Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
imali su svi tu traku ja mislim , samo moguće da je Agueru spala prilikom gola , bilo je tu guranja 
Manchester City manager Manuel Pellegrini:
“I trust Edin Dzeko. It was a pity he didn’t score because he had a lot of chances and he played very well. We knew with the ball that he’s a very good player but he played very well without the ball tonight. He had some important chances and he deserved to score today.
“I spoke to him when I first arrived and I told him that he will do very well for us. I am sure we are now going to see the Edin Dzeko that City bought from Wolfsburg two years ago.

Po transfermarktu Edin Džeko ima 2 asistencije, po oficijelnoj stranici Engleske premier lige 1.
“I trust Edin Dzeko. It was a pity he didn’t score because he had a lot of chances and he played very well. We knew with the ball that he’s a very good player but he played very well without the ball tonight. He had some important chances and he deserved to score today.
“I spoke to him when I first arrived and I told him that he will do very well for us. I am sure we are now going to see the Edin Dzeko that City bought from Wolfsburg two years ago.
Po transfermarktu Edin Džeko ima 2 asistencije, po oficijelnoj stranici Engleske premier lige 1.
normalno da je jedna, ne može onaj prvi gol biti njegova asistencija kad je napucao igrača Newcastlea 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I Toureu je haman spala vec u 10. minuti.viKK je napisao/la:imali su svi tu traku ja mislim , samo moguće da je Agueru spala prilikom gola , bilo je tu guranja
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jbg , smetala mu , vidio sam i ja da je džeko kuburio s njom cijelu utakmicu , nikako da je namjesti da ne spadaMonolog je napisao/la:I Toureu je haman spala vec u 10. minuti.viKK je napisao/la:imali su svi tu traku ja mislim , samo moguće da je Agueru spala prilikom gola , bilo je tu guranja
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Podijelili im crne hula-hoopove umjesto traka. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zmaj zabija i kad ne zabija. Evo slika koja to dokazuje.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
nasi medijiBaDa12 je napisao/la:Zmaj zabija i kad ne zabija. Evo slika koja to dokazuje.![]()
Hwa, hwa, hwa. Dobro je počeo, nadati se da ovako i nastavi.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
najbolji strijelac engleske lige ove godine,zapamtite dobro
Jedva cekam nedelju , samo da nas pele ne iznenadi nekom rotacijom . Protiv novaka igraju dzeko bi zabio sto posto samo da igra 
Nema sanse. U koliko ces?mirzatele je napisao/la:najbolji strijelac engleske lige ove godine,zapamtite dobro
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
RVP 100%mirzatele je napisao/la:najbolji strijelac engleske lige ove godine,zapamtite dobro
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Edin Dzeko je musliman, sto znaci da vjerovatno nece biti najbolji strijelac Premiershipa zbog politike u sportu. 
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Onda Toure i Nasri ne smiju biti ni najbolji asistentiPauk je napisao/la:Edin Dzeko je musliman, sto znaci da vjerovatno nece biti najbolji strijelac Premiershipa zbog politike u sportu.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sve sam vise ubjedjen da je Mancini bio u pravu po pitanju Dzeke!
Kad je odlazio, lijepo je Pellegriniju porucio da je Dzeko napadac koji moze zabiti 25-30 golova, ali ima jednu manu, a to je da MORA IGRATI cijelu utakmicu i u kontinuitetu!
I stvarno je coek u pravu...da Dzeko mora igrati i igrati da bi zabijao i bio ovakav kakav jeste!
Kad je odlazio, lijepo je Pellegriniju porucio da je Dzeko napadac koji moze zabiti 25-30 golova, ali ima jednu manu, a to je da MORA IGRATI cijelu utakmicu i u kontinuitetu!
I stvarno je coek u pravu...da Dzeko mora igrati i igrati da bi zabijao i bio ovakav kakav jeste!
U Wolfsburgu je Dzeko bio jedan od 3-4 igraca koji zna da postigne gol a u City-u 7-8 igraca od prvih 11 to mogu uraditi...normalno je da manje golova ce biti Dzeki
Ako da vise od 15 golova u Premiershipu..ja cu biti zadovoljan plus jos jedno 5 u ostalim takmicenjima..bice dobra sezona za dijamanta.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a sta je to nasri ?Pauk je napisao/la:Lahko je vama u Sarajevu, Jablanici i Lukavcu...ali zamislite kako je Dzeki u Manchesteru jedini bijeli musliman...ali hajd dobro necemo vise o ovome...jer vi niste u stanju da to razumijete nikako.
Musliman ili ne...jedno je sigurno, Dzeko nece biti najbolji strijelac Premiershipa.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nego uzivajte malo u majstorijama
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Goalgetter, izet fazlinovic i 40 gostiju.