GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Ocekujem pobjedu Dinama,dobru igru,jos bolju atmosferu...Ipak znalo se uvjek da Ultrasi iz Beca mnogo belaja s sobom donesu 
Mozda oko 700 mada im je osigurano 1200 ulaznica mislim...bijeligolub je napisao/la:Sretno Purgeri večeras
koliko dolazi ultrasa iz Beča?
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- francobaresi
- Kontakt:
Naprijed Dinamo !!! Večeras očekujem pravu sportsku atmosferu a ne uobičajno vrijeđanje Mamića i tako te besmislice.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ne zna se jos, al ivjerovatno uobicajno:Head je napisao/la:Koji sastav se ocekuju veceras ?
Zelenika - Pinto, Addy, Simunic, Lima - Ademi, Pamic (Leko), Husejinovic - Fernandes, Soudani - Cop
Ne vjerujem da ce Sammir krenut od prve minute jer nije 100% spreman.
RIP CITY!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ajmo Dinamo, pozdrav ekipi iz Zagreba
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
STRAHUJU ZA BEČ
Mamiću zabranili dolazak na utakmice kako bi spriječili huliganske izgrede
UEFA silno želi zaustaviti divljanja huligana na i oko nogometnih borilišta. Zato su najpoznatijem dinamovom huliganu zabranili prisustvovanje utakmicama.
hahha umro sam

Mamiću zabranili dolazak na utakmice kako bi spriječili huliganske izgrede
UEFA silno želi zaustaviti divljanja huligana na i oko nogometnih borilišta. Zato su najpoznatijem dinamovom huliganu zabranili prisustvovanje utakmicama.
hahha umro sam
RIP CITY!
http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/ ... trije.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na dan prve utakmice play-offa Lige prvaka između Dinama i Austrije Modre je posjetio dugogodišnji zagrebački paroh Milenko Popović te zaželio hrvatskom prvaku puno sreće.
- Moja želja je bila doći u Dinamo i upoznati izvršnog predsjednika kluba Zdravka Mamića jer je dobar čovjek koji živi u skladu s vjerom i pravi je praktični vjernik - rekao je paroh Milenko Popović te zaželio Modrima puno sreće protiv Austrije te u nastavku sezone.
Paroh Milenković kratko je pozdravio igrače i zaželio im puno sreće u utakmici, a potom je posjetio i kapelicu Sv. Josipa koja se nalazi na stadionu. Otkrio nam je kako je u bivšoj državi bio na utakmicama Dinama te kako unatoč tome što odlazi u mirovinu nakon više od tri desetljeća u Zagrebu neće "samo tako otići" već planira i dalje živjeti na relaciji Zagreb – Beograd.

Na dan prve utakmice play-offa Lige prvaka između Dinama i Austrije Modre je posjetio dugogodišnji zagrebački paroh Milenko Popović te zaželio hrvatskom prvaku puno sreće.
- Moja želja je bila doći u Dinamo i upoznati izvršnog predsjednika kluba Zdravka Mamića jer je dobar čovjek koji živi u skladu s vjerom i pravi je praktični vjernik - rekao je paroh Milenko Popović te zaželio Modrima puno sreće protiv Austrije te u nastavku sezone.
Paroh Milenković kratko je pozdravio igrače i zaželio im puno sreće u utakmici, a potom je posjetio i kapelicu Sv. Josipa koja se nalazi na stadionu. Otkrio nam je kako je u bivšoj državi bio na utakmicama Dinama te kako unatoč tome što odlazi u mirovinu nakon više od tri desetljeća u Zagrebu neće "samo tako otići" već planira i dalje živjeti na relaciji Zagreb – Beograd.

I onda se neki pitaju kako je Dinamo posta sprd. Pa jbemti!
RIP CITY!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Usao na Maksimir, polako se puni.
Ajmo Dinamo
Ajmo Dinamo
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Jos samo malo
Proano 23 tisuce ulaznica, a 26 tisuca pusteno u prodaju. Dobra brojka. Zapad gore zatvoren. Istok i svever ce grmit
Idemooooooo!!!
EDIT:
Zelenika
Simunic
Pinto
Addy
Ademi
Husejinovic
Pivaric
Pamic
Soudani
Fernandes
Cop
Proano 23 tisuce ulaznica, a 26 tisuca pusteno u prodaju. Dobra brojka. Zapad gore zatvoren. Istok i svever ce grmit
Idemooooooo!!!
EDIT:
Zelenika
Simunic
Pinto
Addy
Ademi
Husejinovic
Pivaric
Pamic
Soudani
Fernandes
Cop
RIP CITY!
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Ima li link?
Lijepa atmosfera. Ljudi žude za lijepim fudbalom i Dinamo to zaista i igra u ovoj sezoni.
http://goo.gl/A9EZN" onclick="window.open(this.href);return false; stream
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
dinamo za sad opravdao ulogu favorita, lijep ambijent - viole se cuju vecinu vremena xD 
- francobaresi
- Kontakt:
Tek pred kraj poluvremena Dinamo pokazao dobru igru , igrali onako kako su trebali od samog početka.
Austria je ekipa koja nije bolja od Dinama , čak bi rekao da su za klasu ispod. Nadam se da će to znati da iskoriste igrači Krune Jurčića.
Pivarić me pozitivno iznenadio večeras.
Austria je ekipa koja nije bolja od Dinama , čak bi rekao da su za klasu ispod. Nadam se da će to znati da iskoriste igrači Krune Jurčića.
Pivarić me pozitivno iznenadio večeras.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Sportfanatik
- Kontakt:
Dobro je ovo, samo strpljivo da se ne primi gol. Gledatelji su takoder zadovoljni, gol ce doci. Sammir ulazi oko 65.min
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Titova-Juga
- Kontakt:
Svi vole pičić samo Kruno ****.
Muka mi je od njegovog KONTROLIRANOG nogometa
Muka mi je od njegovog KONTROLIRANOG nogometa
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Jest vala, Viole nas razaraju kak oigrom tako i navijanjem.Neutral je napisao/la:Lijepa atmosfera. Ljudi žude za lijepim fudbalom i Dinamo to zaista i igra u ovoj sezoni.
Hebeno mi je da je 25k na stadionu, a svi sute.
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.