Nisam nigdje rekao da su vrhunski igrači. Samo sam rekao da bi kod nas bili kostur tima. Kao što i bi. To više govori o nama, a ne o njima kao vrhunskim igračama. To što ne znaš čitati, ili ne želiš nije moj problem. Šaraf je duplo bolji trenutno od Milita i malo bolji od trenutnog Palacia, o ostalim našim napadačima ne želim ni polemisati.Mago je napisao/la:Sta ja ba tebi imam dokazivat nesto kad su za tebe Mexes i Boateng vrhunski igraci ? Il ti Saraf trenutno bolji od Palacia i Milita ? Sta da ti kazem ? Tako je kako ti kazes i zdravo.Ti svoje furaj,ja cu svoje i to je to.
@Magicni
A sta je to Milan bgt ? Zbog cega se toliko dize ta ekipa ? Koji ba talenti ? Kovačić je veci talenat od svih tih igraca Milana koje si nabrojo zajedno
Pa Campagnaro ti je bolan doktor za citavu odbranu Milana. Mexes jedan od najsmjesnih stopera zadnje decenije u calciu. Ne pamtim da se ijedan igrac isprovaljivo ko on u tom periodu. A frajer hladno 4 miliona eura neto uzima
Ne znaš voditi konstruktivan dijalog, odnosno sukob mišljenja, stoga što kažeš ti furaj svoje, ja ću svoje.
Kovačić je, moguće, veći talenat od svih igrača Milana, al' Kovačić je trenutno precijenjen igrač kad vidimo kakva nam je finansijska situacija. Možda se razvije u Zidana novog, daj bože, al' trenutno je ništa više od potencijalnog talenta i igrača za visoke domete. Vrijeme će pokazat' da li će biti dobar, il' smo grdno pogriješili s njim.