FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Aner je podlegao na putu do bolnice, od rana i udaraca, koje su mu nanijeli zenički policajci u Zenici, prilikom povratka "Manijaka" s utakmice fudbalskih klubova, "Čelik" - "Željezničar".
HRABRO SRCE SVETOG JUGA !
ANER KASAPOVIC BU'AZ - 20.08.2005/20.08.2013 !
HRABRO SRCE SVETOG JUGA !
ANER KASAPOVIC BU'AZ - 20.08.2005/20.08.2013 !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- corleone87
- Kontakt:
Aner Kasapović Bu'az - Hrabro srce svetog Juga 20.08.2005.-20.08.2013

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Aner Kasapović Bu'az 20.08.2005.-20.08.2013 A.C.A.B.

http://www.manijaci.ba/index.php/in-mem ... povic-buaz" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.manijaci.ba/index.php/in-mem ... povic-buaz" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Stilic ko grom iz vedra neba, na TM nema podataka o cjeni.
Iz kluba navode da je bivši igrač Lecha i Karpatyja, koji je karijeru započeo u Željezničaru, potpisao ugovor na tri godine (1+2).
Visina odštete koju su Turci platili njegovom bivšeg klubu još uvijek je nepoznata. <- Znaci nije za dzabe otiso trebalo bi bit nekih para...
Iz kluba navode da je bivši igrač Lecha i Karpatyja, koji je karijeru započeo u Željezničaru, potpisao ugovor na tri godine (1+2).
Visina odštete koju su Turci platili njegovom bivšeg klubu još uvijek je nepoznata. <- Znaci nije za dzabe otiso trebalo bi bit nekih para...
Ako je prosao sve nase omladinske kategorije (od 12 godine) onda bi trebali dobiti 3,5-4% od transfera (otisao je sa 20. godina od nas).Zekoo je napisao/la:Stilic ko grom iz vedra neba, na TM nema podataka o cjeni.
- bijeligolub
- Kontakt:
corleone87 je napisao/la:Aner Kasapović Bu'az - Hrabro srce svetog Juga 20.08.2005.-20.08.2013
Ja te volim, volim Željo..
http://www.historija.ba/d/111-godisnjic ... asapovica/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
R.I.P. Anere. Jug te pamti !
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
[youtube][/youtube]
Navijač sam Želje 30 godina,i ne mogu da shvatim ove navijače.Oni ne vide da je ova garantura stručnog štaba dala svoj maximum(na čelu sa Amarom Osimom).Njihov maximum je premijer liga,i tako će i ostati(što se vidi iz priloženog,protekle 4 sezone).A nastavak ove sezone,sve utakmice dobivaju na sreću,što se vidi iz zadnje utakmice u Banja Luci.
Pozdrav za manijake
Pozdrav za manijake

aleksandar_veliki je napisao/la:Salih47 je napisao/la:Navijač sam Želje 30 godina,i ne mogu da shvatim ove navijače.Oni ne vide da je ova garantura stručnog štaba dala svoj maximum(na čelu sa Amarom Osimom).Njihov maximum je premijer liga,i tako će i ostati(što se vidi iz priloženog,protekle 4 sezone).A nastavak ove sezone,sve utakmice dobivaju na sreću,što se vidi iz zadnje utakmice u Banja Luci.
Pozdrav za manijake
Strogo je zabranjeno registrovanje na forum ranije odstranjenih clanova sa istog. Hvala!!!

BU'AZ uvjek ces ostati u nasim srcima!!!
OTISO SI ANERE OSTALA JE TUGA,VJECNO CE TE VOLJETI MANIJACI S JUGA.....

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Southboy je napisao/la:BU'AZ uvjek ces ostati u nasim srcima!!!![]()
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Aner Kasapović Bu'az - Hrabro srce svetog Juga 20.08.2005.-20.08.2013
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ja znam da će ovo zvučati, smiješno i otrcano, ali evo jedna "mahalska": uopće ne znam ima li uopšte istine u ovome, jer i meni je nejasno, prijatelj koji radi sa Muamerovom sestrom mi kaže kako je bilo ljetos za njega nekih ponuda, čaki pola miliona € ali da je Amar tražio još više i propao transfer. Od tada totalni pad Svrakine igre. Sad koliko je realno sve ovo...
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
sumnjam, 150-200 je maksimum, i za njega i za adilovicarossoner je napisao/la:Ja znam da će ovo zvučati, smiješno i otrcano, ali evo jedna "mahalska": uopće ne znam ima li uopšte istine u ovome, jer i meni je nejasno, prijatelj koji radi sa Muamerovom sestrom mi kaže kako je bilo ljetos za njega nekih ponuda, čaki pola miliona € ali da je Amar tražio još više i propao transfer. Od tada totalni pad Svrakine igre. Sad koliko je realno sve ovo...
fedeltafrotta je napisao/la:sumnjam, 150-200 je maksimum, i za njega i za adilovicarossoner je napisao/la:Ja znam da će ovo zvučati, smiješno i otrcano, ali evo jedna "mahalska": uopće ne znam ima li uopšte istine u ovome, jer i meni je nejasno, prijatelj koji radi sa Muamerovom sestrom mi kaže kako je bilo ljetos za njega nekih ponuda, čaki pola miliona € ali da je Amar tražio još više i propao transfer. Od tada totalni pad Svrakine igre. Sad koliko je realno sve ovo...

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
pa eto jesi vidio ponudu bucaspora ? ja bi najvise volio da ode za 5 miliona, ali..