prvo suto sam svojevremeno po OFK Tuzli dok ste vi svoju dijecu trpali u Slobodu.. drugo ja sam strasno objektivan jer volim Slobodu , a ne interese.. trece ja bi se rodjenog oc odrekao kada bi bio protiv Slobode i to nije suplja to je ono sto zapravo mislim... Smajil je ok seljak sve je to ok, ali gdje su ti vasi ljudi kad niko nije zelio uzeti Slobodu.. Ssdikovic nam pobjegao, nas Vojvodic pobjegao, Crnkic je isto otisao sam prije nego ga je Vojvodic naslijedio.. eh sad bi svi tu da ulete svi bi kad ima para ahahahaha... daj molim te objektivni smjenili bi covjeka koji je opet koliko toliko kao seljak posteni od svih ovih nabrojanih, a da nije strucnjak nije ... ti vasi ljudi koje vi zelite odbili su nas glako pokosili nas i jos nam noz u ledja zabijajukerber je napisao/la:Smail seljak kolko ti plača da ga jabeš i braniš. ti nisi mačku šutno i nikad nisi bijo objektivan.SaltCityAttack je napisao/la:de ba jarane ne kenjaj ziv bio..pa ovi su i Bratstvo u kontrplnoj utkamici dobili ...prije nismo mogli nikome bod uzeti , a sad smo barme i to uradili...Smajil ima podrsku zato jer se prihvatio posla kad niko nije zelio, a kad dodje vrijeme da bude otjeran otjerat ce ga Azmir.. ne moze tek tako covjeka otjerati, a covjek nas preuzeo kad je bilo najteze sta je vama vise..i za Soka ste lajali ebo vas sok jer samo igra odbranu i td.. niko vama ne valja samo ste svi vi upravu
Razlog zasto za sada branim karica jedino je taj da se prihvatio posla kad su nas svi odbili i covjeka tek tako ne mozemo otjerati... samo znam da cete vi se zalagati da imao sto losije rezultate kako bi ga otjerali, pa ce nam zato i zafaliti bodova kad vm dodju oni vasi, pa ceo onda i njih otjerati jer nisu ispunili ocekivanja