GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Damian
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Damian » 17 avg 2013, 19:14

Lokosi saptom padose :mrgreen: :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 avg 2013, 22:13

Čisto kao zanimljivost:
slika

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 avg 2013, 22:39

10 utakmica, 10 pobjeda. Naravno, omjer Dinama protiv Lokomotive.
Hm, da, sve je regularno i sve je za 5.... :roll: :twisted:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 avg 2013, 23:01

Zar je doista potrebno da Lokomotiva pusta Dinamu? Dinamo je realno toliko bolji od Lokomotive i nema potrebe ni za kakvim namjestanjima. I Hajduk je u zadnjih deset utakmica uspio izvuci tek tri remija uz sedam poraza, jedan nakon produzetaka. Slaven Belupo je u zadnjih 13 utakmica uzeo tek jedan bod Dinamu. Jednostavno, Dinamo je druga dimenzija za ostale klubove i kad im se igra dobit ce svakoga, a ni jednom igracu se ne gubi utakmica od kluba koji se naziva rezervom njegovog kluba.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 18 avg 2013, 23:04

mozda nema potrebe, ali ipak...nije to isto.
RIP CITY!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 avg 2013, 23:05

Dragovoljac će u 10 utakmica otkinuti bod Dinamu, isto tako i Zadar ili Istra. Lokomotiva neće. Neće protiv svog kluba. svog "oca". Neće jer otkako je Lokomotiva ušla u 1. ligu ista je neregularna, namještena. Ne pričam ja o snazi Dinama ili Lokomotive već o njihovoj međusobnoj vezi, korelaciji koja je više nego smiješna, ali to je problem hrvatske države, ministarstva sporta, Vlade...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 18 avg 2013, 23:47

Šimunić upitan za srijedu i dvoboj protiv Austrije.

Bez obzira na taj meč u subotu se mora dobit ranjeni Belupo u Koprivnici jer se već ispustilo dosta bodova u prvenstvu. U srijedu je cilj ne primit gol
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 avg 2013, 14:59

Sudeći po gužvama ispred blagajni, Maksimir će biti pun. Zapada više nema, rasprodan je (a vjerujem da se nešto i podijelilo), ostalo je još Istoka i Sjevera ima također malo više.
Karte glase na ime, pa eto, mogu se pohvaliti da prvi put imam kartu na svoje ime :D Još da je riječ o Hajduku, al ajd, nije ni agregat tako loš :mrgreen:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 avg 2013, 15:10

Moze mi netko napisati sponzore Lokomotive,osim Dinama :D ?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 avg 2013, 16:17

Android je napisao/la:Moze mi netko napisati sponzore Lokomotive,osim Dinama :D ?
Nikefootball, Trans auto doo, kik textil-diskont, Spina, Oktal Pharma, Weider, abc toner

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 19 avg 2013, 17:52

UEFA je donijela odluku o sudačkim ekipama koje će suditi susrete play offa Lige prvaka, a u Maksimir na dvoboj Dinama i bečke Austrije poslala je jako ime. Dvoboj hrvatskog i austrijskog prvaka vodit će sudac koji iza sebe ima finale Lige prvaka i Svjetskog prvenstva...

Howard Webb dijelit će u srijedu pravdu u Maksimiru u susretu Dinama i bečke Austrije. Webb je delegiran na ovaj dvoboj i bit će mu to drugi međunarodni dvoboj u kratko vrijeme nakon što je prošli tjedan sudio prijateljsku utakmicu između Mađarske i Češke.

Webb je ugledno sudačko ime, jedan od najcjenjenijih sudaca u krugovima Uefe i Fife što pokazuju i utakmice koje su mu povjerene.

2010. godine sudio je finalni dvoboj Lige prvaka između Bayerna i Intera i posao odradio jako dobro, ali zato nije briljirao u finalu Svjetskog prvenstva gdje su se susreli Nizozemska i Španjolska.

Webb je prošlo ljeto na Europskom prvenstvu vodio dvoboj Italije i Hrvatske bez većih zamjerki, a Hrvatskoj je sudio i 2011. godine u porazu u Grčkoj 2:0. Hrvatskim klubovima još nije dijelio pravdu.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 19 avg 2013, 18:03

a sumnjiv si ti @dubrava :mrgreen:

bit ce valjda pun maksimir nadam se!
RIP CITY!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 avg 2013, 19:25

sto su se umirili ovi koji tvrde da dinamo ne zanima nikog :)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 avg 2013, 23:06

Trener bečke Austrije Nenad Bjelica je u razgovoru za klupsku stranicu izjavio kako ima informacije da puno Hrvata ne želi da Dinamo prođe u Ligu prvaka.

Dinamu na putu do trećeg uzastopnog nastupa u Ligi prvaka stoji još samo bečka Austrija koju vodi Nenad Bjelica.

U subotu je njegova momčad pred svojom publikom na Generali-Areni nadigrala Wiener Neustadt 5:0, a trener protivnika Modrih je optimističan uoči ogleda s hrvatskim prvakom te poručuje da će se boriti kao lavovi.

Bjelica najveću snagu Dinama vidi u "tehničkoj komponenti, kratkoj pas igri i krilima", a ispalio je i rečenicu koja se neće svidjeti Zdravku Mamiću.

"Puno Hrvata želi da mi prođemo dalje. Dobio sam puno informacija", kazao je Bjelica.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 19 avg 2013, 23:08

Moze bit, ali meni se vise cini da on serucka malo.

Dobit ce po pic.ki u srijedu :D :D
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 avg 2013, 23:11

Pa normalno da ne zeli. Ne navijaju svi Hrvati za Dinamo, sta si misli on :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 avg 2013, 23:14

Sjajna prilika za Modre da po treći put zaredom obezbijede LP.
Mislim da sada imaju mnogo bolju ekipu nego prethodne dvije sezone i mogu čak po meni do kojeg boda u najcijenjenijem nogometnom takmičenju, naravno ukoliko prođu Austrijance u što nimalo ne sumnjam.

Jedinu prepreku vidim u Kur:čiću i njegovom kontroliranom anti-nogometu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 avg 2013, 20:54

PREMA klupskoj direktivi i sukladno opsesiji Zdravka Mamića, klub jednake resurse troši na bitku za navijače, kao i na onu za bodove. Krunoslav Jurčić na svakoj press konferenciji izvještava o simbiozi ekipe i tribina, a apel je dan uoči play offa za Ligu prvaka uputio i kapetan Šimunić.

U Dinamu se opalio alarm, jer Uefa je opet pokrenula postupak zbog vrijeđanja Zdravka Mamića protiv Sheriffa.

"Volio bih da sutra svi dođu, svi oni koji vole Dinamo. Zaista bih volio bih da nas ljudi podrže, da nas bodre da budemo bolji. Klub ima problema u odnosu s pojedinim navijačima i uvredama... Zaista molim te navijače koji vrijeđaju da to više ne rade!

Želim da sutra uđemo u Ligu prvaka, i to najviše zbog navijača jer se zbog njih igra nogomet. Dinamo je oduvijek bio veliki klub i nadam se da će svi navijati za nas u pozitivnom smislu. S navijačima smo bolji i jači i sigurno ćemo zajedno doći do boljeg rezultata. Tu sam dvije godine, poštujem svačije mišljenje, ali volio bih da uvrede prestanu", dodaje Šimunić koji je spreman stisnuti zube za Dinamo te isto očekuje od publike.

"Ja mogu igrati i s bolovima, nije problem. Nema podcjenjivanja, pogotovo ne momčadi iz Beča koja je pokazala odlične rezultate u prvenstvu. Čekaju nas dvije teške utakmice, ali naš cilj je Liga prvaka i to želimo ostvariti", kaže Joe.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2013, 00:02

Insect_terminator je napisao/la:sto su se umirili ovi koji tvrde da dinamo ne zanima nikog :)
Eto me.3 tjedna u Zagrebu nisam bio i uglavnom pojma nemam kaj se događalo i događa.Kad se informiram moći ću se ponovno oglasit. :mrgreen:

bijeligolub
Kontakt:

Post Postao/la bijeligolub » 21 avg 2013, 06:22

Sretno Purgeri večeras ;)

koliko dolazi ultrasa iz Beča?
Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.