Koliko je Njemacka mjerodavna, ne znam. Ovo je dobro bilo, napokon jedna dobra tekma. Ja nisam smio pisat, strah me bilo da ih ne ureknem

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Sreća za nas pa nema Dirka i KamanOmerbavarac je napisao/la:Nekada su ovi Nijemaci za nas bili pojam, sila nebeska u odnosu na nasu kosarku a vidi, veceras im ocitasmo lekciju koju ce dugo pamtiti. Ova ekipa ima dosta potencijala, puno kvalitetnih igraca od kojih realno najvise iskace Teletovic, no Djedovic ce u skorijoj buducnosti predstavljati ikonu nase kosarke jer je iz utakmice u utakmicu pokazuje da je strasan igrac i da moze puno toga dati na parketu.
+1Unofficialpage je napisao/la:Da hoce i sutra biti stream
hvala bratetarikz je napisao/la:U tom linku od tekstualnog prijenosa umjesto ovo "de" na kraju ukucaj "en". Vjerovatno ima još neki način ali sam sebi ovako napravio...
kad je on u igri imamo igraca manje jbtLenBias je napisao/la:jest los ovaj mirza teletovic, pojma on nema, samo forsira
znaju ljudi, nemoj takomirzatele je napisao/la:kad je on u igri imamo igraca manje jbtLenBias je napisao/la:jest los ovaj mirza teletovic, pojma on nema, samo forsira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.