To ne mozete, po vasu zalost, i zalost onih sto "pretenduju" na tituluRedBlue je napisao/la:Sve smo kupili. I Amara, zato više nije trener.

Moderator/ica: vlakanje
To ne mozete, po vasu zalost, i zalost onih sto "pretenduju" na tituluRedBlue je napisao/la:Sve smo kupili. I Amara, zato više nije trener.
Ko o ćemu **** o poštenjuLuca.Toni je napisao/la:Niste junajted, al imate sudije..RedBlue je napisao/la:Nismo mi Junajted.
Armageddon2012 je napisao/la:Tim premijerligaskih igraca koji su bili u Borcu samo u zadnje 2 godine,i otisli zbog besparice...sirotinjo,i Bogu si teska...
Mladen Lucic
Mladen Zeljkovic
Bojan Puzigaca
Dragoslav Stakic
Vule Trivunovic
Borislav Mikic
Darko Maletic
Dusko Stajic
Sasa Kajkut
Vedran Kantar
Nemanja Bilbija
Ovako,sad bez svih njih, jedva smo nekako prvi
Uuu druga su to vremena bila druze! Zivimo u dobu materijalizma gdje se i zdravlje pa samim tim i zivot kupuje novcem tako da prica o Hasetu tu pada u vodu! Ne ocekujem ja da on voli Saraj'vo vise od Borca i da pocne karijeru u istom ono isfucanom frazom "Meni je zelja uvijek bila da zaigram za Saraj'vo" kao sto su mnogi pocinjali pa neslavno zavrsavali, meni je bitno da momak gine na terenu, da igra onako kako je igrao kod vas, i jos bolje i to je to a mi cemo to sa tribine znati nagraditi!Armageddon2012 je napisao/la:u zadnjih 5 godina,koliko traje njegova karijera,borac je poprilicno bolji klub od sarajeva,nemate nijedan trofej,mi imamo oba,bolji smo i u medjusobnim susretima,i u prvenstvu i u kupu,pa ako hoces i po trenutnom stanju na tabeli![]()
ali slazem se s tobom,tacno je da borac nema neki imperativ ove godine,osim stabilizacije i afirmacije mladih igraca,tacno je da ce u sarajevu mnogo vise zaradjivati,vjerovatno dobiti jako finu cifru i na ruke,tacno je i da ce se vjerovatno bolje prodati iz sarajeva nego iz borca,ali isto tako je tacno da nije ni novac bas sve u zivotu.
imas i u istoriji svog kluba jako lijep primjer,ta prica o asimu ferhatovicu "koji nije htio igrati za pare" i ici u tursku,je i do banjaluke stigla,stariji su je prepricavali.....druga su vremena bila,ali ipak zato haseta zna svako dijete,stadion nosi ime po njemu,a ovaj ce biti zaboravljen onog momenta kad okaci kopacke o klin.
to je ta razlika.
I Bilbija je lijepo krenuo. Onaj grafit na OŠ Vuk Karadžić (men' se čini) će sad morati prefarbati, ako već nisuArmageddon2012 je napisao/la: imas i u istoriji svog kluba jako lijep primjer,ta prica o asimu ferhatovicu "koji nije htio igrati za pare" i ici u tursku,je i do banjaluke stigla,stariji su je prepricavali.....druga su vremena bila,ali ipak zato haseta zna svako dijete,stadion nosi ime po njemu,a ovaj ce biti zaboravljen onog momenta kad okaci kopacke o klin.
to je ta razlika.
To razumijem. Ali komentari na prelazak Bilbije u FKS su, kao što je neko gore naveo, grozni i ne ističu sportski već neki drugi rivalitet. Ali hajde, djeca k'o djeca. Proći će ih jednom ta furka...Armageddon2012 je napisao/la:sa zeljeznicarom nije uopste toliko u pitanju rivalitet,koliko alergija.....nakon zepca...i to se nece promjeniti nikad.....a sa sarajevom zadnjih godina uglavnom sve svodi na jednu lijepu sportsku pricu,sa ponekim izuzetkom kao kad je onaj nas narkoman udario mirnela sadovica,ili kad su nama na kosevu skandirali svasta nakon onog "argentinci,poduvajte nam po....'...ali nema alergije...ocekujem da ce se isti trend nastaviti i u sledecim sezonama,sa sarajevom kulturno,sa zeljeznicarom-svakako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.