Postao/la ultrasstyle_tz » 25 avg 2013, 01:35
pa naravno da je tako, do zime dobit sve kuci a vani sta uzmemo i onda pojacavat kriticne pozicije(vezni red). Je.u nas malo i zasticena godista jer nasa djeca nisu ni za sta (ovi u-21) pa ko da igrac manje pocinje svaku tekmu, pa se ospem kad mi neko na fb ili ovdje spomene nasu djecu.
nemamo mi neki tim na terenu i to smo davno utvrdili. sad samo treba momke podrzat da ostvare sto je bolji rezultat moguc, da malo nadmase realne mogucnosti kao sto su oni klinci prosle godine. ovi uslovi su se morali stvoriti i njima jer sad ako budu redovne plate, odlicni uslovi smjestaja, treninga, hrane itd itd onda ce se puno lakse privuci pravi igraci na zimu..
igrace treba rasteretit i treba im podrska. Oni su bolan u tolikom strahu igrali protiv raspalog Troglava da je to bilo na momente strasno za gledat. U SVAKOM JE.ENOM MOMENTU 4 IGRACA NASA IZA LOPTE zasto? zato sto se boje kiksa, kontre i nekog gola pa eto belaja jer razapet ce ih mediji i nasi placenici od novinara i "navijaca". mogli smo im 15 dat da nije bilo tog grca i straha od pogreske i drzanja igraca nazad. treba igrace oslobodit tog pritiska, pustit ih da igraju najbolje sto znaju, dat im podrsku i odmah ce bolje igrati. Najbolji primjer je bio Brckalic, citavu tekmu se suzdrzava nesto, povlaci nogu, ne smije pucat, tremu ima. Prvi put kad je oslobodio nogu zabi golcinu...
ne radi se ovdje o nekim velikim igracima, svima im je skoro Sloboda do sad najveci klub i karijeri i mi umjesto da ih rasteretimo kao djecu prosle godine pa su odmah i rezultati dosli , mi im nabili pritisak kao da su Real za ovu ligu, a na papiru 2-3-4 ekipe imaju bolji tim od nas. Mi imamo najbolje uslove ali ne i tim. Ali sa tim uslovima ce abd nakon zime doci i tim. A isto tako svako ko misli da ce se neko prosetati ovom ligom vara se, svaki bod vani se vazi...sad nam idu bitne tekme kad cemo vidjeti gdje smo, kuci Capljina, Radnicki, Bratstvo, vani Bihac i Gosk. nakon tih 5 tekmi cemo realnije vidjet gdje smo. Ja bih sad potpisao 10 b iz tih 5 tekmi i bili bi prvi na tabeli il bi najvise bod dva kasnili za liderom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!