likusa je napisao/la:Muka mi je !!
Da nije "drugo stanje"
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
likusa je napisao/la:Muka mi je !!
Ja sam napisao dkomentar na tekmu da su za golove krivi kod prvog Svraka jer je izgubio loptu i golman jer je izasao 5 petara a lopta na 15. i da je drugi gol kriv isto golman, odbio umjesto uhvatio a ide 5 na sat. A Svraka se nije vidio, kao ni zadnjih pola godine. frajer ne zna sta igra, evo ti mi reci, je li odbrana , vezni ili napad. bjezi od lopte, kad je doda asistira im za gol. nema ga nigdje. ne trci, vuce se, nije kap znoja s njega pala. on kapiten, boze sacuvaj, kakav daje prmjer drugima, ako on kao kapiten se onako vuce. pogledaj kako izgledjau pravi kapiteni od zanetija, lahma, raula, gerard, pa ako hoces i kod nas beslija, biscevic. primjer zalaganjem, trcanjem. na njega se mozes ugledati da ispusis kutiju cigara, napijes kao stoka. nek to radi sve, ali kad ne bude igrac a pogtovo kad ne bude igrac zelje111 je napisao/la:Šta ba samo Svraku prozivate![]()
na jednom covjeku prebitati stvari je ****.
Citava ekipa je odigrala za qrac, izuzev Jamaka.
Ne vidite promašaje Adilovića sa tri metra, Selimovića koji je nestao na terenu, Stanića koji je usrao svaku akciju u drugom poluvremenu, Zeljkovića koji je spor i kojeg lopte preskacu, onog rezervnog golmana koji ODMAH primi gola otkako je ušao u igru itd itd....citava ekipa podbacila i vi se našli ciljano na Svraki istresati....ma fujjjj
pa nemojte te price ofirne![]()
![]()
Najtuznije od svega kada ti se skupe ljudi koji cak nemaju niti svoje stolice osim "imena"Rios je napisao/la:Ma cijeli stadion je u qurcu..One stolice na sjeveru sto su skidali za derbi samo onako stavili,nijednu nisu pricvrstili..Neko ce se jos i polomiti pa i taj belaj..aS_Roma je napisao/la:ne znam kako ih nije stid dovesti na ovkavu tribinu, ako se to tribinom moze i nazvati , pa jel skup pjesak i cement da se te rupe makar pokriju ccc uzasmiky_hz je napisao/la:Gleaj Meše gledaj pejzaža,sto se uliva u lozu "svecanu"
Ne znam Aco, ne branis tako Kerlu, nisi branio ni Jamaka. Samo bezveze svojim komentarom pokrenes uzaludnu raspravu, nije niko ni budala ni slijep. Svi mi znamo koliko ko moze, a izgleda da je u modi praviti ljude budalama i prodavati maglu.aleksandar_veliki je napisao/la:Izuzev Jamaka i Adilovica svi podbacili. Malo realnosti nije na odmet ili da se stadionom opet prolomi zvizduk kada Adilovicu grba zasmeta, a pljesak kada se isto desi Tomicu, koji je usput veceras bio medju najlosijim. Govorim vec danima, u modi je Adilovica pljuvati, nije bitno da li se gledala tekma ili pak nije.111 je napisao/la:Šta ba samo Svraku prozivate![]()
na jednom covjeku prebitati stvari je ****.
Citava ekipa je odigrala za qrac, izuzev Jamaka.
Ne vidite promašaje Adilovića sa tri metra, Selimovića koji je nestao na terenu, Stanića koji je usrao svaku akciju u drugom poluvremenu, Zeljkovića koji je spor i kojeg lopte preskacu, onog rezervnog golmana koji ODMAH primi gol cim je ušao u igru itd itd....citava ekipa podbacila i vi se našli ciljano na Svraki istresati....ma fujjjj
pa nemojte te price ofirne![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, knoa i 20 gostiju.