FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lijepo je vidjeti koliko je samo @plavetniloo upoznat sa desavanjima u nasem klubu. S obzirom na iskazani interes ja predlazem da mu mi s foruma kupimo godisnju kartu kako bi bio jos blize desavanjima. 
#divovi
- Burberry46
- Kontakt:
@plavetnilo
Eto kod vas je sve med i mlijeko, gori ste od nas, a ti nasao nas zezati!
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 27 avg 2013, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Evolution87
- Kontakt:
volim kad se dobro nasmijem ovako uz jutarnju kafu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
lucif3R666
- Kontakt:
nije bila plata , trebala biti jucer i nije bila , igraci nece sutra trenirat ako ne bude plata isplacena , jer kako kazu zasluzili su 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
plavetniloo
- Kontakt:
Nemoj piti kafu, rep će ti narasti, još si ti mal.Evolution87 je napisao/la:volim kad se dobro nasmijem ovako uz jutarnju kafu
Nije med i mlijeko, ali je zajebana situacija, ali se barem ne hvalim naokolo da je sve OK, kad nije.Burberry46 je napisao/la:@plavetnilo
Nema plata,ne da plavetnilo da se isplate.lucif3R666 je napisao/la:nije bila plata , trebala biti jucer i nije bila , igraci nece sutra trenirat ako ne bude plata isplacena , jer kako kazu zasluzili su
1946
-
plavetniloo
- Kontakt:
Haj da ne peglam više, ostavljam vas u vašoj idili.Dje'š sa Komazecom koji ima još dvije godine ugovor, ili sa Cimirotom koji ima tri?Head je napisao/la:Nema plata,ne da plavetnilo da se isplate.lucif3R666 je napisao/la:nije bila plata , trebala biti jucer i nije bila , igraci nece sutra trenirat ako ne bude plata isplacena , jer kako kazu zasluzili su
Meni fino,nemam sekiracija a niti briga.
Direktor tu.
Sportski direktor tu.
Sef strucnog staba tu.
generalni sponzor tu.klupska kasa za nase uslove dobro popuenjena.
Obaveze prema igracima izmirene.
Na pocetku sezone u vrhu.
Radi se na kampu u Butmiru.
Sve sto treba za otvaranje jedne sezone je tu,ne trazimo trenera hvala Bogu nit nas ismijava laznim odmorom od 15 dana na pocetku koji se sada produzio na vise od mjesec.
Bas mi fino.
Direktor tu.
Sportski direktor tu.
Sef strucnog staba tu.
generalni sponzor tu.klupska kasa za nase uslove dobro popuenjena.
Obaveze prema igracima izmirene.
Na pocetku sezone u vrhu.
Radi se na kampu u Butmiru.
Sve sto treba za otvaranje jedne sezone je tu,ne trazimo trenera hvala Bogu nit nas ismijava laznim odmorom od 15 dana na pocetku koji se sada produzio na vise od mjesec.
Bas mi fino.
1946
Pripremite se za jos jedan BUM u reziji Visenta Tan-a poslije sto je nastradao city dao je zeleno svjetlo za dovodjenje kvalitetnog igraca 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Evo problema...
Pred narednu ligašku utakmicu protiv Olimpica, stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo imati će nekoliko problema oko sastavljanja ekipe. Naime, čak tri vezna igrača Sarajeva trenutno ne treniraju punim intenzitetom sa ekipom. Ipak, naš medicinski tim vjeruje kako će naše igrače osposobiti za utakmicu protiv Olimpica.
"Cimirot, Džakmić i Radovac trenutno su na terapijama i liječenju, kako bi se zdravi vratili na teren. Čekamo rezultate detaljnog pregleda Samira Radovca, kako bi potvrdili konačnu dijagnozu i nastavili sa njegovim oporavkom. Cimirot će vrlo brzo početi sa treninzima, pa ćemo u nastavku sedmice vidjeti da li će biti spreman za Olimpic. Što se tiče Džakmića, on je rovit i nadamo se da ćemo uspjeti njegove zdravstvene probleme otkloniti, kako bi zabilježio nastup na Otoci.", kazao je doktor Fudbalskog kluba Sarajevo, Dževad Vrabac.
"Radovac je na redovnim kontrolama i terapijama. Danas bi trebali dobiti njegov nalaz, kako bi znali jasno njegovo zdravstveno stanje. Džakmić ima upalu trbušnog zida. Nakon pregleda, ustanovili smo da nije ništa puknuto, niti upaljeno. Sedmica je još duga i nadamo se njegovom uspješnom oporavku.", kazao je Ismar Hadžibajrić, osvrnuvši se i na zdrastveno stanje Gojka Cimirota:
"Cimirot trenutno radi po posebnom programu, kako bi se brzo i uspješno opravio. Nadamo se da će biti spreman za narednu utakmicu protiv Olimpica."
Fudbaleri Sarajeva narednu utakmicu će igrati protiv ekipe Olimpica.
Igrali ste i bez Cimirota protiv Celika, je l' tako?
Mene sikira vise da Suljic igra nego Cimirot.
A i ne znam sta ce sa nasim igracima biti, vec odavno Islamagic bio povrijedjen, ne znam je li se oporavio, ali dok imamo Torlaka, Regoju i Stubicana, nije nuzda.
Muharemovic nadam da ce se vratiti, i nadam se da nece Smajicu i Duraku biti koja povreda nakon one ju jitsu utakmice sa Velezom.
Mene sikira vise da Suljic igra nego Cimirot.
A i ne znam sta ce sa nasim igracima biti, vec odavno Islamagic bio povrijedjen, ne znam je li se oporavio, ali dok imamo Torlaka, Regoju i Stubicana, nije nuzda.
Muharemovic nadam da ce se vratiti, i nadam se da nece Smajicu i Duraku biti koja povreda nakon one ju jitsu utakmice sa Velezom.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
lucif3R666
- Kontakt:
znal ko koliko je tan para dao ?? ili tek treba poslat pare ?Rule_hz je napisao/la:Pripremite se za jos jedan BUM u reziji Visenta Tan-a poslije sto je nastradao city dao je zeleno svjetlo za dovodjenje kvalitetnog igraca
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Dobro, imamo Bišanovića i najvjerovatnije Džakmić. Ostalo će sve biti isto. Ne znam hoće l' išta bit' od rotacija Travančić=Osmanagić.
Allegri je gospodin!
lucif3R666 je napisao/la:znal ko koliko je tan para dao ?? ili tek treba poslat pare ?Rule_hz je napisao/la:Pripremite se za jos jedan BUM u reziji Visenta Tan-a poslije sto je nastradao city dao je zeleno svjetlo za dovodjenje kvalitetnog igraca
dao nam je kaparu poprilicne svote + pare za reklamu na nasem dresu tj sponzorski ugovor
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nece, Anid ce na krilo umjesto Todora.Carli je napisao/la:Dobro, imamo Bišanovića i najvjerovatnije Džakmić. Ostalo će sve biti isto. Ne znam hoće l' išta bit' od rotacija Travančić=Osmanagić.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jeste li vi nasli ikakav stream ili kanal da ce dati prenos utakmice??
Na Areni ce biti Borac - Radnik, na BHT ce biti Leotar Zvijezda, a na MojaTV ce biti Zrinjski - Zeljo.
Na Areni ce biti Borac - Radnik, na BHT ce biti Leotar Zvijezda, a na MojaTV ce biti Zrinjski - Zeljo.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jao, kako se kod vas dijele pare. Milijarder ulaze u drzavi u kojoj nema zakona, onako samo po vama dijeli pare, daje kapare kao da kupuje stanRule_hz je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:znal ko koliko je tan para dao ?? ili tek treba poslat pare ?Rule_hz je napisao/la:Pripremite se za jos jedan BUM u reziji Visenta Tan-a poslije sto je nastradao city dao je zeleno svjetlo za dovodjenje kvalitetnog igraca
dao nam je kaparu poprilicne svote + pare za reklamu na nasem dresu tj sponzorski ugovor
Sa vama uvijek neka koma.
Nikola Tesla!
joj ovih kona i sa strane padobranaca, ne znam jesi li citao mozda za uloge tj statut FKS-a, a sta ako je cuvjek uplatio milion i pol da projekat prodje? takozvani UDJELA koja ce se kasnije kad se donese zakon o sportu prec u dionice..

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
hahaha Tan botarda prava ugledo se na tebe ahhahaha
Bajke na drugom spratu.Rule_hz je napisao/la:joj ovih kona i sa strane padobranaca, ne znam jesi li citao mozda za uloge tj statut FKS-a, a sta ako je cuvjek uplatio milion i pol da projekat prodje? takozvani UDJELA koja ce se kasnije kad se donese zakon o sportu prec u dionice..
![]()
Nikola Tesla!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, napoleon72, rimljanin90 i 42 gosta.