Palacio_Icardi

Ako bi kojim slucajem doso Eto'o scudetto ovako LP bez problema.Mazzarri je najveca snaga ove ekipe.
I Zabac kapiten 8-)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 19 avg 2013, 16:58

kakav Isla pored Johnnya šta vam je :lol: ... Taidera dovest pod hitno i ako upadne još kakav lijevi bek (a neće) da ne gledam Yuta i Pereiru valjalo bi...
#Ausilio OUT

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 19 avg 2013, 17:17

Taider na korak od Intera,objavio Di Marzio

Walter je kralj,njegova izjava od jucer

„Tenziju i nervozu mogu da razumem kada se igra prvi meč u sezoni, ali da igraču ponestane snage, kod mene je nedospustivo. 8-)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 19 avg 2013, 18:39

Pozdrav za @sanjina starog poznanika. :mrgreen:

Ne viđam te kao nekad, jest da ćemo se opet ''klati'', ali eto rekoh da te pozdravim. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 19 avg 2013, 18:41

Dokad je Livaja na posudbi?
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 avg 2013, 18:44

Do kraja ove sezone, onda ce se vjerojatno odlucivat di ide, a mozda i produze suradnju :)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 19 avg 2013, 18:45

da na godinu i pol je u Atalanti, s tim sto je vlasnistvo pola- pola!
Pazza Inter Amala

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 avg 2013, 19:06

Livaja je kao sto su neki vec pricali odlican potencijal ali posvadjan je opasno s mozgom kad bi to rijesio onda bi bilo super

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 19 avg 2013, 19:18

Interista je napisao/la:Livaja je kao sto su neki vec pricali odlican potencijal ali posvadjan je opasno s mozgom kad bi to rijesio onda bi bilo super
Bas sam to htio i napisat. Cisti idiot. A ima potencijal drama, pogle samo jucerasnej golove :shock:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 avg 2013, 19:25

posto me nije dugo bilo evo vam ga mustuluk:

TAIDER è un giocatore dell'Inter; contratto di quattro anni.

:D 8-)
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 19 avg 2013, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 19 avg 2013, 19:30

adointer je napisao/la:posto me nije dugo bilo evo vam ga mustuluk:

TAIDER è un giocatore dell'Inter; contratto di quatto anni.

:D 8-)
Bravo Branca za ovaj transfer 8-)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 avg 2013, 20:03

Nije mi jasno, pricalo se o 10 mil za pola ugovora na kraju ga dovodimo za 5.5 + posudba Laxalta. Pretpostavljam da je u pitanju otkup igraca a ne pola ugovora cim se pise o ugovoru na 4 godine.

U svakom slucaju dobro dosao, Cambiasso je bio kriminalan na pripremama siguran sam da je Taider upgrade u odnosu na njega.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 19 avg 2013, 20:06

Bravo Branca, ja prezadovoljan.. jos ga je Macari tražio.. hajmo sad Isla ili neka nas iznenade, al' pozitivno, sa nekom igračinom. :)
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 avg 2013, 20:23

Tritolone je napisao/la:Nije mi jasno, pricalo se o 10 mil za pola ugovora na kraju ga dovodimo za 5.5 + posudba Laxalta. Pretpostavljam da je u pitanju otkup igraca a ne pola ugovora cim se pise o ugovoru na 4 godine.

U svakom slucaju dobro dosao, Cambiasso je bio kriminalan na pripremama siguran sam da je Taider upgrade u odnosu na njega.

5,5 miliona + posudba Laxalta(sa pravom otkupa polovice) za pola ugovora Taidera
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 19 avg 2013, 20:42

Potpisat ce na 4 godine...kako to uzmu pola ugovora a potpise na 4 god...ima li Bologna pravo da ga vrati i kad cemo im isplatit ostatak ili je to to sto se tice placanja..isti je ugovor kao u Belfodila p.a ako moze neko objasnit

FORZA INTER!

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 19 avg 2013, 20:48

Nigdje ne pise na koji nacin je ugovor razdijeljen, ali po mojim pretpostavkama rijec je o obaveznoj otkupnini sljedece sezone (kao ugovor Silvestrea). Jednostavno nemamo para da platimo odmah u cijelosti. Tako da slj sezone imamo platiti ratu za Belfodila, Icardija, Taidera.. sto je vjerujem oko 15-tak miliona eurica.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 avg 2013, 21:29

sanjingr je napisao/la:Potpisat ce na 4 godine...kako to uzmu pola ugovora a potpise na 4 god...ima li Bologna pravo da ga vrati i kad cemo im isplatit ostatak ili je to to sto se tice placanja..isti je ugovor kao u Belfodila p.a ako moze neko objasnit
pa lijepo:compartecipazione(co-owner) na 4 godine sa tim da ima pravo nastupa za Inter,slicno sa Isla-Juve-Udinese,,nakon 4 godine(ali nikad toliko ne traje,uvijek se igrac ili otkupi ili proda svoja polovica) klubovi se moraju dogovoriti,ako ne mogu onda se ide na one buste(ko vise ponudi za drugu polovicu onda je njegov igrac)

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []