http://www.manijaci.ba/index.php/in-mem ... povic-buaz" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Ako je prosao sve nase omladinske kategorije (od 12 godine) onda bi trebali dobiti 3,5-4% od transfera (otisao je sa 20. godina od nas).Zekoo je napisao/la:Stilic ko grom iz vedra neba, na TM nema podataka o cjeni.
Iz kluba navode da je bivši igrač Lecha i Karpatyja, koji je karijeru započeo u Željezničaru, potpisao ugovor na tri godine (1+2).
Visina odštete koju su Turci platili njegovom bivšeg klubu još uvijek je nepoznata. <- Znaci nije za dzabe otiso trebalo bi bit nekih para...
corleone87 je napisao/la:Aner Kasapović Bu'az - Hrabro srce svetog Juga 20.08.2005.-20.08.2013
aleksandar_veliki je napisao/la:Salih47 je napisao/la:Navijač sam Želje 30 godina,i ne mogu da shvatim ove navijače.Oni ne vide da je ova garantura stručnog štaba dala svoj maximum(na čelu sa Amarom Osimom).Njihov maximum je premijer liga,i tako će i ostati(što se vidi iz priloženog,protekle 4 sezone).A nastavak ove sezone,sve utakmice dobivaju na sreću,što se vidi iz zadnje utakmice u Banja Luci.
Pozdrav za manijake
Strogo je zabranjeno registrovanje na forum ranije odstranjenih clanova sa istog. Hvala!!!
Southboy je napisao/la:BU'AZ uvjek ces ostati u nasim srcima!!!![]()
OTISO SI ANERE OSTALA JE TUGA,VJECNO CE TE VOLJETI MANIJACI S JUGA.....
sumnjam, 150-200 je maksimum, i za njega i za adilovicarossoner je napisao/la:Ja znam da će ovo zvučati, smiješno i otrcano, ali evo jedna "mahalska": uopće ne znam ima li uopšte istine u ovome, jer i meni je nejasno, prijatelj koji radi sa Muamerovom sestrom mi kaže kako je bilo ljetos za njega nekih ponuda, čaki pola miliona € ali da je Amar tražio još više i propao transfer. Od tada totalni pad Svrakine igre. Sad koliko je realno sve ovo...
fedeltafrotta je napisao/la:sumnjam, 150-200 je maksimum, i za njega i za adilovicarossoner je napisao/la:Ja znam da će ovo zvučati, smiješno i otrcano, ali evo jedna "mahalska": uopće ne znam ima li uopšte istine u ovome, jer i meni je nejasno, prijatelj koji radi sa Muamerovom sestrom mi kaže kako je bilo ljetos za njega nekih ponuda, čaki pola miliona € ali da je Amar tražio još više i propao transfer. Od tada totalni pad Svrakine igre. Sad koliko je realno sve ovo...
Trenutno korisnika/ca: ArtificiumBH10, Bing [Bot], Cwirek, Hajdeee, Napapijri i 48 gostiju.