FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fifa09
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fifa09 » 26 avg 2013, 19:03

Mokroguz je napisao/la:Ako vam ne treba Aganspahic, mi cemo ga uzeti. :D

Moze , posaljite nam duljevica i eto vam aganspahic :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2013, 19:06

ado-hz je napisao/la:Nadam se da nece doci za SD Ibrakovic, al dzaba se ja nadam kad je to davno zavrsena stvar. Ako neko misli da smo zavrsili pricu sa Irfanom i otjerali ga iz kluba grdno se varamo, jer je Ibrakovic jedan od skauta Irfanovih a to malo ljudi zna, tako da je sada dobio tj. dobit ce samo svoju produzenu ruku u klubu. Strasno :(
Nigdje Irfo nije otišao, to je meni potvrdio jedan "izvor" :mrgreen: , kaže: "Gdje će otićikad je dao (posudio) pare za otplatu dugova da bi dobili licencu."
Nek mi dobijemo SD, jer će onda on biti kriv za sve neuspjehe na sportskom planu, uh jadna li mu majka :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 26 avg 2013, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 avg 2013, 19:13

A sto se tice baklji neznam zasto to pitate sto se pale kad svako ko je na sjeveru zna zasto se pale i bacaju baklje. Sto se nisu bacale protiv Zete, Levskog, Kukusija itd, nego kad je zapaljena jedna odmah se trcalo prema tom liku da je gasi i baci. Tako da razlog paljena ko treba da zna...zna ;)

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 26 avg 2013, 19:18

nije uopste rijec o Bilbiji, nemoj dzabe da mahalate, drugi je igrac u pitanju...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 avg 2013, 19:20

fifa09 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Ako vam ne treba Aganspahic, mi cemo ga uzeti. :D

Moze , posaljite nam duljevica i eto vam aganspahic :mrgreen:
Neeeee! Ne diraj! :lol:

Handzicu treba jos mnogo vremena igre, bice nesta od njega. Da je i on nase dijete, trazio bih da vratite i njega. :P
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 26 avg 2013, 19:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Nadam se da nece doci za SD Ibrakovic, al dzaba se ja nadam kad je to davno zavrsena stvar. Ako neko misli da smo zavrsili pricu sa Irfanom i otjerali ga iz kluba grdno se varamo, jer je Ibrakovic jedan od skauta Irfanovih a to malo ljudi zna, tako da je sada dobio tj. dobit ce samo svoju produzenu ruku u klubu. Strasno :(
Irfan i Abdulah ko pas i macka, ti sto ti sapcu druze moj, slabo ti sapcu. SD vec radi i to punom parom, Butmir, ovo, ono...
Upravo to , taj ko ti je rekao pojma nema, ne gotivim Ibrakovica kao trenira , ali momka znam bas dobro na faxu smo zajedno bili ovdje u Sarajevu, i kad se ono spominjalo da bi moga na klupu prije Jovica, i ja ga pitam kroz zezanciju sta se ovo trpas da nas preuzmes, kaze on meni zvali su me ali necu radi Irfana i njegovog nacina rada, jos ja tad nisam pojma imao za Irfana i njegove pulene, kaze on ce unazaditi FK Sarajevo, ja ono kontam sta je njemu, pa ovaj dovodi igrace , uglavnom i Talovic mu je zamjerio sto tad nije pristao, ali fakat momak nije htio upravo radi ovog kvazi menagera ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 avg 2013, 19:28

Trpao se Ibrakovic i prije u Sarajevo nije da nije,ali realno ova lista od 5 ljudi koji su se prijavili za funkciju SD je takva da je on za njih sve manje vise dr, najozbiljniji kandidat mu je Bajramovic bio,koga je Sener u stanju privuci realno,kad frajer uz duzno postovanje progovoriti nezna ,Ibrakovic je "opasan igrac" zna stanje zna gdje dolazi,ima frajera svugdje

Na kraju krajeva nevezano za ovo covjek je malog Radovca povezao sa Zenitom i preko njega je Samir otisao dole na te razne probe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 avg 2013, 19:55

Proteklu subotu, fudbaleri Sarajeva ostvarili su drugu uzastopnu pobjedu u prvenstvu, ubjedljivo savladavši zenički Čelik rezultatom 3:0.

Ponajbolji igrač utakmice zasigurno je bio Nikola Komazec, koji je postigao dva gola i pokazao svoj igrački kvalitet koševskoj publici.

"Mi smo ušli u meč kao favoriti. Pred utakmicu smo se dobro spremili, jako smo dobro radili i taj nam se rad isplatio. Mislim da nam se vratilo za sve utakmice i promašaje. Jako sam sretan zbog pobjede, već danas se okrećemo utakmici s Olimpicom. Sarajevo treba stalno da pobjeđuje.", rekao je Komazec, te je dodao:

"Uvijek može bolje. Sretan sam zbog golova, nastavio sam seriju, ali najbitnije je da ekipa pobjeđuje. Meni je bitno da Sarajevo pobjeđuje. Imamo dosta dobrih igrača i danas smo svi djelovali fantastično. Slažem se sa Suljićem i Todorovićem koji su vrhunski igrači, kao i Osmanagić. Niko nije slučajno došao u Sarajevo.", rekao je Komazec.

Odličnu partiju pružio je i Asmir Suljić. Nakon dodavanja Bišanovića, Suljić je postigao treći pogodak za Sarajevo, a ukupno svoj drugi u tekućoj sezoni.

"Otvorili smo utakmicu nešto lošije, moguće da je to i zbog teškog terena, ali smo uspjeli da zbijemo redove. Sreća nas je malo i pogledala, zabili smo taj gol prije odlaska na odmor. U nastavku smo pojačali tempo i zasluženo slavili s 3:0. Činilo se da se dosta lako pobijedilo, ali svi igrači su bili maksimalno ozbiljni i bilo nam je potrebno da upišemo i drugu uzastopnu pobjedu." , kazao je Suljić, osvrnuvši se i na svoju trenutnu formu, te na narednog protivnika Sarajeva, Olimpic:

"Zadovoljan sam svojom formom od početka sezone, ali uvijek to može bolje. I sigurno da će biti. Što se tiče utakmice protiv Olimpica, dati ćemo svoj maksimum, ali dobro je da smo sa ove dvije pobjede popravili atmosferu i da ćemo u dobrom raspoloženju putovati na Otoku."

Svoj debi pred koševskom publikom zabilježio je i Dino Bišanović. Po mišljenju stručnog štaba, ali i gledalaca, Dino je odigrao jednu dobru utakmicu. Kako ističe, osjećao je malo treme pred početak utakmice.

"Osjećao sam se super. Naravno, osjećao sam malu tremu, jer sam sedmicama čekao svoju prvu utakmicu. Moji sugirači su mi zaista bili podrška i zbog toga sam se osjećao mirno i puno samopuzdanja. Sretan sam što sam uspio zabilježiti asistenciju. Nadam se da će u narednom periodu biti još bolje."

Svoju narednu utakmicu fudbaleri Sarajeva igraju protiv Olimpica. 8-)
04.10.2009 !!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 26 avg 2013, 20:00

Na šta je spalo FKS jedan od simbola ove drzave da stavi na funkciju SD Ibrakovica. Mesetar jedan obicni, 0 od covjeka! Nema spasa BH fudbalu kada takvi rade u vrhu!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 26 avg 2013, 20:01

svaka cast na fer i postenoj igri

u najmanju ruku ZGAZILI STE nas mnogo srece u nastavku prvenstva
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 26 avg 2013, 20:03

Sad ce ibrak da kara :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 avg 2013, 20:04

Eto zvanicno je Ibrakovic.

Inace treba pustiti covjeka da radi pa nakon odredjenog perioda podvuci crtu i sumirati njegov ucinak.

I da,vjerujte da se u klubu odavno nije radilo ozbiljnije i ulagalo toliko energije za napredak kluba.Puno se toga radi iza zavjeste,dovodjenje igraca nije jedini posao koji ima upravni odbor sa strukom.Nego slozen proces koji se sada raci na vrhunskom nivou za nase bh uslove.
Mozda se i izrodi nesto,ko zna.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2013, 20:05

Eto završi se još jedna trakavica...

Samo bih volio kad bi Upravni odbor i sam Ibraković javno objavili taj njegov plan i program rada da vidimo na osnovu čega je on dobio povjerenje. Da vidimo jesu li realne njegove vizije i koliki vremenski period potreban da se to realizuje.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 avg 2013, 20:10

Znaci sad se borimo za opstanak?

Eto,sad svi trcite u kladionicu i trpajte na Olimpic pa poslije dvica na Mladost.Jer cemo se boriti za opstanak. :mrgreen:
1946

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 26 avg 2013, 20:16

Jarane bio je konkurs. Mogli su se svi prijavit' al' jok. Ne kenjajte.
Allegri je gospodin!

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 26 avg 2013, 20:18

Ibrakovicu, dobro dosao..samo radi svoj posao ne trazimo nista vise od tebe!
Nego o koja dva igraca se pise da ce doci..ima li ko informacije?

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 26 avg 2013, 20:19

Head je napisao/la:Znaci sad se borimo za opstanak?

Eto,sad svi trcite u kladionicu i trpajte na Olimpic pa poslije dvica na Mladost.Jer cemo se boriti za opstanak. :mrgreen:
Opstanak sigurno ne, ali šta on može ponuditi FKS?
Trenirao osrednje ekipe, cast Velezu i Celiku(ako se ne varam), šta je on to sa njima napravio?
Šta on zna o organizaciji kluba?
Za mene je idealna osoba Predrag Pasic, naravno da je on bio zainteresovan, ali sve se može dovesti u red.
Poznata fudbalska legenda, sigurno nije koji ce raditi mutne transfere, razvoj mladih zagarantovan (Ukoliko je vlasnik Cardifa obecao sredstva za razvoj mladih) to je još veća prednost.. Mogao bi mozda privuci investitora ne samo iz BiH, nego šire(Njemacke) itd itd...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 26 avg 2013, 20:22

Hoćemo l' vjerovat ovom? Hoćemo :lol:
Allegri je gospodin!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 avg 2013, 20:25

EPL je napisao/la:
Head je napisao/la:Znaci sad se borimo za opstanak?

Opstanak sigurno ne, ali šta on može ponuditi FKS?
Trenirao osrednje ekipe, cast Velezu i Celiku(ako se ne varam), šta je on to sa njima napravio?
Za mene je idealna osoba Predrag Pasic, naravno da je on bio zainteresovan, ali sve se može dovesti u red.
Poznata fudbalska legenda, sigurno nije koji ce raditi mutne transfere, razvoj mladih zagarantovan (Ukoliko je vlasnik Cardifa obecao sredstva za razvoj mladih) to je još veća prednost.. Mogao bi mozda privuci investitora ne samo iz BiH, nego šire(Njemacke) itd itd...
E yebem ti ja tu legendu,eto ovako ti ja kazem.
Kad neko kaze legenda ospem se.

Sve legende su bile u FKS pa digle ruke od Sarajeva,od Hadzibegica,Pasica,samoprozvanog Varesanovica.

Legende su imale priliku da uloze lovu kroz uloge i zaposjendu kormilo FK Sarajeva al nisu marke dali.Ponavljam nisu marku uplatili.

Domar Soja je uplatio 1500 KM a legende nisu marke dale.
Jos jednom yebem ja te legende koje pokusavaju tudjim qrcem gloginje mlatiti.

Za Pasica su navijaci Sarajeva huligani,digao ruke od navijaca popisam mu se na onu ruznu facu.

Sve legende a niko marke da ulozi,a mogu.
Konkurs je izbacen mog'o se prijaviti ko je htio al se prijavilo pet kandidata.Ponavljam pet kandidata.

Za mene rijec legenda ne postoji.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 avg 2013, 20:25

EPL je napisao/la: Opstanak sigurno ne, ali šta on može ponuditi FKS?
Bio konkurs, oni koji su zainteresovani mogli su se prijaviti, ja bih najsretniji bio da je Pašić na mjestu Ibrakovaića, ali nije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], nedimmmm1337 i 25 gostiju.