Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Trequartista
- Kontakt:
Re: Chat
Selam za ufuranog momka iz drugog safa!
Kajkut Saša, džamija naša!

Kajkut Saša, džamija naša!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Treba se odvici od 24/7 spama

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ima li tko da prodaje facebook stranice ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
ko to kupuje bgtneo je napisao/la:ima li tko da prodaje facebook stranice ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ja mislim da se s tim može i zaradit, al 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dex , ja cu tek tamo oko 10.5. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ItekakoDex je napisao/la:Ja mislim da se s tim može i zaradit, al
Ukoliko cujete da neko prodaje zamolio bih vas da javite
"It's one of premier league's oldest lessons .
- bijeligolub
- Kontakt:
Prodajem svoj račun na erepublik (link profila: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1911196" onclick="window.open(this.href);return false;), 20km - uplata na wwin.ba
🔵⚪
Nigdje nikog

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel ti to drago sto je Kruno odletio?Damian je napisao/la:divna li dana
hahha..ma lako za krunu. doce opet za godinu dana.Otelo je napisao/la:Jel ti to drago sto je Kruno odletio?Damian je napisao/la:divna li dana
nego rijeka dere
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Joj, kucam ja u browser diskusije jer mi automatski otvori link na ovaj podforum, i uđem ja, kad odlogovan
u sekundi sam pomislio da su me banovali i kontam zbog čega sad, već se pripremio da lajem..i krenem se ja logovat, kad error
2 puta...au koji stres!
u sekundi sam pomislio da su me banovali i kontam zbog čega sad, već se pripremio da lajem..i krenem se ja logovat, kad error
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ne daj seiVar je napisao/la:Joj, kucam ja u browser diskusije jer mi automatski otvori link na ovaj podforum, i uđem ja, kad odlogovan![]()
u sekundi sam pomislio da su me banovali i kontam zbog čega sad, već se pripremio da lajem..i krenem se ja logovat, kad error2 puta...au koji stres!
Ja te volim, volim Željo..
ne daj se vraga, znaš li ti kakav to stres značigio10 je napisao/la:Ne daj seiVar je napisao/la:Joj, kucam ja u browser diskusije jer mi automatski otvori link na ovaj podforum, i uđem ja, kad odlogovan![]()
u sekundi sam pomislio da su me banovali i kontam zbog čega sad, već se pripremio da lajem..i krenem se ja logovat, kad error2 puta...au koji stres!
![]()
korak 1: odluči se da napraviš novi akaunt
korak 2: odluči se da napraviš mejl adresu za taj akaunt, da možeš registrovat'
korak 3: odluči hoće li to biti gmail, hotmail/outlook..
korak 4: utipkaj one silne podatke
korak 5: čekaj da ti admin aktivira nalog nakon 5 dana provjere po interpolu
korak 6: hajd naspamaj k'o do sad
korak 7: ma jbi ti to, nije to onaj feeling ko sa starim akauntom
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D