sve će se vidjeti na snimku...ali ono što sigurno neće jest jedno 50 faulova za Gradinu i barem duplo manje za Bratstvo...pa čovjek nas je sjeckao svaki put kad smo krenuli naprijed, da ne govorim u dva navrata kad je svirao neke prekršaje a MORAO je pustiti prednost jer smo bili u polukontri
dalje, vaš desni bek (Likić???) je trebao dobiti drugi žuti karton, prvi je dobio zbog prekida napada rukom a u drugom poluvremenu je još jednom isto to uradio i nije suđeno ništa
dalje, udaranja Kadrića kad je bio na travi, na ovoj strani gdje smo bili mi, lijepo se vidjelo kad ga jedan vaš nagazi dok je ležao nakon duela
pa onaj smiješni kontra faul kad je Smajlović bio i akciji, mi čekamo slobodan udarac a on svira kontra faul
itd....
da ne dužimo, hoću samo da kažem da je suđenje bilo korektno za obje ekipe kad se sve oduzme i doda, stoga je bezzz priča da je nešto nama pomagao...uostalom čovjek nam je podijelio 5-6 žutih kartona u utakmici bez grubog starta
a to za Smajlovića što neko napisa, stvarno mi nije jasno...lik je profesionalac, prvi je na početku susreta došao da pozdravi naše navijače, na kraju maše svojim domaćinima itd...