BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Gospodo draga dosadni ste i sa svrsajevicem i sunjom,ibrakadabrom,svi znamo da su Mahmutovic,Said i Muslim zasluzili poziv ,a ove pomenute ne bi trebao pozivat zna to i susic, al mora malo burazeru pomoc,sta da se radi,ionako oni u bitnim trenucima nece nikad igrati..Dok postizemo fantasticne rezultate selektor je BOG I BATINA i njegova je zadnja..ako popusimo od slovaka e onda ga treba napast,al ne da necemo popusit nego cemo ih razvalit 3 0 i tamo i vamo zapamtite
Ako pobjedimo u Zenici bod ili poraz u Slovackoj je svejedno kada je u pitanju odlazak u BrazilZZtop10 je napisao/la:Bod iz Slovacke je zlata vrijedan. Ne mogu da vjerujem da potcjenjujete Hamsika koji je bolji od svih nasih veznjaka osim Pjanica s kojim je u pet deka.Kucka je dobar igrac, Skrtel,...Imaju vrlo dobru reprezentaciju.A vi kao da ste zaboravili Ameriku ...
Ja bi se recimo smio kladiti da ce Vrsajevic sigurno uci u igru sa klupe ako budemo imali bilo kakvo vodstvo u drugom poluvremenu.Zivi bili pa vidjeli.mirzatele je napisao/la:Gospodo draga dosadni ste i sa svrsajevicem i sunjom,ibrakadabrom,svi znamo da su Mahmutovic,Said i Muslim zasluzili poziv ,a ove pomenute ne bi trebao pozivat zna to i susic, al mora malo burazeru pomoc,sta da se radi,ionako oni u bitnim trenucima nece nikad igrati..Dok postizemo fantasticne rezultate selektor je BOG I BATINA i njegova je zadnja..ako popusimo od slovaka e onda ga treba napast,al ne da necemo popusit nego cemo ih razvalit 3 0 i tamo i vamo zapamtite
Belgija-BiH 2:4
BiH-Belgija 2:1
Bjelorusija-BiH 0-2
BiH-Bjelorusija 1-0
Ma nek se ponovi i ovaj put
..
BiH-Belgija 2:1
Bjelorusija-BiH 0-2
BiH-Bjelorusija 1-0
Ma nek se ponovi i ovaj put

Zašto poredite poraz od Amerike sa ovom utakmicom/ama ? Zar zaista mislite da bi Pape uradio onako nešto u utakmici kvalifikacija, kao što je uradio s Amerikom ? Onakve izmjene, 4 ili 5 igrača od jednom izmjenjeno. Vidjeli ste i sami da nisu mogli meda dok nam je bila ona udarna postava.
Coraco je napisao/la:Zašto poredite poraz od Amerike sa ovom utakmicom/ama ? Zar zaista mislite da bi Pape uradio onako nešto u utakmici kvalifikacija, kao što je uradio s Amerikom ? Onakve izmjene, 4 ili 5 igrača od jednom izmjenjeno. Vidjeli ste i sami da nisu mogli meda dok nam je bila ona udarna postava.

De nadji na Yt tekmu pa pogledaj sta je radio Skomina...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma i Safetu su se poceli mijesati u posao,izgleda pojedine mora zvati makar ni meda ne mogli
Muharemovicu odlazi iz Zelje
U slucaju pobjede u Zenici kojoj se svi iskreno nadamo, eventualni bod iz Ziline nam nista ne znaci.ZZtop10 je napisao/la:Bod iz Slovacke je zlata vrijedan. Ne mogu da vjerujem da potcjenjujete Hamsika koji je bolji od svih nasih veznjaka osim Pjanica s kojim je u pet deka.Kucka je dobar igrac, Skrtel,...Imaju vrlo dobru reprezentaciju.A vi kao da ste zaboravili Ameriku ...
Homo homini lupus est
Sastav na SP :
Prva postava : Begovic ; Mujdza,Kapiten,Bicakcic,Kolasinac ; Salihovic,Medunjanin,Pjanic,Lulic,Hajrovic ; Dzeko
Klupa : Miske,Zukanovic,Rahimic,Mahmutovic,Hadzic,Ibisevic,Husejinovic,Avdukic,Vranjes
Prva postava : Begovic ; Mujdza,Kapiten,Bicakcic,Kolasinac ; Salihovic,Medunjanin,Pjanic,Lulic,Hajrovic ; Dzeko
Klupa : Miske,Zukanovic,Rahimic,Mahmutovic,Hadzic,Ibisevic,Husejinovic,Avdukic,Vranjes
gledajuci njihov sastav jaci smo od njih sigurno cak i za klasu e sad sto mi nekad primimo 4gola u jednom poluvremenu to je vec druga strana price,bitno je samo HAmsika zaustavit i oni su gotovi..
Možeš li malo pojasnit, nisam te baš shvatio na šta mislišgringobih je napisao/la:Coraco je napisao/la:Zašto poredite poraz od Amerike sa ovom utakmicom/ama ? Zar zaista mislite da bi Pape uradio onako nešto u utakmici kvalifikacija, kao što je uradio s Amerikom ? Onakve izmjene, 4 ili 5 igrača od jednom izmjenjeno. Vidjeli ste i sami da nisu mogli meda dok nam je bila ona udarna postava.![]()
De nadji na Yt tekmu pa pogledaj sta je radio Skomina...

- Ponos Torina
- Kontakt:
Bosnjo se uvijek zadovolji minimalcem
Uzeti sve bodove do kraja !!! ne 1-3-4 nego sve

Uzeti sve bodove do kraja !!! ne 1-3-4 nego sve

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jača ti je klupa nego prva postava.mirzatele je napisao/la:Sastav na SP :
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fale ti još minimalno 2 igrača.mirzatele je napisao/la:Sastav na SP :
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa nije Aussie rules.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidim da selektor Slovacke nije pozvao Stocha, onaj bi nam sigurno zadavao dodatne muke na krilu, ali je tu i Vladimir Weiss koji je skoro pa isti tip igraca kao i on.
Na poziciji lijevog beka ovaj put mozemo birati, Lulic, Salihovic ili Zukanovic. Po meni, sve 3 opcije imaju svoje dobre/lose strane. Posto Slovaci vecinom igraju u 4-5-1 sistemu, sa brzim krilima, tu po meni vec otpada Zukanovic, jer je previse spor. Ostaju Lula i Salihovic, koji se mogu i mjenjati ako je potrebno na lijevoj strani, a i mislim da Pape nece puno toga mjenjati pa ce nasu lijevu stranu opet ciniti nas dvojica. Svakako da od njih ocekujem da poprave svoje centrasuteve, ono sto su pruzali protiv SAD-a i Latvije je bilo ocajno.
Na poziciji lijevog beka ovaj put mozemo birati, Lulic, Salihovic ili Zukanovic. Po meni, sve 3 opcije imaju svoje dobre/lose strane. Posto Slovaci vecinom igraju u 4-5-1 sistemu, sa brzim krilima, tu po meni vec otpada Zukanovic, jer je previse spor. Ostaju Lula i Salihovic, koji se mogu i mjenjati ako je potrebno na lijevoj strani, a i mislim da Pape nece puno toga mjenjati pa ce nasu lijevu stranu opet ciniti nas dvojica. Svakako da od njih ocekujem da poprave svoje centrasuteve, ono sto su pruzali protiv SAD-a i Latvije je bilo ocajno.
-
- Kontakt:
trenutno kao treceg napadaca vidim samo fajica , kakav mahmutovic .
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- ronweasley
- Kontakt:
Hvala Bogu, jer momak je već sad bolja opcija i od Pandže i od Šunjića, a trenutno i od Ogija. Već sad bi ozbiljno konkurisao za udarnih XI.Amar Dzeko je napisao/la:To nece biti neki problem s obzirom da Belgija ima 10ak stopera koji su ispred njega sto se reprezentacije tice. Hvala Bogu pa je takoronweasley je napisao/la:Baš zato je sređivanje onog Arslanagića iz Standarda pod moranje. Njega jednostavno MORAMO pridobiti da igra za nas.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
mislim da je najvaznije zatvorit ta krila njihova, Sestak i Weiss će vjerovatno tu biti, napad je tanak niko se posebno ne ističe, a Hamsik opasan svakako na njega treba flaster...Goalgetter je napisao/la:Vidim da selektor Slovacke nije pozvao Stocha, onaj bi nam sigurno zadavao dodatne muke na krilu, ali je tu i Vladimir Weiss koji je skoro pa isti tip igraca kao i on.
Ako krila budu raspoložena biće gusto, ako imaš dobar centaršut napadač ni ne mora bit Bog zna kako kvalitetan...
Meni nadu ulijeva njihova odbrana, čini mi se dosta loša, prosječni igrači sem Škrtela, on će na Džeku, to znači da Ibišević mora zabit..
Za nas je bitno naći prostor za Pjanića i Misimovića, ako budu imali slobodu i prostor za manevrisanje dobili smo ih 3:0 sigurno..
Glory Glory Manchester United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.