NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Brcko87
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Brcko87 » 24 avg 2013, 20:01

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Kod nas je uvijek kultura na nivou. ;)
I dobra vam je ona pjesma, pravo me je uspavala na pv. ;)
ko vas nezna a ovo čita stvarno bi pomislio..sve se vidi kad se dodje u vašu ČARŠIJU.. ;)
ma kakva pjesma,zakon su vaše vuvuzele.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 24 avg 2013, 20:03

Ma imas pravo da tugujes samoi izvoli :D
bravo panta bravo Bratstvo :mrgreen: :mrgreen:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 avg 2013, 20:09

Vandelanoite je napisao/la:Sudija vam je donio bod htjeli vi to priznati ili ne prije onog prekršaja čist faul na igraču Gradine.Igrali ste dobro u drugom poluvremenu jednu ste šansu stvorili u čitavoj utakmici.Morat ćete se potruditi za plasman u PL.
DRUZE , BRATE , CARE , PRIJATELJU jesmol ja i ti gledali istu utakmicu ? Pa tjeras me dzaba da psujem i da me ovi moderatori skinu s foruma.... Covjece Boziji u 25 minuta igre ste nam povrijedili 2 igraca.Prvo poluvrijeme ste bili DOSTA bolji od nas i zabili ste stvarno sjajan go iz slobodnog udarca...Drugo poluvrijeme vas nema NIGDJE mi preuzeli inicijativu imali 4 5 sansi a zabili jednu i to go cist ko suza.Nakon gola za 1:1 sudija nam ne da igrat uopste.Izmislja neke kontra faulove i neke gluposti.Nakon jedne kontre nase korner i imali ste srece jer je jedan igrac sa gol linije izbacio loptu, takode i sut Muje sa 20 metara je Bascelic sjajno izvukao.A da ne pricam o bacanju vasih igraca po sesnaestercu....I jos nesto produzeno je bilo 4 minute,a vjeruj mi gledo sam na sat utakmicaje bila produzena 8 minuta ! Svakom ko uz ovakvo sudenje odnese bod iz Srebrenika ja skidam kapu.Zato nemoj molim te vise pricati gluposti.
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 24 avg 2013, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
www.nkbratstvogracanica.com

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 24 avg 2013, 20:15

@cesc4
Potpis... ;)

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 24 avg 2013, 20:18

Citajuci ranije vase postove dosao sam do zakljucka, da je Bratsvo iz Gracanice vec uslo u PL.. Momci, bacate bombe, dopustite da i drugi daju svoje misljenje, zasto odmah rasprava... opustite se... tek je liga pocela a nikad jaca nije bila.. samo opusteno i pobrinite se da osposobite svoju navijacku skupinu, da negdje organizovano navijate a ne samo posmatrate... Marokanci vi ste 0!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 avg 2013, 20:20

cesc4 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Da se ugledam na onog lukavcana koji je jedno vrijeme pogadao sve tekme Radnickog.

1].Bratstvo-Iskra 1i 5+ Iskra juce krenula sa pripremama,rekli su da ce igrati samo njihova djeca.

2.Gradina-Bratstvo X2 Iz Gradine smo pokupili sto valja a uvalili smo im golmana...Ipak derbi kao derbi vuce na X ako gledamo ekipe favorit smo a opet ako gledamo domaci teren oni su favorit...Ali vidit cemo.

3.Bratstvo-Igman 1i 5+ Novajlija u ligi , treba ih fino docekat :D

4.Troglav-Bratstvo 2 Troglav jos nije ni krenuo sa pripremama u klubu je raspad sistema i pitanje je i kad ce krenuti tako da ocekujemo tri boda.

5.Bratstvo-Mladost D.K. 1i 5+ Jos jedan novajlija kojem treba spremit dobrodoslicu.

6.Sloboda-Bratstvo X2 Sloboda je favorit u utakmici na Tusnju ali imamo bolji tim nego oni.Ipak dosta zavisi i od sudenja i ostalih stvari mislim da je najvise sto mozemo donijeti bod.

7.Bratstvo-Radnicki 1 Ne smijemo napraviti kiks kuci ako zelimo nesto vise.Komsije uvjek neugodan protivnik ali ove sezone imaju dosta slabiju ekipu nego prosle , za razliku od nas koji imamo dosta jacu ekipu.

8.Jedinstvo-Bratstvo X2 U Bihacu smo uvjek dobro igrali.U zadnje 2 godine jednom pobjedili i jednom izgubili tamo.Iako je prosle godine u Bihacu bilo svega i svacega a u Gracanici se pomoglo tom istom Bihacu ocekujem makar fer tekmu pa ko pobjedi.X ce biti najblizi...

9.Bratstvo-Rudar 1 Rudar dobra ekipa mada su napravili gresku sa zamjenom trenera.Ipak kao sto rekoh ne smijemo kiksati kod kuce tako da ce ovo biti jedna od najtvrdih tekmi u prvoj polusezoni na Lukama.Ocekujem 3 boda a razlog vise sto je to prva od 2 vezane domace tekme.

10.Bratstvo-Gosk 1 Gosk ispao nisu nesto Bog zna tako da ocekujem tri boda a pogotovo ocekujem da Kerim odigra dobru utakmicu protiv njih iz njegovih licnih razloga ;)

11.Buducnost-Bratstvo X2 Ovo ce bit jaka tekma prvenstveno sto su oni nabrijani na nas jer smo im uzeli bod tamo prosle sezone zbog cega su mogli i ispast.Ipak po kvaliteti smo dosta ispred njih i ocekujem najmanje bod.

12.Bratstvo-Podgrmec 1 Stanje u Podgrmecu katastrofa ni oni jos ne treniraju i pitanje je kad ce i da li ce pocet,tako da ocekujem laganu pobjedu.

13.Capljina-Bratstvo X2 S Capljinom smo u jako dobrim odnosima ali prvo cemo morati vidjeti stanje u kakvom ce biti Capljina jer ako im ne bude bas gusto u ovom 13-tom kolu mogli bi im bez po muke uzet 3 boda ;) Ako im bude trebalo i bude se pravo igralo mozemo i pobjedit ali ne bi bio nezadovoljan ni bodom jer rijetko ko tamo pobjeduje.

14.Bratstvo-Orasje 1i 5+ Prica se da se mozda nece ni takmicit tj. da ce istupit.Otom potom novajlije pa ako krenu da ih docekamo kako treba.

15.Branitelj-Bratstvo X2 Ovo 2 je bas bas navijacki jer rijetko ali rijetko ko iz Rodoca donese i bod jer je tamo strasno tesko igrati i sami znate za te incidente prosle sezone ali nista nije nemoguce pa tako i ja ocekujem najmanje bod :D
I druga pogodena a govorili ste da je nemoguce... Idemo dalje...

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 24 avg 2013, 20:23

@blue815
GROHOTOM SE SMIJEM :mrgreen:
Ako smo mi 0 ( brojevima: nula ), sta su Apači?? Četvrtina nule??

De čovječe zamisli da si kengur, i od.... u skokovima .. ;)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 24 avg 2013, 20:24

blue815 je napisao/la:Citajuci ranije vase postove dosao sam do zakljucka, da je Bratsvo iz Gracanice vec uslo u PL.. Momci, bacate bombe, dopustite da i drugi daju svoje misljenje, zasto odmah rasprava... opustite se... tek je liga pocela a nikad jaca nije bila.. samo opusteno i pobrinite se da osposobite svoju navijacku skupinu, da negdje organizovano navijate a ne samo posmatrate... Marokanci vi ste 0!
ne znam zasto svi iz srebrnika dolaze ovdje tugovati :)
nafurali vas da cete pobijediti plus kantonalni derbi sada tuga jbg :D
eno vam vasa tema uzivajte mi lagano gradimo ekipu nismo ko pojedinci
da pravimo vikend nastupe u PL :mrgreen: uostalom tugujte citavu noc ja sigurno necu :lol:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 avg 2013, 20:25

@ cesc4
i šta kažeš ko je kome uvalio golmana?? :) Ja sam vama pisao za Arapa a vi nevjerujete..
danas vaša dva najlošija igrača bili su Arap i Damče..
OFK Gradina Srebrenik

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 24 avg 2013, 20:34

bod ko kuća...nebih se čak složio ni da je Gradina bila bolja u prvom poluvremenu...gol iz slobodnjaka i fakat se ne sjećam neke prave prilike

mi smo imali na samom početku sjajnu priliku kad je Kahrimanović slabo opalio

trka po sredini, prekidi i to je to

drugo poluvrijeme smo bili puno bolji i da nije bilo onih ranih izmjena mislim da bi sa svježinom u napadu mogli i pobijediti...ali to je sve "šta bi bilo kad bi bilo"

atmosfera dobra, solidno navijanje dvije navijačke grupice i stvarno ne kontam neka prepucavanja kad je derbi bio bez i najmanjeg incidenta kako na terenu tako i na tribinama
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 avg 2013, 20:37

Brcko87 je napisao/la:@ cesc4
i šta kažeš ko je kome uvalio golmana?? :) Ja sam vama pisao za Arapa a vi nevjerujete..
Pa ako ces iskreno Damce katastrofa danas sve nekako sporo , na tenane.... A Arap pa kako se uzme slobodnjak kolko sam vidio nije njegov gol nego gol zivog zida koji se raspao(ispravi me ako grijesim)i nije vala ni imao vise neke potrebe da intervenise (osim kad je zasro u 90+ na onom centarsutu) iskreno mislim da se on sje*o i prepao njegovog Srebrenika,jer cuo si sta su mu sve govorili.... A Meša me iznenadio kako je branio...Istina mogo je i on malo bolje reagovati kod naseg gola ali sve u svemu to je tu negdje u pet deka sto se kaze... :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 avg 2013, 20:44

cesc4 je napisao/la:
Pa ako ces iskreno Damce katastrofa danas sve nekako sporo , na tenane.... A Arap pa kako se uzme slobodnjak kolko sam vidio nije njegov gol nego gol zivog zida koji se raspao(ispravi me ako grijesim)i nije vala ni imao vise neke potrebe da intervenise (osim kad je zasro u 90+ na onom centarsutu) iskreno mislim da se on sje*o i prepao njegovog Srebrenika,jer cuo si sta su mu sve govorili.... A Meša me iznenadio kako je branio...Istina mogo je i on malo bolje reagovati kod naseg gola ali sve u svemu to je tu negdje u pet deka sto se kaze... :D
Ja znam kad je Meša prvi put bio kod nas da je bio dobar golman al eto kod vas se izgleda nije nešto pokazao al opet je deset klasa ispred Arapa..Arap danas nije ni jednu ispucao preko pola centra..mislim da je on završio kod vas,da neće više bit prvi golman..
OFK Gradina Srebrenik

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 avg 2013, 20:49

Brcko87 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Ja znam kad je Meša prvi put bio kod nas da je bio dobar golman al eto kod vas se izgleda nije nešto pokazao al opet je deset klasa ispred Arapa..Arap danas nije ni jednu ispucao preko pola centra..mislim da je on završio kod vas,da neće više bit prvi golman..
Ako se uzme u obzir i to da je Prljaca (drugi golman) u-21 onda vrlo vjerovatno da ce on imat prednost... Ali vidit cemo.... :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 avg 2013, 21:49

Samo da vam kažem da se ne morate sikirati ništa, zahvalili smo se posle utakmice sudiji i u vaše ime (koji je odmah pobjegao naravno, i siguran sam da naredni put neće doći u Srebrenik). Naravno da nije bilo nikakve ruke kada je Džafić dodao loptu a vaš igrač se malo igrao rukometa, i šta mislite da li je Panta po vašoj slobodnoj procjeni bio 2-3 ili možda 4 metra u ofsajdu? 8-)

Pohvale za navijače Bratstva koji su danas podržali svoj tim, a najbolje je ono skandiranje ''Sudija ne seri'' :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 avg 2013, 22:00

Benjo_AFC86 je napisao/la:Samo da vam kažem da se ne morate sikirati ništa, zahvalili smo se posle utakmice sudiji i u vaše ime (koji je odmah pobjegao naravno, i siguran sam da naredni put neće doći u Srebrenik). Naravno da nije bilo nikakve ruke kada je Džafić dodao loptu a vaš igrač se malo igrao rukometa, i šta mislite da li je Panta po vašoj slobodnoj procjeni bio 2-3 ili možda 4 metra u ofsajdu? 8-)

Pohvale za navijače Bratstva koji su danas podržali svoj tim, a najbolje je ono skandiranje ''Sudija ne seri'' :mrgreen:
Hahhaha po mojoj slobodjnoj procjeni nije bilo ofsajda ali sacekajmo snimak. A za taj rukomet toga se ne sjecam kad je to bilo i koji igrac ???

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 24 avg 2013, 22:00

evo i benje :D ... ufatila tuga nekakva jel :lol: :lol: :lol:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 25 avg 2013, 03:24

ne cudi me sto Benjo i drugi iz Srebrenika tuguju ovdje....al me cudi sto oni pojedini "realni" navijaci Bratstva koji su najavljivali siguran poraz Bratstva u Srebreniku...bod kod kuce sa Goskom koji gubi od Iskre i 14 bodova iz 10 kola sad ovdje ko fol glume da su vjerni navijaci... to sto ste vi prognozirali nije realan pogled nego vase bjedne zelje da Bratstvo nema napretka i carsijska ljubomora...

al zato volim nego ista sto Bratstvo dere sve...

idemo sad poderat Igman...ako im Jedinstvo moze zabit 4 u gostima...mozemo i mi barem 5 kod kuce...

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 25 avg 2013, 06:11

Steta a nado sam se nuli..valjda me Troglav izvadi...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 avg 2013, 11:26

I pozdravljam ovom prilikom Smajlovića koji ovo čita vjerovatno, vidjeti ćeš kako si dobrodošao ako budeš imao stida pa se vratio u svoj matični klub da završiš karijeru.

PS: Neko me pitao za ''rukomet'', Džafić prebacuje loptu pored igrača Bratstva, a on rukom je zaustavlja, sad da li je bilo u kaznenom il ne čekati ću snimak. To može potvrdit i Zoom forumaš iz Lukavca koji je bio na tekmi.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 25 avg 2013, 12:11

sve će se vidjeti na snimku...ali ono što sigurno neće jest jedno 50 faulova za Gradinu i barem duplo manje za Bratstvo...pa čovjek nas je sjeckao svaki put kad smo krenuli naprijed, da ne govorim u dva navrata kad je svirao neke prekršaje a MORAO je pustiti prednost jer smo bili u polukontri

dalje, vaš desni bek (Likić???) je trebao dobiti drugi žuti karton, prvi je dobio zbog prekida napada rukom a u drugom poluvremenu je još jednom isto to uradio i nije suđeno ništa

dalje, udaranja Kadrića kad je bio na travi, na ovoj strani gdje smo bili mi, lijepo se vidjelo kad ga jedan vaš nagazi dok je ležao nakon duela

pa onaj smiješni kontra faul kad je Smajlović bio i akciji, mi čekamo slobodan udarac a on svira kontra faul

itd....

da ne dužimo, hoću samo da kažem da je suđenje bilo korektno za obje ekipe kad se sve oduzme i doda, stoga je bezzz priča da je nešto nama pomagao...uostalom čovjek nam je podijelio 5-6 žutih kartona u utakmici bez grubog starta ;)

a to za Smajlovića što neko napisa, stvarno mi nije jasno...lik je profesionalac, prvi je na početku susreta došao da pozdravi naše navijače, na kraju maše svojim domaćinima itd...
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.