FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 21 avg 2013, 15:24

Dado,kad svi mi kupimo dres onda ti možeš doći na red,poznavajući tebe ti ćeš uzeti 10 komada :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 avg 2013, 16:57

Glavni sudija utakmice biće Bišćanin Hermin Muslić, dok će mu asistenti biti Marko Perić (Mostar) i Armin Čerić (Čapljina). Četvrti sudija je Eldi Prošić (Cazin).

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 21 avg 2013, 17:55

ultrasstyle_tz je napisao/la:http://www.fksloboda.ba/vijesti/272-hus ... map=%5B%5D

skokicu sto ovo ne prenosis po portalima ukljucujuci i SS.ba?
Ma gdje ce to prenjet pa nije uredu pozitivnu vijest.
Ima evo ovo zato http://tuzlalive.ba/i-toga-ima-husic-od ... ima-65919/" onclick="window.open(this.href);return false;
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 avg 2013, 18:14

DrzavaTuzla je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:http://www.fksloboda.ba/vijesti/272-hus ... map=%5B%5D

Ima evo ovo zato http://tuzlalive.ba/i-toga-ima-husic-od ... ima-65919/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ovaj tuzlalive je sve samo ne normalan portal, pa eto probaj ostavit komentar na ovaj clanak a da napises nesto pozitivno za predsjednika, il da probas napast urednika ovog portala i teksta nema sanse da se komentar objavi.

Ovo je sve placeno i sa namjernom napisano, i komentari sve je to djelo jednog covjeka.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 21 avg 2013, 18:25

Kako napisu ove placene clanke, pa covjek koji nije upucen u desavanja u Slobodi pomislio bi da je Husic cisto zlo, a covjek nakon dva sastanka rijesi se duga koji svih prethodnih direktori ni u snu nisu mogli, al neka sto je vise ovakvih vijesti misevi ce se sve vise povlacit u svoje rupe. Samo naprijed presjednice, a koda je koga briga sto ide stalno na tekme i ovi koji prate Slobodu znaju da **** novinarska lazu

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 avg 2013, 19:03

Za par maraka pune samo prazan prostor na svom portalu ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 avg 2013, 19:08

Zna li se imenom i prezimenom ko objavljuje ove tekstove o Slobodi i gosp. Husiću u negativnom kontekstu :?:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 avg 2013, 19:14

DrzavaTuzla je napisao/la:

ahahaha kako su svi jadni to je bruka majkemi :(..a muka je ba svima svi hoce u klub vide da smo se ujedinili sa klub 7 tom nogometnom SKolom pa svi bi sad u Slobodu hahahaha.hoce opet da je opeljese...covjek zatvorio vrata lopovima i raznim menagerima i sad se ljudi pojedose...pa gdje su svi ti ljudi bili kad je bio sastanak kad se birao novi predsjednik?.. niko nije htijeo priviriti klubu i sad se tu guraju nesto..Hajde razumijem ja i da ga napadaju ipak su t novinari, ali gdje su ti napadi bili kad su silni lopovi bili u klubu?..gdje su napadi na one koji su se zaduzili...nije Husic zaduzio SLobodu jos uvjek nigdje i on smao placa cehove te silne mrake koja je unistaval klub, odnosno i ovih novinara koji ih brane .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BatvaUltras
Kontakt:

Post Postao/la BatvaUltras » 21 avg 2013, 20:43

Bezveze ba pišete i prozivate ljude... Znate da Sloboda postoji 95 godina sve bude i prođe a Sloboda ostaje. Umjesto da se svi ujedinjujemo oko istog cilja bezvezni komentari će samo napraviri razdor.

Slobode je bilo i biće. Predsjednici, igrači, novinari, navijači svi smo mi prolazni samo je Sloboda vječna, nadam se da se slažete. Hajmo malo pozitive bez prozivanja ljudi radili dobro ili loše.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 avg 2013, 21:03

BatvaUltras je napisao/la:Bezveze ba pišete i prozivate ljude... Znate da Sloboda postoji 95 godina sve bude i prođe a Sloboda ostaje. Umjesto da se svi ujedinjujemo oko istog cilja bezvezni komentari će samo napraviri razdor.

Slobode je bilo i biće. Predsjednici, igrači, novinari, navijači svi smo mi prolazni samo je Sloboda vječna, nadam se da se slažete. Hajmo malo pozitive bez prozivanja ljudi radili dobro ili loše.
Kao prvo, ne znam kako si izračuno da FK Sloboda postoji 95 godina ali otom - potom, tebi na dušu ako si veliki navijač istog. Kao drugo, to nisu bezvezna prozivanja, to su prozivanja ljudi koji bi najviše volili da taj isti klub ne postoji i koji su mahom klub doveli u stanje u kakvom je sad. Sa konstatacijom da je sve prolazno a da je Sloboda vječna se u potpunosti slažem 8-)

Btw; dobrodošao na forum ! :D
075

BatvaUltras
Kontakt:

Post Postao/la BatvaUltras » 21 avg 2013, 21:06

TzBulevar87 je napisao/la:
BatvaUltras je napisao/la:Bezveze ba pišete i prozivate ljude... Znate da Sloboda postoji 95 godina sve bude i prođe a Sloboda ostaje. Umjesto da se svi ujedinjujemo oko istog cilja bezvezni komentari će samo napraviri razdor.

Kao prvo, ne znam kako si izračuno da FK Sloboda postoji 95 godina ali otom - potom, tebi na dušu ako si veliki navijač istog. Kao drugo, to nisu bezvezna prozivanja, to su prozivanja ljudi koji bi najviše volili da taj isti klub ne postoji i koji su mahom klub doveli u stanje u kakvom je sad. Sa konstatacijom da je sve prolazno a da je Sloboda vječna se u potpunosti slažem 8-)

Btw; dobrodošao na forum ! :D
Zaokružio sam na 95 sad će to ubrzo... U novembru je 94 iduće godine 95.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 avg 2013, 21:48

joj komentara na tuzlalive hahaa boli ih nisu ni svjesni...ej a mozda ih ja nisam primjetio ali falilo mi je kamara ovih dezrunih pljuvaca i je.aca matera djeci od 17 god bar na B i C ih nisam vidio :D lijepih 5 km ulaz il je muka tolika da se Sloboda vise ne moze ni gledat hehehe

kako god na nama je da promovisemo dje mozemo, moramo jos neke portale hitno nac ne samo sluzbena str jer kod nas se ljudi primaju prelako na sve...vec 10-ak ljudi mi prica kako da nece da gledaju Slobodu jer se prodaju tekme, je.es ovo pozitivno itd itd :D tipicno tuzlanski ono samo se izgovor trazi da se na tekmu ne dodje hehe ali kako god lose je to sto ljudi koji bi dosli i koje sam bukvalno putem kupio kad sam na tekmu isao nemaju pojma ni o cem dobrom sto se desava dok ih losim vjestima ubise...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 21 avg 2013, 23:08

Kakve su najave koliko vas dolazi u Kakanj?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2013, 23:25

da se osvrnem na ovu cjenu dresa...meni je ona sasvim korektna jer se radi o originalnom i zvanicnom dresu FK Sloboda...sad, u pravu je i ovaj momka sto kaze da je to za bosanske uslove puno...mislim,ja cu ga aBd uzet i znam jos raje sto hoce al da ce ljudi gledat da se obuku na jacapi za 2 cenera...i toga ce bit..jbg,tako je to...ko voli Slobodu taj ce odvojit i dat...i ta serija dresova je limitirana..nece ih bit na hiljade u prodaji..mislim da se radi o 100 dresova...al kad vidim bruku raje u dresovima arsenala,juveta,bajerna i ko zna jos koga a izvalili su cc 100 km za dres onda i Slobodin treba da bude 60...mislim da ni zeljini,sarajeva,celika i ostalih vecih klubova nisu jeftiniji...ako grijesim,neka me neko ispravi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2013, 23:29

8-)
ziher je napisao/la:Kakve su najave koliko vas dolazi u Kakanj?
kake bolan najave :lol: :lol: ...bruka ce nas doc,jesi cuo :lol: :lol: :D ..smijesno ti je pitanje pa se malo zezam ;) ...izvini unaprijed 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 avg 2013, 23:55

staragarda je napisao/la:da se osvrnem na ovu cjenu dresa...meni je ona sasvim korektna jer se radi o originalnom i zvanicnom dresu FK Sloboda...sad, u pravu je i ovaj momka sto kaze da je to za bosanske uslove puno...mislim,ja cu ga aBd uzet i znam jos raje sto hoce al da ce ljudi gledat da se obuku na jacapi za 2 cenera...i toga ce bit..jbg,tako je to...ko voli Slobodu taj ce odvojit i dat...i ta serija dresova je limitirana..nece ih bit na hiljade u prodaji..mislim da se radi o 100 dresova...al kad vidim bruku raje u dresovima arsenala,juveta,bajerna i ko zna jos koga a izvalili su cc 100 km za dres onda i Slobodin treba da bude 60...mislim da ni zeljini,sarajeva,celika i ostalih vecih klubova nisu jeftiniji...ako grijesim,neka me neko ispravi
Brate ja cu isto uzeti dva ako ima jedan dugi a drugi kratkih rukava. Ima u Detroitu ekipa se zove Sloboda i naravno stvoreni su po nama hahaha. Moram im javit da uzmu komplet ebiga za citavu ekipu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 22 avg 2013, 09:46

staragarda je napisao/la:da se osvrnem na ovu cjenu dresa...meni je ona sasvim korektna jer se radi o originalnom i zvanicnom dresu FK Sloboda...sad, u pravu je i ovaj momka sto kaze da je to za bosanske uslove puno...mislim,ja cu ga aBd uzet i znam jos raje sto hoce al da ce ljudi gledat da se obuku na jacapi za 2 cenera...i toga ce bit..jbg,tako je to...ko voli Slobodu taj ce odvojit i dat...i ta serija dresova je limitirana..nece ih bit na hiljade u prodaji..mislim da se radi o 100 dresova...al kad vidim bruku raje u dresovima arsenala,juveta,bajerna i ko zna jos koga a izvalili su cc 100 km za dres onda i Slobodin treba da bude 60...mislim da ni zeljini,sarajeva,celika i ostalih vecih klubova nisu jeftiniji...ako grijesim,neka me neko ispravi
60km je sasvim normalna cijena za originalni dres, npr. Velezov je na njihovom web shopu 31. eur.
Inace dobre replike ne originali stranih fudbalskih kluba je 85-90km imas onog momka iz Tuzle sto prodaje, stranic MOJ DRES na fb.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 avg 2013, 10:46

ultrasstyle_tz je napisao/la:joj komentara na tuzlalive hahaa boli ih nisu ni svjesni...ej a mozda ih ja nisam primjetio ali falilo mi je kamara ovih dezrunih pljuvaca i je.aca matera djeci od 17 god bar na B i C ih nisam vidio :D lijepih 5 km ulaz il je muka tolika da se Sloboda vise ne moze ni gledat hehehe

kako god na nama je da promovisemo dje mozemo, moramo jos neke portale hitno nac ne samo sluzbena str jer kod nas se ljudi primaju prelako na sve...vec 10-ak ljudi mi prica kako da nece da gledaju Slobodu jer se prodaju tekme, je.es ovo pozitivno itd itd :D tipicno tuzlanski ono samo se izgovor trazi da se na tekmu ne dodje hehe ali kako god lose je to sto ljudi koji bi dosli i koje sam bukvalno putem kupio kad sam na tekmu isao nemaju pojma ni o cem dobrom sto se desava dok ih losim vjestima ubise...
Najbolje ih je ignorisati.
A dole komentari su djelo 2-3 čovjeka!

Samo ih ignorisat
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 avg 2013, 11:19

Ko neće da gleda Slobodu i ne treba (ko ne može,doći će drugi put),koga nema bez njega se i može.Kada Sloboda ako Bog da opet bude prva,doći će oni sami na tekmu i biti najveći navijači Slobode.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 22 avg 2013, 14:18

Gorki je napisao/la:Ko neće da gleda Slobodu i ne treba (ko ne može,doći će drugi put),koga nema bez njega se i može.Kada Sloboda ako Bog da opet bude prva,doći će oni sami na tekmu i biti najveći navijači Slobode.
Takvi su najjaci, vazda znaju kritikovati, pametovati, dr.kati nesto na tribini ali dodu samo kada se postigne nekakav rezultat, kada se desi nesto negativno ospu paljbu po carsiji , najpametniji.. . isti slucaj kod nas u Gracanici , ma povraca mi se od takvih likova

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.