NK Široki Brijeg

felix123
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la felix123 » 25 avg 2013, 23:08

Kramarić da je pametan došao bi ovde,izdominiro i prodao se kao Lendric u Zrinjskom npr
A Musa bi dobio vec ovo kolo otkaz da ga ima tko smjenit ,čim predsjednik se izabere ,a on napravi neocekivani kiks -NOGA

Možel mi netko izvještaj postavit iz Gradačca ,ako se to uopce moze naći ?? Hvala

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 avg 2013, 00:15

Android je napisao/la:Ma nema sanse da Kramaric dodje u Siroki...

Prvi nam bjezi samo 3 boda,u sljedecem kolu Travnik se jednostavno mora razbiti,ako tu kiksamo Musa sigurno dobija otkaz
pa sta nam vrijedi sto cemo dobiti travnik..onda ce se samo Musa "spasiti" i agonija se nastaviti..dobivat cemo kuci lose ekipe i neke jače, a gubiti bodove protiv mladosti, zvijezde, viteza itd

i onda će biti ko i svake godine, među 3-4 i europa i tako u krug
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 avg 2013, 08:16

Kramaricu je trebalo na desetine utakmica provedenih na tribinama da shvati kako mora ici na posudbu u Lokomotivu. Sad se vratio u Dinamo i nema sanse da ce prihvatiti transfer u neku losiju ligu. Austrija, Belgija, Turska ili tako nesto bi moglo biti njegovo odrediste. A za ubijanje i posljednje nade cu reci da Dinamo trazi odstetu koja za njega sigurno nece biti ispod milijun-dva eura, a odakle Sirokom te pare? Za te pare se moze napravit ekipa koja pohara PL bez poraza.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 avg 2013, 08:39

Signore je napisao/la:Kramaricu je trebalo na desetine utakmica provedenih na tribinama da shvati kako mora ici na posudbu u Lokomotivu. Sad se vratio u Dinamo i nema sanse da ce prihvatiti transfer u neku losiju ligu. Austrija, Belgija, Turska ili tako nesto bi moglo biti njegovo odrediste. A za ubijanje i posljednje nade cu reci da Dinamo trazi odstetu koja za njega sigurno nece biti ispod milijun-dva eura, a odakle Sirokom te pare? Za te pare se moze napravit ekipa koja pohara PL bez poraza.
Široki i Dinamo imaju suradnju, mislio sam na to da ga Dinamo pošalje ovamo na posudbu

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 26 avg 2013, 09:50

Kevin je napisao/la:
Signore je napisao/la:Kramaricu je trebalo na desetine utakmica provedenih na tribinama da shvati kako mora ici na posudbu u Lokomotivu. Sad se vratio u Dinamo i nema sanse da ce prihvatiti transfer u neku losiju ligu. Austrija, Belgija, Turska ili tako nesto bi moglo biti njegovo odrediste. A za ubijanje i posljednje nade cu reci da Dinamo trazi odstetu koja za njega sigurno nece biti ispod milijun-dva eura, a odakle Sirokom te pare? Za te pare se moze napravit ekipa koja pohara PL bez poraza.
Široki i Dinamo imaju suradnju, mislio sam na to da ga Dinamo pošalje ovamo na posudbu
Pa pita se i sam Kramaric tu nesto, koji sumnjam da bi prihvatio tu opciju, kao i sam Dinamo, jer bi mu cijena pala, momak se dokazao u HNL-u, mlad je, jednostavno preveliko je ime da bi igrao na nasim pašnjacima (osim zimi kad Dinamo gostuje u Hercegovini :) ) i njegov dolazak je nerealan.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 26 avg 2013, 13:09

Nismo li danas trebali dobiti predsjednika ????

SB96
Kontakt:

Post Postao/la SB96 » 26 avg 2013, 13:12

felix123 je napisao/la:Nismo li danas trebali dobiti predsjednika ????
Može u paketu i novog trenera ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 avg 2013, 15:17

Musa: Najslabija utakmica sezone
Ponedjeljak, 26 Kolovoz 2013 13:12

Nije Slaven Musa želio skrivati ambicije uoči gostovanja u Gradačcu, a kako je tvrdio da je cilj Širokog Brijega pobjeda, jasno da je razočaranje nakon poraza od Zvijezde (0:2), prvog u prvenstvu ove sezone, bilo očekivano, još više jer je njegova momčad u utakmici protiv Zvijezde izgledala loše.

- Mislim da je ovo bila naša najslabija utakmica ove sezone, priznao je Musa.

Razočaranje je još veće jer se poraz u Gradačcu nadovezao na domaći kiks protiv Rudara (3:3), tako da su dobri rezultati u prva tri kola, koji su okrunjeni pobjedom na Koševu protiv Sarajeva (2:1), ipak izgubili na vrijednosti.

- Bili smo previše tromi, a nedostajalo je i potrebne agresivnosti za jednu ovakvu utakmicu. Iako smo na startu sezone, možda razloge za to treba tražiti i u nedostatku svježine, odnosno malom zamoru materijala, jer nam je ovo ipak bila deveta utakmica u nešto više od mjesec dana, dodao je trener Širokog Brijega.

Iako je odmah na startu razgovora Musa priznao da je Široki Brijeg odigrao loše, glavni razlog poraza strateg Širokobriježana ipak vidi u lošoj realizaciji.

- I takvi kakvi smo bili imali smo više nego dovoljno dobrih prilika da ostvarimo dobar rezultat. Kod rezultata 0:0 Zakarić i Kordić su imali više nego odlične prilike za postizanje pogotka, a Zvijezda bi se u tom slučaju vjerojatno raspala, budući da su zbog četiri vezana poraza domaći igrači sigurno bili pod velikim pritiskom. Umjesto toga, mi smo na drugoj strani primili pogodak iz prvog udarca prema našim vratima. Jednostavno, kažnjeni smo za promašaje, a da nesreća za nas bude veća, samo pet minuta kasnije primili smo i drugi pogodak, komentirao je Musa.

- Nakon takvog raspleta prvog poluvremena u nastavku se, jasno, bilo teško vratiti, pogotovo zbog svega što sam ranije rekao. Mi smo napadali, opet smo stvorili neke prigode, ali nismo bili na željenoj razini, tako da je pobjeda Zvijezde apsolutno zaslužena.

Iako je klub iz Gradačca u sezonu ušao s četiri vezana poraza, Musa je mišljenja da Zvijezda vrijedi puno više od učinka koji je imala uoči subotnje utakmice.

- To je, ipak, više nego solidna momčad, pogotovo sa Secoubom Diattom i Šabanom Pehiljem, koji nisu igrali u prethodnim utakmicama, zaključio je Musa.M.P.

Slijedi Travnik
Imperativ logičan

Borbu za bodove Široki Brijeg nastavlja domaćom utakmicom protiv Travnika, a s obzirom na loše rezultate protiv Rudara i Zvijezde, jasno da će imperativ pobjede biti logičan.

- Činjenica je da imamo nekoliko igrača koji na startu prvenstva ne igraju na razini na kojoj objektivno mogu, u Gradačcu nam je puno nedostajao i Wagner, ali moramo se okrenuti utakmicama koje slijede. U sljedećem kolu nas čeka Travnik protiv kojeg ćemo morati uložiti maksimum truda kako bismo opravdali ulogu favorita i došli do pobjede kojom bi prvu reprezentativnu stanku dočekali u boljem raspoloženju, izjavio je Musa.
uvijek isto, isto, isto, isto, isto...ii opet isto,isto,isto,isto!!!!

DO KADA??

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 avg 2013, 16:42

Dok ne pocnemo drugacije. :)

Jel se raspravljalo sta o izboru predsjednika? Vidio sam Bevandu i ostatak u krugu stadiona danas, o necemu su, osim promjene vremena, morali valjda pricati.
...Život za Široki...

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 26 avg 2013, 16:53

Imali smo pretprosle sezone sansu maknut se od prica o 3-4.mjestu, borit se za titulu pa se maknulo karacica i dovelo
Onog klauna bloudeka.
Musa je nesto izmedju njih dvojice po meni, nit smrdi nit mirise.
Ponekad me odusevi a ponekad me ubije u pojam s izjavama, potezima, itd.
Ali ne treba dramatizirat previse, tek je pocetak sezone.
Sad u pauzi malo dodat gas, pripremiti igrace bolje pa onda po niz
Od par pobjeda.

Kramarica mozemo zaboraviti, ali mogla bi uprava neke druge igrace i pojacanja dovesti.
Vrijeme je i da oni malo urade svoj posao

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 29 avg 2013, 01:00

Najveća pobjeda u povijesti kluba
CIm(Županijska liga) je torpediran sa čak 17:1
Na njima se iskaljuju ,a Zvijezdi ne mogu zabiti niti jedan :(

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 avg 2013, 01:01

Prijateljska utakmica na Blatu:

Široki Brijeg - Cim 17:1(10:0)

4-Maric,Buhac
3-I.Barisic
2-Ivankovic,Kordic
1-Wagner,Zadro
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 29 avg 2013, 08:31

felix123 je napisao/la:Najveća pobjeda u povijesti kluba
CIm(Županijska liga) je torpediran sa čak 17:1
Na njima se iskaljuju ,a Zvijezdi ne mogu zabiti niti jedan :(
Kada bi se redovito iskaljivali na pripremnim a ne da u njih ulaze kao p.... onda bi i u normalnim utakmicama zabijali po par komada.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 avg 2013, 10:24

Mogli su i Travnik rijesiti jedno 7:0 pa cemo vidjeti jel se sta uozbiljilo il ne. :p
...Život za Široki...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 29 avg 2013, 21:45

De dobij ih u nogometu ,ugasi ih u košarci još i ovo
http://****/vijesti/hercego ... oki-brijeg" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobro je da nisu pitali nikog u Sarajevu kakav je Široki Brijeg,ne bi ljudi nikad došli i ovako se proveli ,bili su atrakcija u gradu
Inače veoma simpatični :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 sep 2013, 22:29

Laganih 5-1,Travnikovi golmani danas na nasoj strani,Zakaric malo proigrao,Kreso standardno los,legenda Premieršipa Varupa probusio Bilobrka sa skoro 30 metara :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 01 sep 2013, 22:40

Aj nek smo se i mi malo raspucali.
Poradili na samopouzdanju, gol razlici i priključili se vrhu.
Sad malo odmoriti i pojačati taktičke stvari pa u nastavak prvenstva.

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 01 sep 2013, 23:01

SirokiZg je napisao/la:Aj nek smo se i mi malo raspucali.
Poradili na samopouzdanju, gol razlici i priključili se vrhu.
Sad malo odmoriti i pojačati taktičke stvari pa u nastavak prvenstva.
pozz sirokom i cestitke iz viteza mi nismo imali srece vidimo se na kamberovica polju

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 04 sep 2013, 22:19

U 1.kolu kupa idemo Igmanu u Konjic
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 11 sep 2013, 18:53

Iako navijao sam sinoć za BiH (kao i vjerojatno svi u Širokom su se radovali Izetovom golu ) ali nemam šta drugo reći nego "godine prolaze ,kompleksi rastu" :D
slika

Inače Široki-Sloga Ljubuški 5:0 ,lagano nastavljamo s golijadom nadam se da ćemo donijet 3 boda iz Zenica jer jedino tako ćemo imati potrebno samopouzdanje za Želju koji sljedeće kolo dolazi na Pecaru

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.