FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

111
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 111 » 26 avg 2013, 00:00

Šta ba samo Svraku prozivate :o :shock: na jednom covjeku prebitati stvari je ****.
Citava ekipa je odigrala za qrac, izuzev Jamaka.
Ne vidite promašaje Adilovića sa tri metra, Selimovića koji je nestao na terenu, Stanića koji je usrao svaku akciju u drugom poluvremenu, Zeljkovića koji je spor i kojeg lopte preskacu, onog rezervnog golmana koji ODMAH primi gol cim je ušao u igru itd itd....citava ekipa podbacila i vi se našli ciljano na Svraki istresati....ma fujjjj

pa nemojte te price ofirne :x :oops: :oops:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 avg 2013, 00:04

Svaku drugu utakmicu neko se povrijedi. :(

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 26 avg 2013, 00:04

likusa je napisao/la:Muka mi je !! :cry:

Da nije "drugo stanje" :D Jel ucestala muka ili je samo veceras ;)
::::SAMO ČELIK::::

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 26 avg 2013, 00:06

Evo bas Admiral iznad mene napisa, pa moram i ja dodati nesto.
Jedino sto nas je drzalo iznad sivila ove lige je Amar Osmin, i rezultati su nam bili, malo je reci, odlicni. Nismo se obazirali na mnoge stvari koje cine jedan ozbiljan klub. Jos jednom nije bitan ovaj rezultati, ni poraz u Banja Luci, bitna je igra u zadnje vrijeme. Bitna je kvaliteta nekih igraca. Bitna je igra koje mi nemamo. Vec dugo se vidi da nije to to, da fali mnogo toga. Vide i ljudi koji ne zele na utakmice, mada ni to ne treba biti mjerilo, sport nam je na zadnjem mjestu kako god da okrenemo. Eh sad, nedavno je boccaccio postavio pitanje sta kad ode Osim, sta nama ostane. Mozemo i postaviti pitanje sta kad nestane rezultata, s losom igrom je logicno da se to desi.

Naravno, ne mislim da je jos uvijek dosao trenutak da se hvatamo za glavu, nadam se da nece ni doci. Ovo treba da nam bude svima opomena, jer da smo pametni ucili bi na ovavim utakmicima, rekao bih i greskama. Potrebno je nekako zbiti redove, nekako se cupati da opet ne padnemo gdje ne zelimo. Mnogo i trazimo, ali ako pogledamo iz svakog ugla bolje i ne mozemo dobiti. O igracima ne bih pisao, nek se oni bore, nek igraju kako znaju i mogu, i nadam se da ce biti dobro po Zelju. O mnogima i ne mislim bas najbolje, ali eto dok su tu treba ih trpiti.

Razmisljao sam dugo o svemu, i donio sam neke zakljucke:

Nema vise euforije kao kad je Amar tek dosao, nema one raje, nema prodaje karata, i logicno manje je novca.
Nemamo generalnog sponzora, nemamo ni jakih sponozora, i s te strane fali novca.
Novac od tv prava je smjesan. Znate da i tu nema nekog novca.
Vec dugo nismo prodali nikoga da nesto zaradimo, i to je lose.
Dzeko je ostao u City-u, ni tu nismo zaradili nista.

Ostalo nam je samo da se nadam da ce konacno doci pare od Sehica i da ce se Amar sto prije vratiti, jer izgleda da bez njega ovo i ne moze. Logicno jer je mislim ovo sve i bila njegova vizija i pod njegovim vodstvom su i rezultati. Nista Dino nije promjenio ni u taktici, ni izboru igraca, tako da mislim da ce ubrzo ponovo Amar na svoje mjesto, bez njega definitivno ne mozemo ovako.

Na kraju se mora istaci da nismo pametno radili u klubu, da smo kaskali, ali smo imali rezultate. Kontali smo samo ce sve od sebe, ali izgleda da nece. Ljudi u klubu moraju poceti raditi svoj posao za koji su placeni, ako jesu. Ne vjerujem da neko po cijeli dan iz ljubavi sjedi. Moraju se ispratiti rezultati dok ih imamo. Tu lezi najveci problem, jer smo mogli puno vise da je sve ispraceno kako treba.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 26 avg 2013, 00:06

111 je napisao/la:Šta ba samo Svraku prozivate :o :shock: na jednom covjeku prebitati stvari je ****.
Ne vidite promašaje Adilovića sa tri metra, Selimovića koji je nestao na terenu, Stanića koji je usrao svaku akciju u drugom poluvremenu, Zeljkovića koji je spor i kojeg lopte preskacu, onog rezervnog golmana koji ODMAH primi gola otkako je ušao u igru itd itd....citava ekipa podbacila i vi se našli ciljano na Svraki istresati....ma fujjjj

Ja sam napisao dkomentar na tekmu da su za golove krivi kod prvog Svraka jer je izgubio loptu i golman jer je izasao 5 petara a lopta na 15. i da je drugi gol kriv isto golman, odbio umjesto uhvatio a ide 5 na sat. A Svraka se nije vidio, kao ni zadnjih pola godine. frajer ne zna sta igra, evo ti mi reci, je li odbrana , vezni ili napad. bjezi od lopte, kad je doda asistira im za gol. nema ga nigdje. ne trci, vuce se, nije kap znoja s njega pala. on kapiten, boze sacuvaj, kakav daje prmjer drugima, ako on kao kapiten se onako vuce. pogledaj kako izgledjau pravi kapiteni od zanetija, lahma, raula, gerard, pa ako hoces i kod nas beslija, biscevic. primjer zalaganjem, trcanjem. na njega se mozes ugledati da ispusis kutiju cigara, napijes kao stoka. nek to radi sve, ali kad ne bude igrac a pogtovo kad ne bude igrac zelje
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 avg 2013, 00:07

Rios je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Gleaj Meše gledaj pejzaža,sto se uliva u lozu "svecanu"

slika
ne znam kako ih nije stid dovesti na ovkavu tribinu, ako se to tribinom moze i nazvati , pa jel skup pjesak i cement da se te rupe makar pokriju ccc uzas
Ma cijeli stadion je u qurcu..One stolice na sjeveru sto su skidali za derbi samo onako stavili,nijednu nisu pricvrstili..Neko ce se jos i polomiti pa i taj belaj..
Najtuznije od svega kada ti se skupe ljudi koji cak nemaju niti svoje stolice osim "imena" :lol: da ti komentarisu stadion. **** lud, zbunjen onog normalnog. :lol: :lol:

Znam, zna, stadion je tuga jad i cemer, ali si opet svoj na svome. ;) **** zna biti kada nemas svoje kuce, pa kakva kod ona bila.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 26 avg 2013, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 avg 2013, 00:09

S obzirom da svaku utakmicu igramo sa dva igraca manje ovaj rezultat je i uspjeh...
Tesko cemo mi do nove titule ukoliko se iz prve postave ne izbaci dvojac koji je glavna atrakcija na Glam-blamu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 26 avg 2013, 00:10

samo jos treba da nam el capitano zavrsi ko melunator. staviti ga na klupu dok se ne dozove, a ne ovako gurati ga da mu raja psuje, sad ga jos sjever uzeo na zub a to ti je najgore sto ti se moze desiti hahahah

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 26 avg 2013, 00:13

može li mi neko reći više o stanju hadžića, nisam ni vidio šta je u pitanju, odjednom hitna na teren uđe, koliko će odsustvovati ?
Odlazi Safete.

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 26 avg 2013, 00:14

ne znam sto ljudi toliko pljujete i po igracima i po svemu , evo pogledao sam na miru tekmu na Vogosci uopce nismo lose igrali ljudi dali 2 gola iz 2 sanse desi se ... klasicni balkanski mentalitet hajmo pljuvat... momci nam toliko radosti donose zadnje 4 godine na celu s Amarom a ljudi jedva cekaju prvi kiks da pljuju i osudjuju ccc sport je desi se kiks i dan da lopta nece u gol daleko od toga da se igraci nisu trudili

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 26 avg 2013, 00:14

Nisam bio na tekmi tako da ne mogu govoriti o utakmici i zalaganju. Prema izvjestaju sa portala i vasoj prici da se zakljucit da u biti ista ekipa kao i od pocetka ,koja se ne zalaze i izgleda nonsalantno na terenu. Ai ja cu se osvrnut na sefa ako mi to dozvolite i iznijeti svoj licni stav.

Sef je rekao na onom pressu da se umorio od svega pljuvaci zenica banja luka itd itd.Ugl znamo "kao" poentu.
I hajde eto uze on odmor pobjegne od novinara niko ga ne moze dobit ako se dobro sjecam 7 il 10 dana.Eto odmori se on opet, dodje na ono slikanje urucivanje princu clanske itd. I hajde nisi se odmorio treba ti jos odmora, Dino na klupi ide mu dobro 3 od 3, Eh sad, otisao si na odmor al si u tunelu, otisao si na odmor al si na tribini.Na kamberovic polju si na tribini. Pa cekaj malo zar nisi pobjegao od svega ? Zar nije to odmor otici gdje te bas nema pa bas napuniti energiju, ili reci hocu da sam sve ostalo u klubu osim sefa strucnog staba i zavrsi pricu.Pa odes onda i u Tursku niko ne zna,sto, mislim znaju neki, vecina NE. Pa tamo si na odmoru, pa "kao" odmaras.

Poenta je bar po meni i to je moje licno misljenje, neko ce se sloziti neko nece boze moj, ali Amar je htio da bar ja tako mislim opet kazem, a to je da Dino proba iznijeti ovo nekoliko kola i ako mu bude islo, mi nizemo pobjede svi sretni on dolazi i saopsti ide sve dobro ne trebam vam, radit cu nesto ovamo drugo u klubu i to je to.

Ali Amar nama treba i to se vidi po zalaganju nekih igraca, jer budimo realni Dino nam jeste donio titulu, ali sa drugim tipom igraca,i sasvim razlicitim mentalitetom ekipe. A ovo danas sto mi imamo moze samo Amar smirit jer je ovo osim par njih, sve buntovnik do buntovnika. I sve znaju i oni su najpametniji. Da sad ne nabrajam koji su to, al se po njihovim igrama se vidi. Sjetimo se ekipe i igre protiv Plzena i ove igre u prvih 5 kola.

Eto to je neko moje misljenje, morao sam ga iznijeti ni sam ne znam sto.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 avg 2013, 00:16

Ko je izbrisao moj post i zasto zelim da mi se odgovori ?

samy
Kontakt:

Post Postao/la samy » 26 avg 2013, 00:20

Ovo je sramota pa mi ljudi nemamo uopste odbranu i napad mi smo trenutno invalid ekipa Jamak nas drzi u zivotu momak nema s kim igrati pa sta treba jos da se desi pa da uprava svati da kapiten treba da bude istinski vodja a ne neko ko ne zna jeli posao ili dosao Svraka dosta je vise tvoje indolentnosti sram da te bude taj dres je zakletva mnogih nas Svraka ko skretnicar ocito da Deckoffizier nije vise prisutan potreban mu je psiholog podhitno i da ne zaboravim najboljeg naseg igraca Dino mjenja i razbi nam svu igru isto kao da mu je nula bila naredjena kad je Jamak izasao izgledali smo kao osrednji Klub bez igre bez ideje jednostavno zalost mislim da ne bi trebali prosipati bodove kuci i pogotovo protiv ovih srednjih ekipa

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 avg 2013, 00:27

Meni samo nije jasno sva ti toliko tog Dinu omalozavate.

Racunajte:

1. Kolo - Zvijezda 0:1 Zeljo
2. Kolo - Zeljo 2:0 Travnik
3. Kolo - Vitez 0:1 Zeljo
4. Kolo - Borac 2:1 Zeljo
5. Kolo - Zeljo 2:2 Radnik

Ukupno: 10 bodova sto je dovoljno trenutno za trecu poziciju.

Tabela:

Borac - 11
Sarajevo - 10
Zeljo - 10
Olimpic - 9
Radnik - 9
Zrinjski - 8
Siroki - 8

Dakle, ja mu iskreno samo zamjeram radi Banja Luka, cisto radi lose psihicke pripreme igraca, gdje prvih 45 min, provodimo u samom strahu.

Ovo danas, imali smo svoje sanse. Nismo iskoristili, a sasvim je logicno da te protiv za promasaje kazni. Takoder samo bacili pravih 45 ulazud, ali to smo redovno kod Amara radili.

EDIT: Samo da dodam par stvari. Odbrana je izgleda onako, kako je izgledala radi veznog reda koji su ukupavali stopere. Ja zaista ne znam, sta pojedinci gledaju. Mogle gledaju a ne vide, ili je samo ona zavrsina bitna, a pocetak cemo zanemariti. Nije da ih nesto branim, isli su i meni na neku stvar, ali danas je to problem bio. Nema dole vise Bogija koji ne panici, vec su nova dvojica tu.

Sto se Stanica tice, ja iskreno ne znam sta su radili sa njim. Uzme Loncaric loptu, pruzi je Zeljkovicu ili Kerli, ovi Stanicu i u tom momentu zanimljvimo svi stanu. Ovom ne ostaje nista drugo nego da je nabije, jer nema kome da preda do sebe, jer igraci umjesto da se krecu bez lopte oni stoje. Tako da je Stanic ispao zrtveno janje.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 26 avg 2013, 00:37

Bio sam na tekmi , zasluženo Radnik uzeo bod . Naši igrali normala , borili se koliko su mogli , ali nismo baš imali puno šansi , kornera jesmo mnogo :) . Adilović bio naj igrač po meni , Svraka zakazao , izgubio loptu kad smo drugi primili , greška Lončarevića ali čovjek nije bio zagrijan :) . Posjeta solidna oko 3 hiljade , idemo Zrinjskom pa pauza , vrati se Brko kralju , :) . Očigledno da nam fale igrači povrjedjeni , još večeras se povrjedio i Čolić i Hadžić :) . Ja bih samo vrati Suleta Smaića ;) . Volim te Željo :) :)
Brkica

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 26 avg 2013, 00:54

Ne kontam kome ti aco tjeras kontru saa adilovicem.
Sta to one osimove furke pokupio,kontriraj raji.
Kome ce bolan adilovic zapusit usta,pa bolan zato nam I jest ovako stanje u fudbalu ,kad zbog jednog ili dva gola takvi treba da nam zapuse usta,a **** igru ,rezultat I kvalitet.
Meni niste jasni svi vi koji branite te ljude I prodajete lazni kvalitet,pravite ljude budalama .
Cemu aco sve to,ali nemoj mijesati kruske I jabuke,nemoj mi pricat o osvojenom ,niti o datim golovima.
Ja cu te pitat jel ti smatras adilovica I svrsku eto kvalitetnim igracima,moze tu I stanic pod ruku,jel ti uzivas u njihoj igri,smatras da je tokvalitetna igra da se usta nekom zapuse.
Da nam zapuse usta sto 40 minuta sa igracem vise nisu u stanju gol zabit,ili danas sto igramo 2-2 sa radnikom.
Ja cu ti samo reci da je amar osim najbolji trener na svijetu,kad je sa ova tri parmaka osvojio titule,I najveci iluzionist I madjionicar,kad nas ubijedi da ova trojica treba da igraju za ovaj klub I da ih se pri tome brani.
Sta ih ba branite toliko,nije mi jasno momci toliko toga pokazuju loseg I iz kola u kolo redovno igraju.
Pa ako je los svaka kritika treba potsknuti igraca da pokaze vise,ali to je izgleda postalo organizovano jednoumlje,ne smije ih niko dirat,kritikovat,njima je mjesto zacementirano,a ko **** kvalitet I zalaganje.
Ma samo vi branite njih,a posjeta vam je najbolji dokaz sta raja misli o tim momcima I kako se bore za dres.
Ne mrzim ih ni jednog,majkemi ,mogu mi se ne svidjat ko igraci,ali nemoj te price prodavat raji,jer ono to oni pruzaju je ispod svakog nivoa.
Dokaz za to ti je bolan da niko nece da ih kupi,pa nisu ljudi budale,jel to dovoljno da zapuse usta ,ili ima jos neki argument tipa bilo ovo ili osvojio ono.
Sta mislis da ne igramo nikako ,da vidimo hoce li nam ta proslost donijeti titulu ove godine.
Covjek zabije 2 gola I pricas o njemu ko da je ligu prvaka donio,I sad zatvorimo oci,ko **** sve promasene sanse,horor ,mucenje u osnovama fudbalske igre,isve sto ti ljudi ne znaju I ne pruzaju.zaboravimoo I zaglupljujmo uz starlete.
Nikad se bolan u ovakom kontekstu o nekim igracima nije pisalo lose I nazivalo ih se ovako,do njihove pojave,midlis da je slucajno ovo,raja poludila jel.
Nije mi namjera se svadjat,reko sam ti drag si mi forumas ali dosta vise I svrake I adilovica,ovakvih kao sto su sad.pozz
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 26 avg 2013, 01:16

@aleksandar veliki
ako mi mozes molim te uporediti trenutno rukovodstva i marketing Želje i sarajeva kao i trenutne situacije u ova dva kluba,onako realno,neki ce reci sto bas na ovoj temi,pa bas na ovoj jer se tice "rada" tih dijelova u klubu nasem i da ga uporedimo sa nekim mozda nadolazecim u komsijskim redovima
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 26 avg 2013, 01:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
111 je napisao/la:Šta ba samo Svraku prozivate :o :shock: na jednom covjeku prebitati stvari je ****.
Ne vidite promašaje Adilovića sa tri metra, Selimovića koji je nestao na terenu, Stanića koji je usrao svaku akciju u drugom poluvremenu, Zeljkovića koji je spor i kojeg lopte preskacu, onog rezervnog golmana koji ODMAH primi gol cim je ušao u igru itd itd....citava ekipa podbacila i vi se našli ciljano na Svraki istresati....ma fujjjj

Izuzev Jamaka i Adilovica svi podbacili. Malo realnosti nije na odmet ili da se stadionom opet prolomi zvizduk kada Adilovicu grba zasmeta, a pljesak kada se isto desi Tomicu, koji je usput veceras bio medju najlosijim. Govorim vec danima, u modi je Adilovica pljuvati, nije bitno da li se gledala tekma ili pak nije.
Ne znam Aco, ne branis tako Kerlu, nisi branio ni Jamaka. Samo bezveze svojim komentarom pokrenes uzaludnu raspravu, nije niko ni budala ni slijep. Svi mi znamo koliko ko moze, a izgleda da je u modi praviti ljude budalama i prodavati maglu.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 avg 2013, 01:26

meni samo nije jasno sto stanic izvodi one kornere kad lik jednom u dva mjeseca kako treba centrira inace ekipa lose odigrala jamak i kerla meni najbolji adilovic se borio ostatak bez komentara ...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 26 avg 2013, 01:30

samo da se javim

VVVBK

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.