Tek sam se prijavio, ali pratim forum povremeno.
Ponekad ću i ja nešto napisati vezano za fudbal 97% , a ova 3% ću ostaviti za našu braću što navijaju za druge BH klubove, a pišu ružno o BL i Borcu.
Moderator/ica: vlakanje
Ma nemoj ih, nisu oni takvi, olicenje postenja, kulture itd itdchily-rz je napisao/la:Sta se sve rodi u mutnoj vodi![]()
Ma naravno vidi se da je dojava covjek uplatio citave 4km.Luca.Toni je napisao/la:Ma nemoj ih, nisu oni takvi, olicenje postenja, kulture itd itdchily-rz je napisao/la:Sta se sve rodi u mutnoj vodi![]()
Danas moj drug i ja komentarišemo to.Samo još da se vrati Bilbija,ili ako znate bivši igrač Radnika, Marko Basara,bili bi najjači u državi ubjedljivo..majki3 je napisao/la:Da nema Stokica i Djelmica ne bi Borac igrao ove sezone sjajno ali samo naprijed Borce ! !
Da nema Ronalda i Ezila u Realu ne bi Real igrao kako igra, pa i Đelmić i Stokić su dio Borca...majki3 je napisao/la:Da nema Stokica i Djelmica ne bi Borac igrao ove sezone sjajno ali samo naprijed Borce ! !
Djelmic je bas dobro sezonu poceo, dao 4 gola od 8 golova Borca.Cickoo je napisao/la:Danas moj drug i ja komentarišemo to.Samo još da se vrati Bilbija,ili ako znate bivši igrač Radnika, Marko Basara,bili bi najjači u državi ubjedljivo..majki3 je napisao/la:Da nema Stokica i Djelmica ne bi Borac igrao ove sezone sjajno ali samo naprijed Borce ! !

Niste junajted, al imate sudije..RedBlue je napisao/la:Nismo mi Junajted.
To ne mozete, po vasu zalost, i zalost onih sto "pretenduju" na tituluRedBlue je napisao/la:Sve smo kupili. I Amara, zato više nije trener.
Ko o ćemu **** o poštenjuLuca.Toni je napisao/la:Niste junajted, al imate sudije..RedBlue je napisao/la:Nismo mi Junajted.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.