Ne kontam kome ti aco tjeras kontru saa adilovicem.
Sta to one osimove furke pokupio,kontriraj raji.
Kome ce bolan adilovic zapusit usta,pa bolan zato nam I jest ovako stanje u fudbalu ,kad zbog jednog ili dva gola takvi treba da nam zapuse usta,a **** igru ,rezultat I kvalitet.
Meni niste jasni svi vi koji branite te ljude I prodajete lazni kvalitet,pravite ljude budalama .
Cemu aco sve to,ali nemoj mijesati kruske I jabuke,nemoj mi pricat o osvojenom ,niti o datim golovima.
Ja cu te pitat jel ti smatras adilovica I svrsku eto kvalitetnim igracima,moze tu I stanic pod ruku,jel ti uzivas u njihoj igri,smatras da je tokvalitetna igra da se usta nekom zapuse.
Da nam zapuse usta sto 40 minuta sa igracem vise nisu u stanju gol zabit,ili danas sto igramo 2-2 sa radnikom.
Ja cu ti samo reci da je amar osim najbolji trener na svijetu,kad je sa ova tri parmaka osvojio titule,I najveci iluzionist I madjionicar,kad nas ubijedi da ova trojica treba da igraju za ovaj klub I da ih se pri tome brani.
Sta ih ba branite toliko,nije mi jasno momci toliko toga pokazuju loseg I iz kola u kolo redovno igraju.
Pa ako je los svaka kritika treba potsknuti igraca da pokaze vise,ali to je izgleda postalo organizovano jednoumlje,ne smije ih niko dirat,kritikovat,njima je mjesto zacementirano,a ko **** kvalitet I zalaganje.
Ma samo vi branite njih,a posjeta vam je najbolji dokaz sta raja misli o tim momcima I kako se bore za dres.
Ne mrzim ih ni jednog,majkemi ,mogu mi se ne svidjat ko igraci,ali nemoj te price prodavat raji,jer ono to oni pruzaju je ispod svakog nivoa.
Dokaz za to ti je bolan da niko nece da ih kupi,pa nisu ljudi budale,jel to dovoljno da zapuse usta ,ili ima jos neki argument tipa bilo ovo ili osvojio ono.
Sta mislis da ne igramo nikako ,da vidimo hoce li nam ta proslost donijeti titulu ove godine.
Covjek zabije 2 gola I pricas o njemu ko da je ligu prvaka donio,I sad zatvorimo oci,ko **** sve promasene sanse,horor ,mucenje u osnovama fudbalske igre,isve sto ti ljudi ne znaju I ne pruzaju.zaboravimoo I zaglupljujmo uz starlete.
Nikad se bolan u ovakom kontekstu o nekim igracima nije pisalo lose I nazivalo ih se ovako,do njihove pojave,midlis da je slucajno ovo,raja poludila jel.
Nije mi namjera se svadjat,reko sam ti drag si mi forumas ali dosta vise I svrake I adilovica,ovakvih kao sto su sad.pozz
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE