Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Dex , ja cu tek tamo oko 10.5. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ItekakoDex je napisao/la:Ja mislim da se s tim može i zaradit, al
Ukoliko cujete da neko prodaje zamolio bih vas da javite
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- bijeligolub
- Kontakt:
Prodajem svoj račun na erepublik (link profila: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1911196" onclick="window.open(this.href);return false;), 20km - uplata na wwin.ba
🔵⚪
Nigdje nikog

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel ti to drago sto je Kruno odletio?Damian je napisao/la:divna li dana
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hahha..ma lako za krunu. doce opet za godinu dana.Otelo je napisao/la:Jel ti to drago sto je Kruno odletio?Damian je napisao/la:divna li dana
nego rijeka dere
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Joj, kucam ja u browser diskusije jer mi automatski otvori link na ovaj podforum, i uđem ja, kad odlogovan
u sekundi sam pomislio da su me banovali i kontam zbog čega sad, već se pripremio da lajem..i krenem se ja logovat, kad error
2 puta...au koji stres!
u sekundi sam pomislio da su me banovali i kontam zbog čega sad, već se pripremio da lajem..i krenem se ja logovat, kad error
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ne daj seiVar je napisao/la:Joj, kucam ja u browser diskusije jer mi automatski otvori link na ovaj podforum, i uđem ja, kad odlogovan![]()
u sekundi sam pomislio da su me banovali i kontam zbog čega sad, već se pripremio da lajem..i krenem se ja logovat, kad error2 puta...au koji stres!
Ja te volim, volim Željo..
ne daj se vraga, znaš li ti kakav to stres značigio10 je napisao/la:Ne daj seiVar je napisao/la:Joj, kucam ja u browser diskusije jer mi automatski otvori link na ovaj podforum, i uđem ja, kad odlogovan![]()
u sekundi sam pomislio da su me banovali i kontam zbog čega sad, već se pripremio da lajem..i krenem se ja logovat, kad error2 puta...au koji stres!
![]()
korak 1: odluči se da napraviš novi akaunt
korak 2: odluči se da napraviš mejl adresu za taj akaunt, da možeš registrovat'
korak 3: odluči hoće li to biti gmail, hotmail/outlook..
korak 4: utipkaj one silne podatke
korak 5: čekaj da ti admin aktivira nalog nakon 5 dana provjere po interpolu
korak 6: hajd naspamaj k'o do sad
korak 7: ma jbi ti to, nije to onaj feeling ko sa starim akauntom
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Kako se skola priblizava ja nizasta volje nemam

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
skolaOtelo je napisao/la:Kako se skola priblizava ja nizasta volje nemam![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ono gdje me roditelji salju da im ne smetam citavu godinu po kuciBosniacum Lilium je napisao/la:skolaOtelo je napisao/la:Kako se skola priblizava ja nizasta volje nemam![]()
dafaq is dat s
![]()
Meni baš suprotnoOtelo je napisao/la:Kako se skola priblizava ja nizasta volje nemam![]()
Ja te volim, volim Željo..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema goreg osjecaja (virtualngiVar je napisao/la:Joj, kucam ja u browser diskusije jer mi automatski otvori link na ovaj podforum, i uđem ja, kad odlogovan![]()
Otelo
Ne spominji skolu, ove godine dobivam jos neke predmete, kazu teski, vjeruj da mi se ne ide u skolu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
školarci moji, da mi je opet u srednju ići, barem nisam im'o brige (a ni pameti dok ne dođe kontrolni) 
I ja dobivam par novih al me boli q.
@gio ja se sjebem cim se sjetim gdje moram biti za 10. dana

@gio ja se sjebem cim se sjetim gdje moram biti za 10. dana