Koliko je Njemacka mjerodavna, ne znam. Ovo je dobro bilo, napokon jedna dobra tekma. Ja nisam smio pisat, strah me bilo da ih ne ureknem
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Slabo, nema igre, nista ne valja
salim se naravno 
Koliko je Njemacka mjerodavna, ne znam. Ovo je dobro bilo, napokon jedna dobra tekma. Ja nisam smio pisat, strah me bilo da ih ne ureknem
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nekada su ovi Nijemaci za nas bili pojam, sila nebeska u odnosu na nasu kosarku a vidi, veceras im ocitasmo lekciju koju ce dugo pamtiti. Ova ekipa ima dosta potencijala, puno kvalitetnih igraca od kojih realno najvise iskace Teletovic, no Djedovic ce u skorijoj buducnosti predstavljati ikonu nase kosarke jer je iz utakmice u utakmicu pokazuje da je strasan igrac i da moze puno toga dati na parketu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sreća za nas pa nema Dirka i KamanOmerbavarac je napisao/la:Nekada su ovi Nijemaci za nas bili pojam, sila nebeska u odnosu na nasu kosarku a vidi, veceras im ocitasmo lekciju koju ce dugo pamtiti. Ova ekipa ima dosta potencijala, puno kvalitetnih igraca od kojih realno najvise iskace Teletovic, no Djedovic ce u skorijoj buducnosti predstavljati ikonu nase kosarke jer je iz utakmice u utakmicu pokazuje da je strasan igrac i da moze puno toga dati na parketu.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da hoce i sutra biti stream 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa normalno kad igramo lose svi ostave stream i dodju ovde da pisu
Kad igramo dobro stream je upaljen i nema se vremena za komentarisanje
Uglavnom na pocetku utakmice smo bili uzasni,ali u 2/4 smo poboljsali igru i stigli do minimalno zaostatka,drugo poluvrijeme je vec druga prica.Poceli smo da igramo kako treba,Mirza je uzimao suteve za 3 i pogadjao uglavnom super igra u drugom i zasluzena pobjeda,mada ova Njemacka repka nije cemu ali je bitna pobjeda zbog morala ekipe i daljeg nastavka priprema...
Mislim da je Pasalicu ovo zadnja utakmica u Reprezentaciji,Petrovic je strasno ljut na njega...
Kad igramo dobro stream je upaljen i nema se vremena za komentarisanje
Uglavnom na pocetku utakmice smo bili uzasni,ali u 2/4 smo poboljsali igru i stigli do minimalno zaostatka,drugo poluvrijeme je vec druga prica.Poceli smo da igramo kako treba,Mirza je uzimao suteve za 3 i pogadjao uglavnom super igra u drugom i zasluzena pobjeda,mada ova Njemacka repka nije cemu ali je bitna pobjeda zbog morala ekipe i daljeg nastavka priprema...
Mislim da je Pasalicu ovo zadnja utakmica u Reprezentaciji,Petrovic je strasno ljut na njega...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
+1Unofficialpage je napisao/la:Da hoce i sutra biti stream
Danas ce biti samo tekstualni prenos
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 798&lng=de
Grci imaju veoma jaku ekipu, ovo je već pravi test.
Grci imaju veoma jaku ekipu, ovo je već pravi test.
mozel se nastimat engleski jezik ?
Meni Google daje opciju da prevedem. Ne znam kako je kod tebe.
U tom linku od tekstualnog prijenosa umjesto ovo "de" na kraju ukucaj "en". Vjerovatno ima još neki način ali sam sebi ovako napravio...
Someone's mouth said paint them all red.
Teletovic poceo igrat 
Mirza 8 poena 
hvala bratetarikz je napisao/la:U tom linku od tekstualnog prijenosa umjesto ovo "de" na kraju ukucaj "en". Vjerovatno ima još neki način ali sam sebi ovako napravio...
Bravo momci,bravo Mirza prva cetvrtina 22 21
sto nema streama jbmu
Mirza 5/5 - 13 poena 4 skoka
jest los ovaj mirza teletovic, pojma on nema, samo forsira 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
banana 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
kad je on u igri imamo igraca manje jbtLenBias je napisao/la:jest los ovaj mirza teletovic, pojma on nema, samo forsira
znaju ljudi, nemoj takomirzatele je napisao/la:kad je on u igri imamo igraca manje jbtLenBias je napisao/la:jest los ovaj mirza teletovic, pojma on nema, samo forsira
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Šta niko ne piše. Poluvrijeme protiv Makedonije, rezultat je 41 : 41
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 800&lng=de
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 800&lng=de
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.