Kretenu jedan napravio si profil samo da bi podjebavo molim vas ovog monstruma uklonite ne trebaju na ovom forumu....Hvala!

Stvarno me je iznerviro za ovo znaci molim vas njega i slicne njemu banujte podhitno!
Moderator/ica: vlakanje
Brate moj ma necu da ovo gledam dok sam na ovom forumu uopste ja ni ti psujem njima ni bilo kome nema toga ne znaju pravila ovog foruma treba im dati da procitaju, ali ovakvim to ne vrijedi pricati..... Kad mogu banovat radi gluposti nekih, ovo se mora sankcionisat.PL BiH -1 je napisao/la:Ma neka psuje/psuju. To ja najbolji dokaz nemoci, kako sportske tako i politicke.
Zamisli nekad si mogao sta si htio, pa si mogao i vojno, a sad samo jezikom. Volim ja to. Ipak bio u BL u zadnjoj sedmici ramazana supruga mi je iz BL i sjedio sa srbima i opet se uvjerio da su ovakvi kao ovaj psovac manjina tj. doslje koje ni banjalucani ne mogu.
Psuj ti balije sa njima moras zivjeti, moras sa njima fudbal igrati, i moras ih trpiti kao sampione.
Evo jedan balijski smajli
Ma sta ti moze sto psuje?sarajlija je napisao/la:Brate moj ma necu da ovo gledam dok sam na ovom forumu uopste ja ni ti psujem njima ni bilo kome nema toga ne znaju pravila ovog foruma treba im dati da procitaju, ali ovakvim to ne vrijedi pricati..... Kad mogu banovat radi gluposti nekih, ovo se mora sankcionisat.PL BiH -1 je napisao/la:Ma neka psuje/psuju. To ja najbolji dokaz nemoci, kako sportske tako i politicke.
Zamisli nekad si mogao sta si htio, pa si mogao i vojno, a sad samo jezikom. Volim ja to. Ipak bio u BL u zadnjoj sedmici ramazana supruga mi je iz BL i sjedio sa srbima i opet se uvjerio da su ovakvi kao ovaj psovac manjina tj. doslje koje ni banjalucani ne mogu.
Psuj ti balije sa njima moras zivjeti, moras sa njima fudbal igrati, i moras ih trpiti kao sampione.
Evo jedan balijski smajli
I sta si ti sad majke ti objasnio demantovao ili osporio? Prvo sto pises da nekom treba pomoc psihologa inteligencija jer je rekao da lopta nije presla liniju drugo sudija suspendovan i to kaznjen debelo ti sad trazis neke dokaze ukucaj na google samo ce ti izbaciti.Luca.Toni je napisao/la:
Prvo: ne znam sta ti jos treba ( osim eventualno pomoc psihologa) da kad vidis da je lopta presla liniju ( sa bilo kojje strane gledo) da skontas da ustvari lopta i JESTE presla liniju. Jedino ako se hendikepiran sa culom vida, ili sa koficijentom intelegencije, pa onda ti tu situaciju treba jos docarati, opisati, opjevati itd itd
Sto se tice sudije, i toga da je susprendovan ( iako ne znam za taj podatak, volio bih da mi to pokazes) iako je suspendovan to SIgurno al SIGURNO nije zbog tog "gola"
A nemoj mi pashice tih nekih "sportskih pozdrava" kad pokazete trunku neke veze sa sportom i ljudskosti opcenito tad mozes, al sad nemoj, nije uredu prema drugim ljudima...
Jos sam vam nesto htio prozborit, al zaboravih, znas kako je starost i to, a ja ipak ne znas.
Imate pusicu iz Olimpijskog grada :*
Luca.Toni je napisao/la:
Prvo: ne znam sta ti jos treba ( osim eventualno pomoc psihologa) da kad vidis da je lopta presla liniju ( sa bilo kojje strane gledo) da skontas da ustvari lopta i JESTE presla liniju. Jedino ako se hendikepiran sa culom vida, ili sa koficijentom intelegencije, pa onda ti tu situaciju treba jos docarati, opisati, opjevati itd itd
Sto se tice sudije, i toga da je susprendovan ( iako ne znam za taj podatak, volio bih da mi to pokazes) iako je suspendovan to SIgurno al SIGURNO nije zbog tog "gola"
A nemoj mi pashice tih nekih "sportskih pozdrava" kad pokazete trunku neke veze sa sportom i ljudskosti opcenito tad mozes, al sad nemoj, nije uredu prema drugim ljudima...
Jos sam vam nesto htio prozborit, al zaboravih, znas kako je starost i to, a ja ipak ne znas.
Kolega, obrati malo pažnje na gramatiku. Borčevci su najpismeniji ljudi na forumu, nemoj nas ti sramotiti.vlakanje je napisao/la: " " то $.
worchester je napisao/la:sve je to u 5 dekazumba je napisao/la:Kako se loze ovi pitari,ko vi realno dajete komentare,uhvatite se onog svog truhlje trenera.Borcu cestitke na prvom poluvremenu,ali ono navijanje više prelazi svaku mjeru,kakvi su to primitivci,za ne povjerovati a pola ih rata očima nije vidjelo.Zgadise mi jedan fin grad stoka.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qLQYXdcWIU
http://m.mtel.ba/preview_story/230688/" onclick="window.open(this.href);return false;
Armageddon2012 je napisao/la:ne samo da se to ne skandira igracima veleza,vec su znali dobiti i aplauz (to je ono sto ovi sa grbavice nama stalno pominju,a psovanje cetnicke majke je djelo pojedinaca),onda kad je velez igrao super fudbal sa ibrakovicem,dzaficem,osmanagicem i ostalima...
i da zavrsimo sa ovim,i zakljucimo da takve stvari ne treba da se desavaju nigdje,da odmah treba prekinuti utakmicu i dati gostima 0-3...!
pa da vidimo onda koji ce se mudonja prvi sledeci odvaziti da vrijedja...
Kao prvo: Ne dostavi ti meni te neke tekstove il sta vec, gdje je taj sudija suspendovan i ZASTO je suspendovan?!vlakanje je napisao/la:KaoLuca.Toni je napisao/la:
& " % $ је ? " ? ?, $ " ја ' јер " $ " $ " је " " то $. ? $ ", $ " се " "? % " " " ово % " " савјетовао & ? ? ?. $ је " $ & & $ у ", " то, $ је ".
& $ " " ", " " се ". $ ? /.
Ово у & је,& " &'о, " " $ $ " савеза. ' % је $ % ' ? $ је 6 ' 4 " ".Najviše rasprave je bilo oko derbija 2. kola, Željezničar - Borac (1:0), na kojoj je pobjednik odlučen u 29. minutu, kada je Švraka postigao neregularan gol, odnosno lopta nije prešla gol-liniju, ali je sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada priznao gol. Komitet je zaključio da sudijska trojka na čelu sa Čuićem nije imala tendenciozno suđenje, ali je bilo dosta propusta. Najviše zamjerki odnosi se na poštovanje disciplinskih mjera, kao i nepravilno priznat pogodak za Željezničar, te na neprimjenjivanje uputstva koje se odnose na pojave rasizma i nacionalizma na fudbalskim terenima.
Gdje li se ovo pisalo pa se reprezentativac zove Švrakom, mjesto Svrakom?! Vjerovatno neki portal iz manjeg entiteta, aznamo svi kakvi su oni po pitanju strucnosti, realnosti itd itdvlakanje je napisao/la:" ? $, " $ се ? " са & ¥ " $.
http://www.****.org/?s=novosti_citaj&vise=3860" onclick="window.open(this.href);return false;Ово у & је,& " &'о, " " $ $ " савеза. ' % је $ % ' ? $ је 6 ' 4 " ".Najviše rasprave je bilo oko derbija 2. kola, Željezničar - Borac (1:0), na kojoj je pobjednik odlučen u 29. minutu, kada je Švraka postigao neregularan gol, odnosno lopta nije prešla gol-liniju, ali je sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada priznao gol. Komitet je zaključio da sudijska trojka na čelu sa Čuićem nije imala tendenciozno suđenje, ali je bilo dosta propusta. Najviše zamjerki odnosi se na poštovanje disciplinskih mjera, kao i nepravilno priznat pogodak za Željezničar, te na neprimjenjivanje uputstva koje se odnose na pojave rasizma i nacionalizma na fudbalskim terenima.
Ma pravi ste nije malo ofirno jelde iz 1/2RedBlue je napisao/la:Rutinski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.