Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Andrej
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la Andrej » 22 avg 2013, 10:55

Schalke - Paok
slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 22 avg 2013, 12:01

Andrej je napisao/la:Schalke - Paok
slika
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sreca pa je Ojler mlad umro...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 avg 2013, 16:31

cigani-legia
slika
slika
slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 avg 2013, 17:02

http://www.mkd.mk/sport/fudbal/paok-pla ... ejt-4-foto" onclick="window.open(this.href);return false;

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 22 avg 2013, 17:45

ah sta ovi navijaci ce da rade u LS :o :D
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 23 avg 2013, 10:27

3 velika transa sinoc Seviljini (Biris norte) uzeli od Slaskovih, pratili ih cijelo vrijeme i napravili im sacekusu i oduzeli, sad ostaje da se vidi hoce li ovi Seviljini imati damu da dodju u Wroclav i da okrenu ova 3 transa...
slika
slika
slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 avg 2013, 14:32

Opa, posebno jos kad znas da ovi Poljaci ne daju svakome da pravi i nosi zastavu. A opet pokazuje da ni oni ipak nisu toliko jaki.

edit: i onda ide tipicna prica, oni imali nozeve, bilo ih vise ovako ili onako. A izgubili 4 transa, udarni. A kad oni uzimaju onda sve valja, kad pokazuju neke tamo sto nema veze ma sve je to odlicno. Zato ja ne volim Poljake. Sve njihovo najbolje, kad neko nesto uradi odmah to ne valja. I sad smijesno, doci ce ovi Spanci u Poljsku i mogu ocekivati i Wisline i ove od Slaskove da ih napadnu. Ne znam kako dvije grupe mogu biti prijatelji unutar jedne drzave, ali bas prijatelji.
Celik!3,2,2.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 23 avg 2013, 15:17

AllGunsBlazing je napisao/la:Opa, posebno jos kad znas da ovi Poljaci ne daju svakome da pravi i nosi zastavu. A opet pokazuje da ni oni ipak nisu toliko jaki.

edit: i onda ide tipicna prica, oni imali nozeve, bilo ih vise ovako ili onako. A izgubili 4 transa, udarni. A kad oni uzimaju onda sve valja, kad pokazuju neke tamo sto nema veze ma sve je to odlicno. Zato ja ne volim Poljake. Sve njihovo najbolje, kad neko nesto uradi odmah to ne valja. I sad smijesno, doci ce ovi Spanci u Poljsku i mogu ocekivati i Wisline i ove od Slaskove da ih napadnu. Ne znam kako dvije grupe mogu biti prijatelji unutar jedne drzave, ali bas prijatelji.
Ljudi se opustili, mislili malo u Spaniju na odmor, ali i tamo ima **** grupa, samo sto je tamo policija gora nego u bilo kojem dijelu Evrope pa se ne moze cuti toliko o njima...U prethodnom pretkolu slaskovi odradili pravo dobro gostovanje u Belgiji, a sama pomisao ponijeti 4 udarna transa u jednom kombiju je losa ideja, mada se sad oni vade na tu pricu da su nozevi koristeni ali kasno je za to, 4 udarna transa palo......

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 avg 2013, 16:54

koja sramota za slaska :o medjutim ocigledno da je ove picke spanske nece smijeti otici na uzvrat, picketine. svak' moze biti car kad si kuci, al' gostovanja se pikaju.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 23 avg 2013, 17:27

Ludogoretz (Bulgaria) - Basel (Switzerland)

slika

Schalke (Germany) - PAOK (Greece)

slika

slika

slika

Steaua (Romania) - Legia (Poland)

slika

slika

Dinamo Zagreb (Croatia) - Austira Wien (Austria)

slika

PSV (Holland) - Milan (Italy)

slika

Aktobe (Kazakhstan) - Dynamo Kyiv (Ukraine)

slika

slika

Rijeka (Croatia) - Stuttgart (Germany)

slika

St. Gallen (Switzerland) - Spartak Moskva (Russia)

slika

slika

Grasshoppers (Switzerland) - Fiorentina (Italy)

slika

slika

Dinamo Tbilisi (Georgia) - Tottenham (England)

slika

Kuban (Russia) - Feyenoord (Holland)

slika

slika

slika
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 23 avg 2013, 17:35

Ovi ultrasi Austrie su solidni, nista vise. Rapidovi puno bolji.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 avg 2013, 17:50

Ovi poljaci su se pravo osramotili u spaniji tacno da covjek ne povjeruje. Bog te pito sta su radili kako su se pokazivali i da ih ovi tako skontaju.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 avg 2013, 20:23

MrWhite je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Opa, posebno jos kad znas da ovi Poljaci ne daju svakome da pravi i nosi zastavu. A opet pokazuje da ni oni ipak nisu toliko jaki.

Ljudi se opustili, mislili malo u Spaniju na odmor, ali i tamo ima **** grupa, samo sto je tamo policija gora nego u bilo kojem dijelu Evrope pa se ne moze cuti toliko o njima...U prethodnom pretkolu slaskovi odradili pravo dobro gostovanje u Belgiji, a sama pomisao ponijeti 4 udarna transa u jednom kombiju je losa ideja, mada se sad oni vade na tu pricu da su nozevi koristeni ali kasno je za to, 4 udarna transa palo......
Prosle godine pokusali ubiti varvare, isto sranje se njima desilo ove. Nek sute bolje im je
NO PYRO NO PARTY

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 23 avg 2013, 22:20

wow, nisam znao da je ovaj Kuban ovako popularan tim :shock:

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 23 avg 2013, 23:08

sonik24 je napisao/la:wow, nisam znao da je ovaj Kuban ovako popularan tim :shock:
Grad od 800 000 stanovnika sa 2 premierligasa, sad im prave novi stadion za svjetsko prvenstvo i fudbal je u velikoj ekspanziji, sadasnji stadion ima kapacitet 35 000, i ako im navijaci nisu ni medu top 5 u Rusiji imaju finih navijanja pogotovo na gradskom derbiju.....ako te jos sta zanima odes na ultras tifo forum i ukucas u search kuban krasnodar.... :)

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 23 avg 2013, 23:25

Sramota za navijace Slaska i to sami trebaju priznati.A ne vaditi se na nozeve.Fora uzeli nam jer su imali nozeve.Pa poljaci su poznati po tim nozevima,cakijama,sabljama i ostalim,oni kad nesto urade to je za pohvalu,a kad njima neko nesto uradi to je kao sramota ? Kontaju idu na izlet,nisu ni malo ozbiljna grupa.Ja sam siguran da ce ovi iz Seville otici gore na gostovanje.

Navijaci-Roboti 1:0
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 avg 2013, 00:29

" onclick="window.open(this.href);return false;

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 avg 2013, 00:43

Nadam se prolazu Legie samo da vidim kakve ce koreografije smisliti.... To ce biti nesto nevidjeno do tada! 8-)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2013, 03:33

STEVIE je napisao/la:koja sramota za slaska :o medjutim ocigledno da je ove picke spanske nece smijeti otici na uzvrat, picketine. svak' moze biti car kad si kuci, al' gostovanja se pikaju.
Nije to tako jednostavno kao sto mislis. Uredu Slask, siguran sam da bi Sevillini otisli, ali tu je i Wisla, a oni su pravi idioti. Znas da ubijaju svoje protivnike, i onda ih jos poslije ismijavaju. I oni ne koriste nozeve vec macete. Protiv jedne i nekako, protiv dvije nikako, ipak su to jake grupe bez obzira na ovaj gubitak.

Opet ponavljam, ne razumijem uopste taj koncept u Poljskoj. Kako neko moze biti prijatelj sa fudbalskim rivalom iz svoje drzave sa kim se sreces BAR 2 puta godisnje? Uredu pojedine podgrupe, uredu i ono neka tolerancija mi vas necemo necete vi nas, ali sad da Wislini idu za ove, pa zamisli da kod nas se to desava. Ima uredu RA-HZ, neko postovanje, ali sad da neko napada RA i da tu HZ uleti to je smijesno.

Meni su iskreno Poljaci bezveze. Imaju brojnost na tome im svaka cast, lijepo to i izgleda, ali nekakao sve je preforsirano. Jednostavno misle da su najbolji i da im niko nista ne moze i da sve mora biti kako oni hoce. Pa oni su kukali sto BBB nisu htjeli ici u neku sumu da se biju sa njima, vec su ih samo izdegenecili na trgu stolicama. I ono konstantno forsiranje desnice, te stalno "good night left side" mislim smijesno postane. **** scenu ako su svi isti, ali bas svi.

Ja i neki dan kad su poskidali one simpatizere Barce iz Poljske tad je sve valjalo i ti transparenti su bili za pokazivanje...

edit: Iako se Slaskovi i svi drugi Poljski navijaci vade na nozeve nigdje nema vijesti o povrijedjenim ljudima, pa zamislite da je 18 ljudi izbodeno zar to ne bi bilo negdje na vijestima?
Celik!3,2,2.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 avg 2013, 14:42

navodno sevilla saopcila slasku da nece biti njihovi navijaca gore na uzvratu.. big fucking surprise.. :lol: sto se tice slaska, sramota ide na njihov obraz. tu nema sta vise dodati. al' govoriti kako svi poljaci koriste oruzja je smijesno. jedini koji nisu bili za onaj dogovor izmedju navijaca da se ne koristi oruzje od 2002' je cracovia. cracovia koristi nozeve i oni zive u svom nekom svijetu sto se toga tice. 98% od ostali navijacki grupa postiva jos uvijek onaj dogovor.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.