BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

mirzatele
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la mirzatele » 26 avg 2013, 15:14

Gospodo draga dosadni ste i sa svrsajevicem i sunjom,ibrakadabrom,svi znamo da su Mahmutovic,Said i Muslim zasluzili poziv ,a ove pomenute ne bi trebao pozivat zna to i susic, al mora malo burazeru pomoc,sta da se radi,ionako oni u bitnim trenucima nece nikad igrati..Dok postizemo fantasticne rezultate selektor je BOG I BATINA i njegova je zadnja..ako popusimo od slovaka e onda ga treba napast,al ne da necemo popusit nego cemo ih razvalit 3 0 i tamo i vamo zapamtite

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 26 avg 2013, 15:15

ZZtop10 je napisao/la:Bod iz Slovacke je zlata vrijedan. Ne mogu da vjerujem da potcjenjujete Hamsika koji je bolji od svih nasih veznjaka osim Pjanica s kojim je u pet deka.Kucka je dobar igrac, Skrtel,...Imaju vrlo dobru reprezentaciju.A vi kao da ste zaboravili Ameriku ...
Ako pobjedimo u Zenici bod ili poraz u Slovackoj je svejedno kada je u pitanju odlazak u Brazil

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 26 avg 2013, 15:17

mirzatele je napisao/la:Gospodo draga dosadni ste i sa svrsajevicem i sunjom,ibrakadabrom,svi znamo da su Mahmutovic,Said i Muslim zasluzili poziv ,a ove pomenute ne bi trebao pozivat zna to i susic, al mora malo burazeru pomoc,sta da se radi,ionako oni u bitnim trenucima nece nikad igrati..Dok postizemo fantasticne rezultate selektor je BOG I BATINA i njegova je zadnja..ako popusimo od slovaka e onda ga treba napast,al ne da necemo popusit nego cemo ih razvalit 3 0 i tamo i vamo zapamtite
Ja bi se recimo smio kladiti da ce Vrsajevic sigurno uci u igru sa klupe ako budemo imali bilo kakvo vodstvo u drugom poluvremenu.Zivi bili pa vidjeli.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 26 avg 2013, 15:19

Belgija-BiH 2:4
BiH-Belgija 2:1

Bjelorusija-BiH 0-2
BiH-Bjelorusija 1-0

Ma nek se ponovi i ovaj put ;) ..

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 avg 2013, 15:30

Zašto poredite poraz od Amerike sa ovom utakmicom/ama ? Zar zaista mislite da bi Pape uradio onako nešto u utakmici kvalifikacija, kao što je uradio s Amerikom ? Onakve izmjene, 4 ili 5 igrača od jednom izmjenjeno. Vidjeli ste i sami da nisu mogli meda dok nam je bila ona udarna postava.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 avg 2013, 15:37

Coraco je napisao/la:Zašto poredite poraz od Amerike sa ovom utakmicom/ama ? Zar zaista mislite da bi Pape uradio onako nešto u utakmici kvalifikacija, kao što je uradio s Amerikom ? Onakve izmjene, 4 ili 5 igrača od jednom izmjenjeno. Vidjeli ste i sami da nisu mogli meda dok nam je bila ona udarna postava.
:roll:
De nadji na Yt tekmu pa pogledaj sta je radio Skomina... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 26 avg 2013, 15:41

Ma i Safetu su se poceli mijesati u posao,izgleda pojedine mora zvati makar ni meda ne mogli
Muharemovicu odlazi iz Zelje

Robben10
Kontakt:

Post Postao/la Robben10 » 26 avg 2013, 15:44

ZZtop10 je napisao/la:Bod iz Slovacke je zlata vrijedan. Ne mogu da vjerujem da potcjenjujete Hamsika koji je bolji od svih nasih veznjaka osim Pjanica s kojim je u pet deka.Kucka je dobar igrac, Skrtel,...Imaju vrlo dobru reprezentaciju.A vi kao da ste zaboravili Ameriku ...
U slucaju pobjede u Zenici kojoj se svi iskreno nadamo, eventualni bod iz Ziline nam nista ne znaci.
Homo homini lupus est

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 avg 2013, 15:46

Sastav na SP :

Prva postava : Begovic ; Mujdza,Kapiten,Bicakcic,Kolasinac ; Salihovic,Medunjanin,Pjanic,Lulic,Hajrovic ; Dzeko

Klupa : Miske,Zukanovic,Rahimic,Mahmutovic,Hadzic,Ibisevic,Husejinovic,Avdukic,Vranjes

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 avg 2013, 15:58

gledajuci njihov sastav jaci smo od njih sigurno cak i za klasu e sad sto mi nekad primimo 4gola u jednom poluvremenu to je vec druga strana price,bitno je samo HAmsika zaustavit i oni su gotovi..

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 avg 2013, 16:02

gringobih je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Zašto poredite poraz od Amerike sa ovom utakmicom/ama ? Zar zaista mislite da bi Pape uradio onako nešto u utakmici kvalifikacija, kao što je uradio s Amerikom ? Onakve izmjene, 4 ili 5 igrača od jednom izmjenjeno. Vidjeli ste i sami da nisu mogli meda dok nam je bila ona udarna postava.
:roll:
De nadji na Yt tekmu pa pogledaj sta je radio Skomina... ;)
Možeš li malo pojasnit, nisam te baš shvatio na šta misliš :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 avg 2013, 16:03

Bosnjo se uvijek zadovolji minimalcem :roll:

Uzeti sve bodove do kraja !!! ne 1-3-4 nego sve 8-) 8-) :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2013, 16:04

mirzatele je napisao/la:Sastav na SP :

Prva postava : Begovic ; Mujdza,Kapiten,Bicakcic,Kolasinac ; Salihovic,Medunjanin,Pjanic,Lulic,Hajrovic ; Dzeko

Klupa : Miske,Zukanovic,Rahimic,Mahmutovic,Hadzic,Ibisevic,Husejinovic,Avdukic,Vranjes
Jača ti je klupa nego prva postava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 26 avg 2013, 16:05

mirzatele je napisao/la:Sastav na SP :

Fale ti još minimalno 2 igrača.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 avg 2013, 16:11

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 avg 2013, 16:12

Pa nije Aussie rules.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 avg 2013, 16:19

Vidim da selektor Slovacke nije pozvao Stocha, onaj bi nam sigurno zadavao dodatne muke na krilu, ali je tu i Vladimir Weiss koji je skoro pa isti tip igraca kao i on.

Na poziciji lijevog beka ovaj put mozemo birati, Lulic, Salihovic ili Zukanovic. Po meni, sve 3 opcije imaju svoje dobre/lose strane. Posto Slovaci vecinom igraju u 4-5-1 sistemu, sa brzim krilima, tu po meni vec otpada Zukanovic, jer je previse spor. Ostaju Lula i Salihovic, koji se mogu i mjenjati ako je potrebno na lijevoj strani, a i mislim da Pape nece puno toga mjenjati pa ce nasu lijevu stranu opet ciniti nas dvojica. Svakako da od njih ocekujem da poprave svoje centrasuteve, ono sto su pruzali protiv SAD-a i Latvije je bilo ocajno.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 26 avg 2013, 16:20

trenutno kao treceg napadaca vidim samo fajica , kakav mahmutovic .
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 26 avg 2013, 16:26

Amar Dzeko je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:Baš zato je sređivanje onog Arslanagića iz Standarda pod moranje. Njega jednostavno MORAMO pridobiti da igra za nas.
To nece biti neki problem s obzirom da Belgija ima 10ak stopera koji su ispred njega sto se reprezentacije tice. Hvala Bogu pa je tako :D
Hvala Bogu, jer momak je već sad bolja opcija i od Pandže i od Šunjića, a trenutno i od Ogija. Već sad bi ozbiljno konkurisao za udarnih XI.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 26 avg 2013, 16:45

Goalgetter je napisao/la:Vidim da selektor Slovacke nije pozvao Stocha, onaj bi nam sigurno zadavao dodatne muke na krilu, ali je tu i Vladimir Weiss koji je skoro pa isti tip igraca kao i on.

Na poziciji lijevog beka ovaj put mozemo birati, Lulic, Salihovic ili Zukanovic. Po meni, sve 3 opcije imaju svoje dobre/lose strane. Posto Slovaci vecinom igraju u 4-5-1 sistemu, sa brzim krilima, tu po meni vec otpada Zukanovic, jer je previse spor. Ostaju Lula i Salihovic, koji se mogu i mjenjati ako je potrebno na lijevoj strani, a i mislim da Pape nece puno toga mjenjati pa ce nasu lijevu stranu opet ciniti nas dvojica. Svakako da od njih ocekujem da poprave svoje centrasuteve, ono sto su pruzali protiv SAD-a i Latvije je bilo ocajno.
mislim da je najvaznije zatvorit ta krila njihova, Sestak i Weiss će vjerovatno tu biti, napad je tanak niko se posebno ne ističe, a Hamsik opasan svakako na njega treba flaster...
Ako krila budu raspoložena biće gusto, ako imaš dobar centaršut napadač ni ne mora bit Bog zna kako kvalitetan...
Meni nadu ulijeva njihova odbrana, čini mi se dosta loša, prosječni igrači sem Škrtela, on će na Džeku, to znači da Ibišević mora zabit..
Za nas je bitno naći prostor za Pjanića i Misimovića, ako budu imali slobodu i prostor za manevrisanje dobili smo ih 3:0 sigurno..
Glory Glory Manchester United

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.