Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Golman samo njegove suteve branio sinoc.
Pored neefikasnosti ima odlicno kretanje, mnogo pretrcao, nudio se, otkrivao i bilo je ljepota gledati ga u ovako jakom Cityu.
Ima zagarantovano mjesto u prvih 11 jos mnogo utakmica ako ovako nastavi.
Znao sam da nece dati gol kad je glavom sa peterca pocao fulati.
Pored neefikasnosti ima odlicno kretanje, mnogo pretrcao, nudio se, otkrivao i bilo je ljepota gledati ga u ovako jakom Cityu.
Ima zagarantovano mjesto u prvih 11 jos mnogo utakmica ako ovako nastavi.
Znao sam da nece dati gol kad je glavom sa peterca pocao fulati.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
To ti je ja mislim samo ako koristis IE. Google Chrome ima svoje temp fajlove.... Firefox isto tako....mirzatele je napisao/la:hvala brategringobih je napisao/la:Odradi ovo...mirzatele je napisao/la:gdje cu onda to ocistit jbt tamam napravio komp
[youtube][/youtube]
Rekoh ti ja odmah da cistih a ti neces. Sad si zarazen.
Salim se, ne mora znaciti ali ja bi ipak skenirao cijeli kompjuter. Ako nemas nikakav antivirus, skini neki besplatni, Avast ili AVG.
Virus se iz temp fajla vrlo brzo prosiri i moguce je da je negdje u C:\Windows\....
Znaci, obavezno skeniraj i to sto prije. Ja bi izbjegavao biti konektovan na internet dok ne skeniram jer dok ti kompjuter nema internet konekciju, ne mogu ti naskoditi.
NE IDITE NA SAJT EDINDZEKO.BA jer je navodno hackovan i na njemu je virus.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jos kad im Vrsajevic i Sunjic osude.. Pa bolje da se odma predaju i da nikako ne igraju.Zenga je napisao/la:Bravo Edine, jos jedan Zmaj man of the match, prvo Spahic, Begovic pa sad Dzeko - Slovaci ce nadrljat
odlican dzeko sinoc, istina trebao je zabiti bar jednu od onih prilika ali bice bolje drugi put po tom pitanju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja bas jucer kad sam ceko sastave otvorio stranicu i sad ne znam kakav je virus?? vidio sam nesto cirilica nisam mogao izaci i izadjem na Ctr+alt+del i sad moze li mi neko nesto vise reci o kakvom se virusu radi...
>>No body likes us but we dont care<<
- Cautinho
- Kontakt:
Kako se Dijamant razigrao,mozda bi sada i penal pogodio. 
Najljepse mi je jutro nakon Citiyeve pobjede 8)
Najljepse mi je jutro nakon Citiyeve pobjede 8)
Keep walking.
Odlican Dzeko
Izgleda kao da se preporodio. Jednostavno se vidi da ta volja i zelja za dokazivanjem
Falio je gol ali Boze moj meni ga je draze vidjeti onako rastrcanog i zeljnog igre nego da je dao gol i onda se 90 minuta ko mrtvac vukao po terenu. Navas sinoc
Vidi se da ce dobro saradivati sa Dzekom. Igrao je Navas sa Spahom i zna kako "bosnjo" bije elem htjeo ne htjeo morace slati dobre lopte Dzeki.
Salim se naravno momak je odlican bio i svaka mu cast 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sjajna partija dijamanta,steta sto se nije upisao u listu strijelaca,ali se vidjelo iz aviona da ga gol nije htio,,,by the way, eno transfermarkt mu upisao dvije assistencije,,,samo ovako nastavi dijamntu.
AVIRA ANTI VIRUS
FILES - 479 975
DIRECTORIES - 27 825
ARCHIVES - 4382
WARNINGS - 0
OBJECTS SEARCHED - 702712
HIDDEN OBJECTS - 0
DETECTIONS - 0
SUSPICIOUS - 0
REPAIRED - 0
WIPED - O
DELETED - 0
MOVED - 0
JEL TO UREDU ?
FILES - 479 975
DIRECTORIES - 27 825
ARCHIVES - 4382
WARNINGS - 0
OBJECTS SEARCHED - 702712
HIDDEN OBJECTS - 0
DETECTIONS - 0
SUSPICIOUS - 0
REPAIRED - 0
WIPED - O
DELETED - 0
MOVED - 0
JEL TO UREDU ?
Kako sam uživao sinoć...jasno se vidi na igraču (Džeki) kad mu trener ukaže povjerenje, kako se onda igra
očekujem premoćnog Džeku ove godine, kad je bio dobar sa onom dvojicom tikvana (tevez i balo) kako će se tek naigrati sa pravim saigračima
Džeko rules...
samo se bojim neke loše karme nakon svega, čim nas ovako krene, desi se neki belaj...nedaj bože
očekujem premoćnog Džeku ove godine, kad je bio dobar sa onom dvojicom tikvana (tevez i balo) kako će se tek naigrati sa pravim saigračima
Džeko rules...
samo se bojim neke loše karme nakon svega, čim nas ovako krene, desi se neki belaj...nedaj bože
Undici stelle - ACM 1899
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Eh ovak ev upravo pregledao sam snimak tekme tj golove i sad vidim na Dzekinoj ruci nesh crno pa sad pitam jel on to sinoc bio kapiten il nesh onak,mada sumnjam jer dosta igraca ima veci staz u city-u al reko posto je valjda kompany ozlijednjen pa mozda je i to da je dzekson kapiten
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Niko ne priča šta pričaju oni indonežani tajlanđani i ostala bagra na plavom mjesecu o Džeki? 
Gledam sad na transfermarktu mu priznali dvije asistencije
, jesu'l i tam na zvaničnoj statistici 
Neka legenda city-a preminula, pa u znak žalosti su to svi nosili.KEC je napisao/la:Eh ovak ev upravo pregledao sam snimak tekme tj golove i sad vidim na Dzekinoj ruci nesh crno pa sad pitam jel on to sinoc bio kapiten il nesh onak,mada sumnjam jer dosta igraca ima veci staz u city-u al reko posto je valjda kompany ozlijednjen pa mozda je i to da je dzekson kapiten
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
malo statistike...
OptaJoe @OptaJoe 1h
8 - Edin Dzeko had eight shots against Newcastle, more than seven entire teams managed on the opening weekend. Rebooted.
BBC: Dangerous Dzeko
Despite not scoring, Edin Dzeko's total of eight shots is more than he managed in any Premier League game last season.
****: Opta
I evo Dzekinih kontakata sa loptom sinoc, ima ga svukuda a opet opasan po gol, sa osam suteva... Sta reci nego svaka cast Edine.

OptaJoe @OptaJoe 1h
8 - Edin Dzeko had eight shots against Newcastle, more than seven entire teams managed on the opening weekend. Rebooted.
BBC: Dangerous Dzeko
Despite not scoring, Edin Dzeko's total of eight shots is more than he managed in any Premier League game last season.
****: Opta
I evo Dzekinih kontakata sa loptom sinoc, ima ga svukuda a opet opasan po gol, sa osam suteva... Sta reci nego svaka cast Edine.

Zadnja izmjena: calcio, dana/u 20 avg 2013, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Cautinho
- Kontakt:
kako to nitko nije skontao.
golman sitija,Bert Trautmann umro nedavno,puno godina je branio za siti davno,legenda kluba.
i kad su igraci bili u tunelu svi su nosili zelene golmanske dresove u njegovu cast sa njegovim imenom.
valjda bude ubrzo tunnel.cam.
golman sitija,Bert Trautmann umro nedavno,puno godina je branio za siti davno,legenda kluba.
i kad su igraci bili u tunelu svi su nosili zelene golmanske dresove u njegovu cast sa njegovim imenom.
Keep walking.
Dobro ja sam samo pogledao snimak golova tako da nezz o cemu se radi a primjetio sam god drugog gola Aguero nije imao tu traku pa mi je bilo malo cudn0 jer znam kad je neka tzv.zalost svi to noseCautinho je napisao/la:kako to nitko nije skontao.
al hvala na inf
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
neki su valjda imali,neki ne.
to je valjda po izboru igraca traka,ali dresove su nosili svi.
to je valjda po izboru igraca traka,ali dresove su nosili svi.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Barcod, CAGarfia, legendarnadruga, zgembo89 i 46 gostiju.