FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ArthurBishop
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la ArthurBishop » 23 avg 2013, 14:37

Mago je napisao/la:Sta ja ba tebi imam dokazivat nesto kad su za tebe Mexes i Boateng vrhunski igraci ? Il ti Saraf trenutno bolji od Palacia i Milita ? Sta da ti kazem ? Tako je kako ti kazes i zdravo.Ti svoje furaj,ja cu svoje i to je to.

@Magicni

A sta je to Milan bgt ? Zbog cega se toliko dize ta ekipa ? Koji ba talenti ? Kovačić je veci talenat od svih tih igraca Milana koje si nabrojo zajedno ;)

Pa Campagnaro ti je bolan doktor za citavu odbranu Milana. Mexes jedan od najsmjesnih stopera zadnje decenije u calciu. Ne pamtim da se ijedan igrac isprovaljivo ko on u tom periodu. A frajer hladno 4 miliona eura neto uzima :lol:
Nisam nigdje rekao da su vrhunski igrači. Samo sam rekao da bi kod nas bili kostur tima. Kao što i bi. To više govori o nama, a ne o njima kao vrhunskim igračama. To što ne znaš čitati, ili ne želiš nije moj problem. Šaraf je duplo bolji trenutno od Milita i malo bolji od trenutnog Palacia, o ostalim našim napadačima ne želim ni polemisati.
Ne znaš voditi konstruktivan dijalog, odnosno sukob mišljenja, stoga što kažeš ti furaj svoje, ja ću svoje.

Kovačić je, moguće, veći talenat od svih igrača Milana, al' Kovačić je trenutno precijenjen igrač kad vidimo kakva nam je finansijska situacija. Možda se razvije u Zidana novog, daj bože, al' trenutno je ništa više od potencijalnog talenta i igrača za visoke domete. Vrijeme će pokazat' da li će biti dobar, il' smo grdno pogriješili s njim.
Željezničar za život cijeli!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 23 avg 2013, 14:38

Ma ne potcjenjujem i prošlog ljeta sam rekao da ćete zaostati oko 20-ak bodova, ovi se stariji forumaši sjećaju i tako je bilo. Realnost vam je borba za Ligu šampiona, kakav Scudetto.

Juventus je svojom nadmoći učinio da nema konkurenciju. Pobijedili sve ekipe iz vrha najmanje po jedanput, osvojili Scudetto u aprilu, bili prvi na tabeli od prvog do posljednjeg kola i lafo to nismo opravdali na terenu. Hajd, dobro nismo. :lol:

Ti zaista misliš da je ovaj Inter obnovljen? Ista ekipa kao prošle sezone, tri pozicije promjenjene, neki minimalni upgarde i to je to. Jedino što će biti više discipline i trke, ali opet kvalitetom je to dovoljno za trećeg mjesta, imate 14-15 dobrih igrača. Klupa nikakva.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 avg 2013, 14:45

Imam respekta prema Kovačiću stvarno i mislim da je veliki talenat, ali reci da je veci talenat od El Shaarawya stvaaarno .. :roll:

Hajd inekako reci da je veci talenat od De Sciglia ali opet mislim da ce Mattia napraviti vecu karijeru nego Hrvat ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 23 avg 2013, 14:52

Suludo je pricati.. Kova je klasa za obojicu.. vrijeme ce to i pokazati.. Tek je dosao u Italiju ;)

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 23 avg 2013, 14:54

Ja mislim da je Kova veći talenat od El-a. Ono što je pokazao do sada je da je nakon mjesec dana u Italiji postao najbolji igrač intera, El je također radio čuda prošle godine, ali Kovačić je dvije godine mlađi, ako nastavi ovim tempom bit će sa 20 na razini El-a sigurno, a vjerojatno i bolji.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 23 avg 2013, 15:05

Ovi interisti me fasciniraju iz dana u dan haha. Kova veci talenat i bolji igrac od Sarafa :roll: haha
*La Roma non si tifa, si AMA!*

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 23 avg 2013, 15:08

ja interista Bogu hvala nisam, ali ako momak sa 18 godina sam na leđima nosi igru intera (istina,očajnu igru :mrgreen:), onda mogu reći da je veći talenat od El Shaarawya koji je sa 18 igrao u Padovi :lol:
18 i 20 godina je velika razlika :roll:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 avg 2013, 15:20

Nemojte Kovačića uopće u usta uzimat.Tako će najbolje bit.

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 23 avg 2013, 15:32

IlPrincipe je napisao/la:Hajd inekako reci da je veci talenat od De Sciglia ali opet mislim da ce Mattia napraviti vecu karijeru nego Hrvat ..
Auuu brate, sta si ti jutros De - šiljio?? :)

Tonymontana slazem se - mi smo MINIMALNO drugi ove sezone!

Roma losha i neadekvatna pojacanja, a prodati svi vazni igraci.( nisu josh ali bice josh odlazaka sigurno)
Fiorentina jak tim sa solidnim pojacanjima ali ima i tu dosta problema. Sporom Gomezu sigurno ce probleme praviti kako nashi tako i Juventusovi i stoperi mnogih drugih ekipa.Dat ce Viole dosta golova ali mislim da ce u direktnim duelima protiv konkurenata imati problema.
Lazio ozbiljan tim ali nedovoljno pojacan.
Napoli extra jak, ali ima glupog trenera i to je jednini razlog.
Juventus i Milan jaki,ali kod njih standarno sve zavisi od sudija i koliko ce im pokloniti tekmi.
Amar Osim selektor BiH

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 23 avg 2013, 15:40

Milanu oduzmite Balonju i to je fkt smijesna ekipa ... Ovo ostalo je prosjek . Imaju par mladih talentovanih igraca i to je to . Ostalo buranija .

Juve i dalje stoji za najjacu i najkompletniju ekipu, ali i njima nek Pirlo zaskripi odmah ode 50% igre . Napadaci karine, malo ce Tevez svojom magijom ove manje utakmice da rijesi sam i to je to .. Cim jaca ekipa dodje, oni ne mogu meda ... Doduse odbrana im je i dalje super .

A Inter, puno upitnika, ali ako bude truda i rada i tog tip-top Mazzari rezima, onda se moze ocekivati bolja sezona od prethodne ..

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 avg 2013, 15:44

Ja ne mogu da vjerujem kolko ste se vi nabrijali, čuj drugo mjesto minimalno :oops:

Kova>El Shaarawy :oops:

Stephan kad je sam nosio igru Milana tad je bio Milan drugi na tabeli a Kova kad nosi igru Intera oni zavrse 8.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 23 avg 2013, 15:51

IlPrincipe je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kolko ste se vi nabrijali, čuj drugo mjesto minimalno :oops:

Kova>El Shaarawy :oops:

Stephan kad je sam nosio igru Milana tad je bio Milan drugi na tabeli a Kova kad nosi igru Intera oni zavrse 8.
Što izvrćeš, hajde objasni po čemu to Kova nije veći talenat od El-92?
Ovaj je sa 18 prvotimac intera i Hrv reprezentacije, a EL je sa 18 bio u Serie B u Padovi.
Ne spori nitko ovdje da je El trenutno bolji igrač, ali da je veći talenat Kova to govori statistika između ostaloga...
Čisto da se zna Padova je završila 5. u Serie B kad im je El sa 18 godina bio glavni igrač, tako da to nije mjerilo ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 avg 2013, 15:53

Ajde nemojte molim vas više o drugim timovima na ovoj temi.Zaboli nas sve za Šaravija,Šilju i ostale.

Vjerujem da će ovaj sastav izać u nedjelju:
Handanović-Juan,Ranocchia,Campagnaro-Nagatomo,Kovačić,Cambiasso,Guarin,Jonathan-Icardi,Palacio

Možda Alvarez ako Kovačić još nije 100 posto,pa Kova kasnije uđe.I eventualno Belfodil prije Icardija.
Vjerujem u pobjedu,2-0 recimo.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 23 avg 2013, 15:55

Juventus je pobijedio svaku utakmicu na kojoj nije igrao Pirlo, tako da tu ovisnost šampiona o jednom igraču slobodno okačite mačku o rep.

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 23 avg 2013, 15:58

IlPrincipe je napisao/la:
Minimalno drugi, pod Kovinom palicom!
Trequartista je napisao/la:Juventus je pobijedio svaku utakmicu na kojoj nije igrao Pirlo, tako da tu ovisnost šampiona o jednom igraču slobodno okačite mačku o rep.
Kada si vec analizirao , trebao si pogledati protiv kojih ekipa ste tada igrali pa onda postati ovakvu glupost!!
Amar Osim selektor BiH

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 23 avg 2013, 16:03

Apsolutno nebitno protiv koga, tri boda su tri boda bilo da su osvojena protiv Napolija bilo protiv Siene, nema tu neke priče.

Juventus je imao stopostotan učinak bez Pirla i nejasno mi je zašto ti smatraš glupošću, ali eto šta ja znam. :roll:

Šampion bez Pirla zabije Udineseu 4 komada, a taj isti Udinese interu 5 na San Siru.

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 23 avg 2013, 16:04

Trequartista je napisao/la:Ma ne potcjenjujem i prošlog ljeta sam rekao da ćete zaostati oko 20-ak bodova, ovi se stariji forumaši sjećaju i tako je bilo. Realnost vam je borba za Ligu šampiona, kakav Scudetto.

Juventus je svojom nadmoći učinio da nema konkurenciju. Pobijedili sve ekipe iz vrha najmanje po jedanput, osvojili Scudetto u aprilu, bili prvi na tabeli od prvog do posljednjeg kola i lafo to nismo opravdali na terenu. Hajd, dobro nismo. :lol:

Ti zaista misliš da je ovaj Inter obnovljen? Ista ekipa kao prošle sezone, tri pozicije promjenjene, neki minimalni upgarde i to je to. Jedino što će biti više discipline i trke, ali opet kvalitetom je to dovoljno za trećeg mjesta, imate 14-15 dobrih igrača. Klupa nikakva.
Kad kazem da niste pokazali onda mislim na kup i na ligu sampiona jer sam prvi ja ocekivao da ce juve osvojiti i druplu krunu i da ce biti daleko jaci u ls jesu prosli grupu u zadnjem kulu a to ne dokazuje da ste bili citavu stepenicu ispred ostalih u ligi niste pokazali nista u medjusobnim omjerima sa jacim ekipama s interom ste igrali 1-3 i 1-2 sa Milanom 1-0 i 1-0 sve po poraz i povbjeda sto nikako ne dokazuje da ste bili mnogo jaci samo ste se odlijepili na kiksovima navedenih timova sa losijim ekipama tu ne racunam inter jer je kikso sve moguce.
Sto se Intera tice i promjena svi znaju da je bolna rana bila realizaccija sa Palasijom samim i matorim Rokijem uz Militovu povredu nismo imali nikakav napad a gubili smo po 1 razlike vecinom tako da ako uzmemo u obzir to da su nam prosle sezone bili Icardi i Belfodil u ekipi sigurno da bi dali makar 15-20 golova vise. A odbranu da ne spominjem bez pravog lidera i bez standardnih iraca kroz citavu sezonu od ove godine sigurno da ce bbiti jaca i cvrsca odbrana uz vodju kao sto je hugo te sigurno od ove sezone jaceg zabca primicemo daleko manje golova. Ako se sve to uzme u obzir razlika izmedju prosle i ove sezone ce biti u minimum 25 bodova vise za inter sto nas sasvim sigurno dovodi u borbu za prva dva mjesta a vrijeme ce pokazati . Ja sam siguran da cemo bitri u top 2 ekipe. Dolazi vikend i pocinje sezona pa vidjecemo.
p.s. Juve kiksa prvu odmah protiv Sampdorije .
Interista al 100 %

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 23 avg 2013, 16:08

Trequartista je napisao/la:Šampion bez Pirla zabije Udineseu 4 komada, a taj isti Udinese interu 5 na San Siru.
Mislis polovini Intera...
TonnyMontana je napisao/la: p.s. Juve kiksa prvu odmah protiv Sampdorije .
Samo ako Pirlo bude igrao... :)
Amar Osim selektor BiH

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 23 avg 2013, 16:10

u ostalom prosle sezone kazes da ste pobjedili sve jace makar jednom pa ako gledamo omjer intera i juvea medjusobno i uzmimo u obzir jos milan i napoli kao njjace niste bili nista bolji od nas uzeli ste 10 bodova u 6 utrakmica koliko smo uzeli i mi sto potvrdjuje tezu da niste jaci za klasu od ostalih vec ono sto sam rekao da ste prvenstvo uzeli na malim utakmicama na kojima su napoli milan i inter kiksali posebno inter.
uzeli ste napoli i remizirali s njima izgubili od milana i dobili jednu i dobili nas jednom a mi smo uzeli vas napoli i milajn uz remi s milanom...
Interista al 100 %

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 23 avg 2013, 16:12

Beppe je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Šampion bez Pirla zabije Udineseu 4 komada, a taj isti Udinese interu 5 na San Siru.
Mislis polovini Intera...
TonnyMontana je napisao/la: p.s. Juve kiksa prvu odmah protiv Sampdorije .
Samo ako Pirlo bude igrao... :)
ma zadnjih 10 utakmica dobili su sampdoriju jednom a gubili 3 puta uz 6 remija
Interista al 100 %

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []