Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- bijeligolub
- Kontakt:
Re: Navijaci..
ima li kakav info o gostovanju navijaca LEgije veceras u Bukurestu ili imaju kakvu zabranu?
Volim te Željo!
Oko 800 navijaca Legije ce biti, toliko policija dozvolila.....bijeligolub je napisao/la:ima li kakav info o gostovanju navijaca LEgije veceras u Bukurestu ili imaju kakvu zabranu?
http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi ... 670&st=143" onclick="window.open(this.href);return false; Ovdje mozes pratiti sve sto se tice LP i EL.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Sta te to fasciniralo kod njih ?
Mene iskreno nista,prosjecan video.Bolje Fukare imaju.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
navijaci legie pristizu u bukarest..

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Sto bi volio gledat Legiu u Ligi Prvaka, bas zbog ovih navijaca.
Jos da PAOK prodje
Jos da PAOK prodje
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Tako je šefe, jes', jes'..AgresivnoDjubre je napisao/la:Sta te to fasciniralo kod njih ?
Pa bolan kada naša navijačka scena bude imala ovoliku brojnost i ovakve pyro "partije" na skoro svim tekmama onda ih poredi sa kim hoćeš, ali ova ti je izjava tako banalna i smješna
Il club piu titolato al mondo!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo jedan mali problem, Rim sam ima koliko nasa drzava ljudi. Prema tome smijesno porediti sve to. Prosjecno mi imamo vise ljudi na stadionima(u odnosu na broj stanovnika).
Celik!3,2,2.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Boze me oprosti.DonPippo9 je napisao/la:
Tako je šefe, jes', jes'..
Pa bolan kada naša navijačka scena bude imala ovoliku brojnost i ovakve pyro "partije" na skoro svim tekmama onda ih poredi sa kim hoćeš, ali ova ti je izjava tako banalna i smješna
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ma razumijem ja sve to, ali zašto onda ovaj potcjenjivački komentar za lazialeAllGunsBlazing je napisao/la:Samo jedan mali problem, Rim sam ima koliko nasa drzava ljudi. Prema tome smijesno porediti sve to. Prosjecno mi imamo vise ljudi na stadionima(u odnosu na broj stanovnika).
Def su među top 5 ultra grupa na čizmi i moguće su neke manje varijacije u njihovim izdanjima na tribini, a ovo što je postao Gorki nikako ne može biti u rangu banalnog poređenja sa fukarama
@Agresivni oprošteno ti je
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Prvo komentarisao sam onaj video i komentar za njega.Izgledalo je kao waaaooo ono koji navijaci.
A onaj video meni nista nije dokazao.
Pozdrav,necu spamat vise.
A onaj video meni nista nije dokazao.
Pozdrav,necu spamat vise.
Nije ni meni cilj spamati, samo me ona banalnost ubola u oči pa nisam prešutio na to.
Pozdrav i tebi.
Pozdrav i tebi.
Schalke - Paok

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
[youtube][/youtube]Andrej je napisao/la:Schalke - Paok
" onclick="window.open(this.href);return false;
cigani-legia

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
http://www.mkd.mk/sport/fudbal/paok-pla ... ejt-4-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
ah sta ovi navijaci ce da rade u LS

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
3 velika transa sinoc Seviljini (Biris norte) uzeli od Slaskovih, pratili ih cijelo vrijeme i napravili im sacekusu i oduzeli, sad ostaje da se vidi hoce li ovi Seviljini imati damu da dodju u Wroclav i da okrenu ova 3 transa...

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Opa, posebno jos kad znas da ovi Poljaci ne daju svakome da pravi i nosi zastavu. A opet pokazuje da ni oni ipak nisu toliko jaki.
edit: i onda ide tipicna prica, oni imali nozeve, bilo ih vise ovako ili onako. A izgubili 4 transa, udarni. A kad oni uzimaju onda sve valja, kad pokazuju neke tamo sto nema veze ma sve je to odlicno. Zato ja ne volim Poljake. Sve njihovo najbolje, kad neko nesto uradi odmah to ne valja. I sad smijesno, doci ce ovi Spanci u Poljsku i mogu ocekivati i Wisline i ove od Slaskove da ih napadnu. Ne znam kako dvije grupe mogu biti prijatelji unutar jedne drzave, ali bas prijatelji.
edit: i onda ide tipicna prica, oni imali nozeve, bilo ih vise ovako ili onako. A izgubili 4 transa, udarni. A kad oni uzimaju onda sve valja, kad pokazuju neke tamo sto nema veze ma sve je to odlicno. Zato ja ne volim Poljake. Sve njihovo najbolje, kad neko nesto uradi odmah to ne valja. I sad smijesno, doci ce ovi Spanci u Poljsku i mogu ocekivati i Wisline i ove od Slaskove da ih napadnu. Ne znam kako dvije grupe mogu biti prijatelji unutar jedne drzave, ali bas prijatelji.
Celik!3,2,2.
Ljudi se opustili, mislili malo u Spaniju na odmor, ali i tamo ima **** grupa, samo sto je tamo policija gora nego u bilo kojem dijelu Evrope pa se ne moze cuti toliko o njima...U prethodnom pretkolu slaskovi odradili pravo dobro gostovanje u Belgiji, a sama pomisao ponijeti 4 udarna transa u jednom kombiju je losa ideja, mada se sad oni vade na tu pricu da su nozevi koristeni ali kasno je za to, 4 udarna transa palo......AllGunsBlazing je napisao/la:Opa, posebno jos kad znas da ovi Poljaci ne daju svakome da pravi i nosi zastavu. A opet pokazuje da ni oni ipak nisu toliko jaki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.