Jesi li ti uredu? Nisi? Nisam znao da ti je voljeni klub Srbija ili nesto slicno. A vidjeti cete se na sjeveroistoku Bosne i Hercegovine(ovo nije provokacija, ovo je cinjenica, BiH ni milimetar necete dobiti).VAM je napisao/la:Pohvalom za najbolje navijače,Lešinare,zaključujem diskusiju o subotnjoj utakmici.Svaka cast momci,onako se navija za voljeni klub.Kapa do poda,i samo tako nastavite,a momci na terenu će to uzvratiti dobrim partijama.Vidimo se u subotu,na sjeveroistoku Srpske...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Celik!3,2,2.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bravo decko divno i trezveno razmisljanje. Haj nam sad napisi kako je u 1479oj godini,sta jedete,gdje zivite,sta radite kad vam se se neko razboli,jeste li skontali kako vatru zapalit ono kamen od kamen. Blago ti pameti moj djecaceVAM je napisao/la:Pohvalom za najbolje navijače,Lešinare,zaključujem diskusiju o subotnjoj utakmici.Svaka cast momci,onako se navija za voljeni klub.Kapa do poda,i samo tako nastavite,a momci na terenu će to uzvratiti dobrim partijama.Vidimo se u subotu,na sjeveroistoku Srpske...

Razumijes ti mene burazere moj 

manijaci smorili ste temu, izgubili ste prihvatite poraz bice bolje sledeci put 

¥ & ", & " &!!!
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
bilbija bi u svakoj ekipi pl bio ekstra pojacanje mada ne vjerujem da je njemu u interesu da se vraca u bh
Kad posteno izgubimo-prihvatit cemo! Kao onda u finalu KUP-a i one tekme koja je bila odlucujuca za Ligu Igraci Borca ispraceni aplauzom.playlife je napisao/la:manijaci smorili ste temu, izgubili ste prihvatite poraz bice bolje sledeci put
Al na ovakav seljacki nacin..

Tad smo pokazali da smo gospoda za raju iz manjeg BH entiteta i ostali smo!
Do tad gledajte u ledja najvecem klubu u BiH i aktuelnom Šampionu.

...dobro gospodo,ako ste stvarno takvi,kakav je komentar na proslu utakmicu na grbavici kad vam cujic priznade gol a da lopta nije presla liniju?Luca.Toni je napisao/la:
Kad posteno izgubimo-prihvatit cemo! Kao onda u finalu KUP-a i one tekme koja je bila odlucujuca za Ligu Igraci Borca ispraceni aplauzom.
Al na ovakav seljacki nacin..![]()
vlakanje je napisao/la:...dobro gospodo,ako ste stvarno takvi,kakav je komentar na proslu utakmicu na grbavici kad vam cujic priznade gol a da lopta nije presla liniju?Luca.Toni je napisao/la:
Kad posteno izgubimo-prihvatit cemo! Kao onda u finalu KUP-a i one tekme koja je bila odlucujuca za Ligu Igraci Borca ispraceni aplauzom.
Al na ovakav seljacki nacin..![]()
Paša moj, lopta je presla liniju, jer kad pogledas na gol sa zapada dok je lopta na podu, vidiš liniju i samim tim lopta mora biti iza nje ( linije) jer u protivnom ne bi ni vidio istu.
A to sto umisljate da se pokradeni, da su svi protiv itd itd to je vec druga stvar. Kako se dobro sjecas toga, nadam se da te sjecanje sluzi i da ces se sjetit tekme na otoci u preproslom kolu i ruke igraca Borca u 16-eru koji cudom nekim nije bio penal....
Ruke igraca Borca na 17 metara od gola protv Čelika, gdje se sudija nije oglasio
i da ne zaboravim, utakmica u Gosku 30-ta minuta otprilike, igrac Goska ( msm da je Bosnjak) iz cista mira udara igraca Borca i dobija crveni karton (zasluzen ) odlazi bez imalo prepirke sa sudijom u svlacionicu, zasto je to uradio, to je samo njemu poznatu ( i jednom dijelu "velikana" iz Banja Luke), to je bila odlucujuca tekma za borbu u Evropa ligu...
Ne bih dalje...
Opet sve na stranu, GOSPODA BILI I OSTALI!

Pa da...Jesi li im samo vidio trenera, onih gracioznih gestikulacija, intelektualnog izrazavanja...gospoda nema sta...seherska gospodavlakanje je napisao/la:hehe,gospoda ste k'o Ekrem Jevric...

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
men se cini da se bikinjo vratio u staro jatooo.
Olllee
Olllee
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Luca.Toni je napisao/la:
Paša moj, lopta je presla liniju, jer kad pogledas na gol sa zapada dok je lopta na podu, vidiš liniju i samim tim lopta mora biti iza nje ( linije) jer u protivnom ne bi ni vidio istu.
" се на ово осврнуо... &, & је $ са $ $ $, $ '

На & &, & је ? све ?, % је тај $ $ ? оцјену за суђење на тој " " $ на 6 "?
? те $ " % ' $.
-
- Kontakt:
Ma buraz da li je gol ili ne, nije mogao niko utvrditi. Vi je navlačite na liniju, mi iza linije, i sad svalit na sudiju koji je u djeliću sekunde trebao reagovati nije pošteno.vlakanje je napisao/la:Luca.Toni je napisao/la:
" се на ово осврнуо... &, & је $ са $ $ $, $ '![]()
? те $ " % ' $.
Da rezimiramo subotu, čestitke na pobjedi, ali namjerno ubacivanje lopte govori o sportskom duhu, karakteru i uslovima.
Kraj priče.
Re: $: FK Borac - Banja Luka
Je l to govori o karakteru svih banjalucana?
-
- Kontakt:
Re: $: FK Borac - Banja Luka
fredi je napisao/la:Je l to govori o karakteru svih banjalucana?
Ja govorim o tekmi, znači o karakteru "velikana". Niti Borac, niti Željo ne determiniraju karaktere gradova iz kojih dolaze, pogotovo danas kada slabo ko prati ovu našu ligu. Da bog do i jedan i drugi klub karakterišu karaktere gradova iz kojih dolaze. Bilo bi nam svima udobnije.
- Armageddon2012
- Kontakt:
sad dolaze malo ozbiljije ekipe,teži raspored,obarska,radnik,pa velež u gostima....protiv obarske bih bio zadovoljan i bodom,mada ćemo teško i do njega....ako nisu tamo pobjedili ni čelik ni široki brijeg,teško da ćemo i mi,ali navijaćemo pa šta bude...
a za prošlo kolo treba kazniti igrače,jer,bez obzira u kakvim je borac problemima,nedopustivo je da protiv onako limitirane i netalentovane ekipe moramo strijepiti za pobjedu do zadnjeg minuta...!
to su neke stvari koje se ne smiju dešavati.
razočaran sam,jako!
a za prošlo kolo treba kazniti igrače,jer,bez obzira u kakvim je borac problemima,nedopustivo je da protiv onako limitirane i netalentovane ekipe moramo strijepiti za pobjedu do zadnjeg minuta...!
razočaran sam,jako!
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 23 avg 2013, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- savatihotece
- Kontakt:
Ne možeš ni sanjat, kako ćeš se tek razočarat.Armageddon2012 je napisao/la:sad dolaze malo ozbiljije ekipe,teži raspored,obarska,radnik,pa velež u gostima....protiv obarske bih bio zadovoljan i bodom,mada ćemo teško i do njega....ako nisu tamo pobjedili ni čelik ni široki brijeg,teško da ćemo i mi,ali navijaćemo pa šta bude...
a za prošlo kolo treba kazniti igrače,jer nedopustivo je da protiv onako limitirane i netalentovane ekipe moramo strijepiti za pobjedu do zadnjeg minuta...!
razočaran sam,jako!
Feslija mojvlakanje je napisao/la:Luca.Toni je napisao/la:
" се на ово осврнуо... &, & је $ са $ $ $, $ '![]()
? те $ " % ' $.

Prvo: ne znam sta ti jos treba ( osim eventualno pomoc psihologa) da kad vidis da je lopta presla liniju ( sa bilo kojje strane gledo) da skontas da ustvari lopta i JESTE presla liniju. Jedino ako se hendikepiran sa culom vida, ili sa koficijentom intelegencije, pa onda ti tu situaciju treba jos docarati, opisati, opjevati itd itd

Sto se tice sudije, i toga da je susprendovan ( iako ne znam za taj podatak, volio bih da mi to pokazes) iako je suspendovan to SIgurno al SIGURNO nije zbog tog "gola"
A nemoj mi pashice tih nekih "sportskih pozdrava" kad pokazete trunku neke veze sa sportom i ljudskosti opcenito tad mozes, al sad nemoj, nije uredu prema drugim ljudima...
Jos sam vam nesto htio prozborit, al zaboravih, znas kako je starost i to, a ja ipak ne znas.
Imate pusicu iz Olimpijskog grada :*

Kad izadje Suput nek ugasi svjetlo za sobom!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Sad dolaze ekipe koje gaje sličnu sportsku kulturu, pa će biti teže prosipati fakinluke.Armageddon2012 je napisao/la:sad dolaze malo ozbiljije ekipe,teži raspored,obarska,radnik,pa velež u gostima....protiv obarske bih bio zadovoljan i bodom,mada ćemo teško i do njega....ako nisu tamo pobjedili ni čelik ni široki brijeg,teško da ćemo i mi,ali navijaćemo pa šta bude...
razočaran sam,jako!
S obzirom na iskazano veselje poslije meča, sumnjam da će biti kazni. A skeptičan sam i za premije, iako su momci zaslužili prikazanom borbenošću.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.