FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Budi pametan,vidjet ces isplati se...e'o vec se vidi napredak kad postavis jedno ok pitanje..
Pojacanja ce tebi i svima nama donijeti mnogo radosti..budimo samo razumni,ipak svi smo mi ovdje iz istog razloga jer volimo nasu svetinju ali nema niko ekskluzivno pravo da nanosi stetu koliko god bilo "opravdano".. najjaci navijaci sto realno i jesmo moramo,znaci moramo uvijek samo ispoljavati ljubav klubu koje ne nedostaje..ali ispadi bilo koje vrste nam ne trebaju. Pozz
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ma šta god bude na presici samo neka više posjedaju ispred mikrofona osjedih 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Prema nekim "glasinama", za Suljića se dobila ponuda. Suljić možda ide, Bilbija dolazi.
U novi boj ...
Problem za tebe je sto ovo nije iz FK Sarajevo nego iz FS KS, izvoli link pa citaj...England je napisao/la:Sve oko Sarajeva je toliko validno da se 7 dugih godina u nulu pogađalo, zar lažem ? Ili je kolektivno slijepilo u dobaja kod vas ?je itekako validan.
http://www.fsks.ba/index.php/obavjesti/ ... pdf/detail" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo ne Asmira
Za one koji su pitali na koliko je potpisao Komazec,igravsi na kartu da je potpisao na pola godine moram da ih razocaram.
FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Cimirot Gojko zaključili profesionalni ugovor do 31.05.2016.
FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Komazec Nikola zaključili profesionalni ugovor do 30.06.2015.
FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Cimirot Gojko zaključili profesionalni ugovor do 31.05.2016.
FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Komazec Nikola zaključili profesionalni ugovor do 30.06.2015.
1946
-
plavetniloo
- Kontakt:
K'o i Sadi Husejinović?Head je napisao/la:Za one koji su pitali na koliko je potpisao Komazec,igravsi na kartu da je potpisao na pola godine moram da ih razocaram.
Said je imo ugovor do ovog ljeta al' posto mu nije bilo sve isplaceno covjek je mogao otici.Nije htio da ostavi klub bez marke pa je Mamic mor'o uplatiti odredjeni iznos.50 ili 100 milja maraka ne znam tacno.
A inace plate nikad redovnije,atmosfera u klubu odlicna,prije svega radna.
1946
-
plavetniloo
- Kontakt:
Kome je morao uplatiti?Head je napisao/la:Said je imo ugovor do ovog ljeta al' posto mu nije bilo sve isplaceno covjek je mogao otici.Nije htio da ostavi klub bez marke pa je Mamic mor'o uplatiti odredjeni iznos.50 ili 100 milja maraka ne znam tacno.
- Evolution87
- Kontakt:
al' se obradovah kad sam vidio da su ova dvojica produzila ugovor 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
plavetniloo
- Kontakt:
Malo sutra, jedina prava istina je da ne biste ni marke dobili za Saida, da on nije ispao čovjek i od sebe vam dao 50 000.Toliko.Head je napisao/la:FK Sarajevo.
-
plavetniloo
- Kontakt:
Možeš mislit Hajirlijo kolika je to tuga, kad ja k'o manijak znam, a ti se praviš da ne znaš.Head je napisao/la:Pazi ovog,sve zna.
Mamic dao od sebe 100 000 na kafu Dini Selimovicu axxaaxax
Sveznajuci plavac :ugeek:
Sveznajuci plavac :ugeek:
- Burberry46
- Kontakt:
Sto se ti tim zamaras? Bolje ti je misli o svom klubu, kad ce se vratiti i da li ce se vratiti Osim nq klupu i sta vam radi, itdplavetniloo je napisao/la:Malo sutra, jedina prava istina je da ne biste ni marke dobili za Saida, da on nije ispao čovjek i od sebe vam dao 50 000.Toliko.Head je napisao/la:FK Sarajevo.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Evolution87
- Kontakt:
mora da se salisplavetniloo je napisao/la:Malo sutra, jedina prava istina je da ne biste ni marke dobili za Saida, da on nije ispao čovjek i od sebe vam dao 50 000.Toliko.Head je napisao/la:FK Sarajevo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Neka ga dobar je.
Kad sve znas ajd mi reci kad je bila plata igracima zadnji put,onako,sve znas?
1946
-
plavetniloo
- Kontakt:
Jedem se zbog idile u bordo klubu.Burberry46 je napisao/la:Sto se ti tim zamaras? Bolje ti je misli o svom klubu, kad ce se vratiti i da li ce se vratiti Osim nq klupu i sta vam radi, itdplavetniloo je napisao/la:Malo sutra, jedina prava istina je da ne biste ni marke dobili za Saida, da on nije ispao čovjek i od sebe vam dao 50 000.Toliko.Head je napisao/la:FK Sarajevo.
Vama je Dino predstavio jednu priču k'o za Saida, pa ste je popušili i opet ćeteEvolution87 je napisao/la:mora da se salisplavetniloo je napisao/la:Malo sutra, jedina prava istina je da ne biste ni marke dobili za Saida, da on nije ispao čovjek i od sebe vam dao 50 000.Toliko.Head je napisao/la:FK Sarajevo.
Niste dobili zadnje dvije-tri.Head je napisao/la:Neka ga dobar je.![]()
Pitaj Acu ako meni ne vjerujes, ovo za Saida ti je jedina i prava istina, pa ti vidi.
E cuj nisu dobili zadnje 2-3
A za tvoj info,jucer bile plate,sve na vrijeme.
plavetnilo

A za tvoj info,jucer bile plate,sve na vrijeme.
plavetnilo

1946
-
plavetniloo
- Kontakt:
Ne moraš postavljati vaše slike kad vas Dino izradi po ko zna koji put.Head je napisao/la:E cuj nisu dobili zadnje 2-3![]()
![]()
![]()
A za tvoj info,jucer bile plate,sve na vrijeme.![]()
![]()
plavetnilo
Trenutno korisnika/ca: Haksss, nedimmmm1337, zagorski i 30 gostiju.