FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2013, 19:46

kerber je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:de ba jarane ne kenjaj ziv bio..pa ovi su i Bratstvo u kontrplnoj utkamici dobili ...prije nismo mogli nikome bod uzeti , a sad smo barme i to uradili...Smajil ima podrsku zato jer se prihvatio posla kad niko nije zelio, a kad dodje vrijeme da bude otjeran otjerat ce ga Azmir.. ne moze tek tako covjeka otjerati, a covjek nas preuzeo kad je bilo najteze sta je vama vise..i za Soka ste lajali ebo vas sok jer samo igra odbranu i td.. niko vama ne valja samo ste svi vi upravu
Smail seljak kolko ti plača da ga jabeš i braniš. ti nisi mačku šutno i nikad nisi bijo objektivan.
prvo suto sam svojevremeno po OFK Tuzli dok ste vi svoju dijecu trpali u Slobodu.. drugo ja sam strasno objektivan jer volim Slobodu , a ne interese.. trece ja bi se rodjenog oc odrekao kada bi bio protiv Slobode i to nije suplja to je ono sto zapravo mislim... Smajil je ok seljak sve je to ok, ali gdje su ti vasi ljudi kad niko nije zelio uzeti Slobodu.. Ssdikovic nam pobjegao, nas Vojvodic pobjegao, Crnkic je isto otisao sam prije nego ga je Vojvodic naslijedio.. eh sad bi svi tu da ulete svi bi kad ima para ahahahaha... daj molim te objektivni smjenili bi covjeka koji je opet koliko toliko kao seljak posteni od svih ovih nabrojanih, a da nije strucnjak nije ... ti vasi ljudi koje vi zelite odbili su nas glako pokosili nas i jos nam noz u ledja zabijaju

Razlog zasto za sada branim karica jedino je taj da se prihvatio posla kad su nas svi odbili i covjeka tek tako ne mozemo otjerati... samo znam da cete vi se zalagati da imao sto losije rezultate kako bi ga otjerali, pa ce nam zato i zafaliti bodova kad vm dodju oni vasi, pa ceo onda i njih otjerati jer nisu ispunili ocekivanja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 avg 2013, 19:59

ne treba ovoj ekipi napadac, nego vezni igrac, mozda cak i 2 koja znaju igrati lopte..Mujkic i Galin su vise nego dobri napadaci za ovu ligu, ali dzaba kad im igru gradi Prses i Omic ili u odsustvu Prsesa Mehidic..to je glavni problem ekipe i ko je gledao Slobodu davno je zakljucio da nam fali igrac tipa Tareta, starog Sarajlica( ne ovog sad rekreativca), Vojvode, Buce Osmanhodzica itd itd.

kako god ovo je divlja liga, kod vjeruje da ce njegov tim osvojiti puno preko 50 bodova vara se tako da je ovdje svaki bod sa strane ok...**** je to igrati, udara se, svako grize, tereni su losi, slabo ko se prosetao ovom ligom da je imao 22-23 pobjede u 30 meceva...I ja kazem trebalo se ovo dobit ali u ovoj ligi svaki bod sa strane je ok, kuci moras da deres sve..13 od 15 pobjeda kuci i 15 bodova sa strane i ti si kandidat da udjes ....naravno i protiv Troglava se dalo nazirati da ovoj ekipi fali vezni red.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 avg 2013, 20:03

Nemojte se samo medjusobno svadjati svega vam..

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 24 avg 2013, 20:04

Neozbiljni ste :? Kako ste najavljivali ocekivao sam bar minimalnu pobjedu. Čapljina im je dala 3 komada, lako dolazila u sansu za gol, bar po onom sto se vidi na onom pregledu. A vi ste glavni pretedent na PL i zadovoljni sa 0:0 :o. Mi 4. kolo gostujemo njima, ali mislim da nije velika razlika u kvaliteti nji i Igmana, kojeg smo danas lakse od ocekivanog dobili 0:4. Nama je tek 5. kolo sa vama prva ozbiljnija utakmica. Sretno do tad, vidimo se u Bihaću.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 24 avg 2013, 20:05

kerber je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:de ba jarane ne kenjaj ziv bio..pa ovi su i Bratstvo u kontrplnoj utkamici dobili ...prije nismo mogli nikome bod uzeti , a sad smo barme i to uradili...Smajil ima podrsku zato jer se prihvatio posla kad niko nije zelio, a kad dodje vrijeme da bude otjeran otjerat ce ga Azmir.. ne moze tek tako covjeka otjerati, a covjek nas preuzeo kad je bilo najteze sta je vama vise..i za Soka ste lajali ebo vas sok jer samo igra odbranu i td.. niko vama ne valja samo ste svi vi upravu
Smail seljak kolko ti plača da ga jabeš i braniš. ti nisi mačku šutno i nikad nisi bijo objektivan.
Ma nemojte njega zso mi je cojka ipak je on tako daleko a zazelio se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cestitke na bodu ;)

BatvaUltras
Kontakt:

Post Postao/la BatvaUltras » 24 avg 2013, 20:12

ko održava ovu stranicu fksloboda, jel jerenić? hoćel taj izvještaj da vidimo na čemu smo...?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2013, 20:13

Mlad si ti vidi se I dalje svrsavas na mene :(..na forumu lik a gracanica u srebrenik7 igra tuznoo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 24 avg 2013, 20:34

Puno se dize prasina oko nebitnih stvari , bitno je imati rezultat , kojim busom cemo ici na utakmicu meni nije vazno , bod nije los ali vec vidim teskoce sa ozbiljnijim ekipama ! U svakom slucaju idemo naprijed i vrijeme ce vrlo brzo pokazati ko od ovih momaka jest a ko nije pojacanje ! Dok god ne gubimo bodove moze se reci dobro je ...

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 24 avg 2013, 20:38

vama bod kod Mladosti nama u Srebreniku...mislim da je naš jači ;)

sretno
Undici stelle - ACM 1899

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 avg 2013, 20:54

baltazar1 je napisao/la:vama bod kod Mladosti nama u Srebreniku...mislim da je naš jači ;)

sretno
Jeste to vi uzeli 1,5 pa je jači?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 avg 2013, 21:44

nisam zadovoljan al mimalo...imali su sve a nisu mogli dojucerasnjem drugoligasu gola zabit....capljina je dar mar pravila ovoj ekipi proslo kolo a na pregledu te tekme su ovi iz tog doboja izgledali ko poluamatrska ekipa..pricajte sta hocete i hvalite ovaj bod kolko hocete al ovo ne valja...na ovakvim se tekmama prvenstav uzimaju...jos u punom sastavu...malo je do ekipe i gubitnickog mentaliteta malo do odrona od trenera...nista...ja bi ovaj bod njima rebnuo po dzepu...meni je ovo presmijesno...jos ce mi se poslije i k.u.r.c.i.t sa ovim bodom :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 24 avg 2013, 21:54

Al serete preko interneta nikog na tekmi.
Ova ekipa Mladosti uopste nije toliko losa ekipa kako se ovde pokusava predstaviti protiv Capljine im nisu igrala 3 najbolja igraca sto mi danas ljudi rekose i da su sve spremali za ovu tekmu.
U prvom poluvremenu smo bili u blagoj prednosti u drugom puno bolja ekipa Mladosti.

Mozemo biti zadovoljni sa bodom i sa svakim bodom sa strane jer niste svjesni koliko se ove ekipe nabriju protiv Slobode.

Ova se mozda morala dobit zbog nekih drugih stvari, ali u ovoj saban ligi ni jedan bod sa strane ne moze biti los.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 24 avg 2013, 22:02

Prvo cu cestitati navijacima Slobode koji su danas bili u Doboju na fer i sportskom navijanju za svoj klub.
Druga stvar koju cu reci je ta da imate dobru ekipu i ovaj bod danas je dobra stvar za vas. Mladost je dobra ekipa i proslo kolo protiv Capljine nije uopce mjerilo kvaliteta Mladosti. Onaj snimak sa pregleda kola je samo pokazao golove Capljine a nije pokazao ni jednu sansu Mladosti niti je pokazao da su Capljinci postigli drugi gol iz ofsajda.
Sve u svemu drago mi je sto smo vase navijace docekali aplauzom i da se nije desio ni jedan incident niti je upucena psovka gostujucim navijacima, jer ipak ovo je prvi put da u Doboj dolazi organizovano veci broj gostujucih navijaca.
Slobodi zelim puno srece u nastavku prvenstva i da se plasira u PL
Zadnja izmjena: ziher, dana/u 24 avg 2013, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 24 avg 2013, 22:04

ziher je napisao/la:Prvo cu cestitati navijacima Slobode koji su danas bili u Doboju na fer i sportskom navijanju za svoj klub.
Druga stvar koju cu reci je ta da imate dobru ekipu i ovaj bod danas je dobra stvar za vas. Mladost je dobra ekipa i pro kolo proti Capljine nije uopce mjerilo kvaliteta Mladosti. Onaj snimak sa pregleda kola je samo pokazao golove Capljine a nije pokazao ni jednu sansu Mladosti niti je pokazao da su Capljinci postigli drugi gol iz ofsajda.
Sve u svemu drago mi je sto smo vase navijace docekali aplauzom i da se nije desio niti jedan incident jer ipak ovo je prvi put da u Doboj dolazi organizovano veci broj gostujucih navijaca.
Slobodi zelim puno srece u nastavku prvenstva i da se plasira u PL
Svaka cast i citajte i vi sta covjek pise.

Shvatam optimizam i pesimizam i sve... al daj budite malo realni ovi tereni gdje mi igramo nisu ni malo laki svugdje se moras napatit da bio dosao do bodova.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 avg 2013, 22:10

ja sam svoje rekao i ostajem pri tome...jel smije neko u pare da ce se ova mladost do zadnjeg kola borit za opstanak...a ako zelis u rang vise takve ekipe MORAS pobjedzivat...ako smo ovdje u najjacem sastavu uzeli bod bez gola sta mislite kolko cemo ih uzet u bihacu,srebreniku,gracanici,capljini,gabeli...meni je ovo mrsavo i tanko..napisao sam i poslije troglava da su odlicno i borbeno odigrali al da troglav nije mjerilo nicega..pgotovo sa golobradim mladicima i djecom...ova je tekma mjerilo...kao i sve gostujuce..a gostujuce su nam boljka teska...decenijama...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 avg 2013, 22:10

Mnogi od nas su bili uvjereni da ce Sloboda pobijediti u Doboju kod Kaknja, ali treba shvatit da Mladost nije slaba ekipa i da ce bit tesko donijet bodove sa bilo kojeg stadiona, ovaj bod uopste nije los po nas i to treba reci iskreno, polako ba ekipa se jos nije ni uigrala kako treba, u prvoj postavi skoro sve novi igraci, sad trebamo dobit obje kod kuce protiv Capljine i Radnickog i onda derbi u Bihac-
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

BatvaUltras
Kontakt:

Post Postao/la BatvaUltras » 24 avg 2013, 22:30

čapljina će nas otresti, a crnka će napaliti radnički na slobodu, daj bože 2 boda iz naredna tri kola

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 24 avg 2013, 22:33

BatvaUltras je napisao/la:čapljina će nas otresti, a crnka će napaliti radnički na slobodu, daj bože 2 boda iz naredna tri kola
Vise volim ovo procitat nego pobijedit cemo sljedecih 5 prosetat cemo se ligom itd... :D
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 avg 2013, 22:33

BatvaUltras je napisao/la:čapljina će nas otresti, a crnka će napaliti radnički na slobodu, daj bože 2 boda iz naredna tri kola
Kakvu drogu ti koristis ? De reci i meni da znam :lol: , stvarno koju glupost sam procitao.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 avg 2013, 22:35

Crnka da nekog napali!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.