Mokroguz je napisao/la:Ako vam ne treba Aganspahic, mi cemo ga uzeti.
Moze , posaljite nam duljevica i eto vam aganspahic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mokroguz je napisao/la:Ako vam ne treba Aganspahic, mi cemo ga uzeti.
Nigdje Irfo nije otišao, to je meni potvrdio jedan "izvor"ado-hz je napisao/la:Nadam se da nece doci za SD Ibrakovic, al dzaba se ja nadam kad je to davno zavrsena stvar. Ako neko misli da smo zavrsili pricu sa Irfanom i otjerali ga iz kluba grdno se varamo, jer je Ibrakovic jedan od skauta Irfanovih a to malo ljudi zna, tako da je sada dobio tj. dobit ce samo svoju produzenu ruku u klubu. Strasno
Neeeee! Ne diraj!fifa09 je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Ako vam ne treba Aganspahic, mi cemo ga uzeti.
Moze , posaljite nam duljevica i eto vam aganspahic
Upravo to , taj ko ti je rekao pojma nema, ne gotivim Ibrakovica kao trenira , ali momka znam bas dobro na faxu smo zajedno bili ovdje u Sarajevu, i kad se ono spominjalo da bi moga na klupu prije Jovica, i ja ga pitam kroz zezanciju sta se ovo trpas da nas preuzmes, kaze on meni zvali su me ali necu radi Irfana i njegovog nacina rada, jos ja tad nisam pojma imao za Irfana i njegove pulene, kaze on ce unazaditi FK Sarajevo, ja ono kontam sta je njemu, pa ovaj dovodi igrace , uglavnom i Talovic mu je zamjerio sto tad nije pristao, ali fakat momak nije htio upravo radi ovog kvazi menageraaleksandar_veliki je napisao/la:Irfan i Abdulah ko pas i macka, ti sto ti sapcu druze moj, slabo ti sapcu. SD vec radi i to punom parom, Butmir, ovo, ono...ado-hz je napisao/la:Nadam se da nece doci za SD Ibrakovic, al dzaba se ja nadam kad je to davno zavrsena stvar. Ako neko misli da smo zavrsili pricu sa Irfanom i otjerali ga iz kluba grdno se varamo, jer je Ibrakovic jedan od skauta Irfanovih a to malo ljudi zna, tako da je sada dobio tj. dobit ce samo svoju produzenu ruku u klubu. Strasno
Opstanak sigurno ne, ali šta on može ponuditi FKS?Head je napisao/la:Znaci sad se borimo za opstanak?
Eto,sad svi trcite u kladionicu i trpajte na Olimpic pa poslije dvica na Mladost.Jer cemo se boriti za opstanak.
E yebem ti ja tu legendu,eto ovako ti ja kazem.EPL je napisao/la:Opstanak sigurno ne, ali šta on može ponuditi FKS?Head je napisao/la:Znaci sad se borimo za opstanak?
Eto,sad svi trcite u kladionicu i trpajte na Olimpic pa poslije dvica na Mladost.Jer cemo se boriti za opstanak.
Trenirao osrednje ekipe, cast Velezu i Celiku(ako se ne varam), šta je on to sa njima napravio?
Šta on zna o organizaciji kluba?
Za mene je idealna osoba Predrag Pasic, naravno da je on bio zainteresovan, ali sve se može dovesti u red.
Poznata fudbalska legenda, sigurno nije koji ce raditi mutne transfere, razvoj mladih zagarantovan (Ukoliko je vlasnik Cardifa obecao sredstva za razvoj mladih) to je još veća prednost.. Mogao bi mozda privuci investitora ne samo iz BiH, nego šire(Njemacke) itd itd...
Bio konkurs, oni koji su zainteresovani mogli su se prijaviti, ja bih najsretniji bio da je Pašić na mjestu Ibrakovaića, ali nije.EPL je napisao/la: Opstanak sigurno ne, ali šta on može ponuditi FKS?
Trenirao osrednje ekipe, cast Velezu i Celiku(ako se ne varam), šta je on to sa njima napravio?
Šta on zna o organizaciji kluba?
Za mene je idealna osoba Predrag Pasic, naravno da je on bio zainteresovan, ali sve se može dovesti u red.
Poznata fudbalska legenda, sigurno nije koji ce raditi mutne transfere, razvoj mladih zagarantovan (Ukoliko je vlasnik Cardifa obecao sredstva za razvoj mladih) to je još veća prednost.. Mogao bi mozda privuci investitora ne samo iz BiH, nego šire(Njemacke) itd itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.