FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije mi jasno zbog cega mi je obrisan post, cenzura je bila na stranici, a nigdje link nisam ostavio. 
Ne bi ja Nikolu baco po krilu kad je uhvatio ritam. Nadam se da ce Husref izbaciti jednog def.veznog a igrati sa 2 napadaca, ali vidjecemo. Po meni Trava
vec moze u prvih 11. Sad je i Kovacevic dosao, fino i dobro je igrao i mora dobiti solidnu minutazu. Volio bih takodjer vidjeti Radovca na malo ofanzivnijoj poziciji. Bice tu slatkih muka za Husrefa sada ali duga je sezona. Tacno prije mjesec i nesto kako smo govorili od najlosijeg tima ikad sastavit cemo mozda i najbolji u zadnjih pet-sest godina.
Sad je vrijeme ramisljati o drugom igracu DK.
Sad je vrijeme ramisljati o drugom igracu DK.
Nećemo mi imati u ovoj formaciji kasičnih krila, to su de facto napadači. Nikola će opet imati mnoštvo prilika za golove, biće jedan do 3 napadača.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nek je sretno sejtanu mislim da momak ako hoce da napreduje morao je vani otic e sad jel izabrao pravu destinaciju vidjecemo,sto se tice kluba nadam se da fina lova kapnula i da ako Nemanja dodje definitivno se dizemo ka glavnim favoritima za trofeje al polako ,utakmicu po utakmicu
I konacno da Nijaz normalnu cijenu stavi ,zato svi na Otoku
I konacno da Nijaz normalnu cijenu stavi ,zato svi na Otoku
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
cekam da se javno izvine new bot vezano za bilbiju
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Onaj portal je bio objavio da je Kajkut nas pa sta bi... Nista jos nije gotovo.super je napisao/la:cekam da se javno izvine new bot vezano za bilbiju
Ne možete porediti to dvoje jer je Kajkut htio potpisati na godinu dana s čim se naša uprava nije mogla zadovoljiti. Bilbija će već sutra biti na treningu sa našim timom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
izgleda da je new bot i mikeaziz jedan te isti likmikeaziz je napisao/la:Onaj portal je bio objavio da je Kajkut nas pa sta bi... Nista jos nije gotovo.super je napisao/la:cekam da se javno izvine new bot vezano za bilbiju
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
bravo provalio si me...super je napisao/la:izgleda da je new bot i mikeaziz jedan te isti likmikeaziz je napisao/la:Onaj portal je bio objavio da je Kajkut nas pa sta bi... Nista jos nije gotovo.super je napisao/la:cekam da se javno izvine new bot vezano za bilbiju![]()
![]()
![]()
![]()
Na koliko ce on potpisati ?High je napisao/la:Ne možete porediti to dvoje jer je Kajkut htio potpisati na godinu dana s čim se naša uprava nije mogla zadovoljiti. Bilbija će već sutra biti na treningu sa našim timom.
Dvije godine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sve bilo završeno, došao na potpis, u ugovoru 2 godine. Ne mogu. Hvala pijatno. Neće ga se niko ni sjećat za mjesec.High je napisao/la:Ne možete porediti to dvoje jer je Kajkut htio potpisati na godinu dana s čim se naša uprava nije mogla zadovoljiti. Bilbija će već sutra biti na treningu sa našim timom.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Pred potpisom ofanzivni vezni.
Ko ga šiša. : )VanBasten je napisao/la:Sve bilo završeno, došao na potpis, u ugovoru 2 godine. Ne mogu. Hvala pijatno. Neće ga se niko ni sjećat za mjesec.High je napisao/la:Ne možete porediti to dvoje jer je Kajkut htio potpisati na godinu dana s čim se naša uprava nije mogla zadovoljiti. Bilbija će već sutra biti na treningu sa našim timom.
Jeli DK? 
- Burberry46
- Kontakt:
Lijepoamypitar je napisao/la:Pred potpisom ofanzivni vezni.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo kontam trajat ce ova presica u petak jedno 3 sata brat bratu
dok se sve to izreda,prvo najava utakmice,Suljic vjerovatno sa svojim govorom,Ibrakovic i njegovo predavanje,slikanje Kovacevic slikanje Bilbija ,mozda se i taj misteorzni"provjereni" ukaze
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Potezi koje uprava vrsi ove sezone su sampionski, ako do titule ne dođete ove sezone onda ja ne znam kad ćete.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Je li to Kojasevic "provjereni"?
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Lecler, perodeformero, propoklopac, rimljanin90, Venom, ŠTA_JE i 49 gostiju.