To bi bio san snova.EXIT je napisao/la:Jeli DK?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MinjonKocka
- Kontakt:
Kad covjek ode na anamo onaj forum, pa procita "teheran" i ostalo, bude mu toplo oko srca sto je Sarajevo otelo igraca onom 'nazorklubu'. Cestitke komsije!!!
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Ako nista moze li na PP ? Bas bi zbog foruma propao transferHead je napisao/la:Nije Kojasevic burageri.
mija je napisao/la:E cuj dobro dosao NemanjaBegAx je napisao/la:Dobrodosao Nemanja!stize provjereni nacionalista u klub iz Titove,svaka cast
![]()
mija je napisao/la:E cuj dobro dosao NemanjaBegAx je napisao/la:Dobrodosao Nemanja!stize provjereni nacionalista u klub iz Titove,svaka cast
![]()

Dobrodosao Nemanja!
KOMSIJE haj fino ovo da vam pokusam reci :
Otpilite u svoje cose i ne zabadajte nos tamo gdje netreba dolazite ovde da provocirate i nista drugo.
Imate svojih problema u svom klubu od Osima pa do povreda igraca i mislite o tome a ne o nama o nasim transferima,financijama i klubu.
Pojedinci su vam vise upuceni u stanje FK Sarajeva nego pola foruma ovdje bacajte suplje na svojoj temi i nas ostavite u nasoj muci da se brinemo za koliko cemo prodat Suljica i sta cemo sa parama.
Otpilite u svoje cose i ne zabadajte nos tamo gdje netreba dolazite ovde da provocirate i nista drugo.
Imate svojih problema u svom klubu od Osima pa do povreda igraca i mislite o tome a ne o nama o nasim transferima,financijama i klubu.
Pojedinci su vam vise upuceni u stanje FK Sarajeva nego pola foruma ovdje bacajte suplje na svojoj temi i nas ostavite u nasoj muci da se brinemo za koliko cemo prodat Suljica i sta cemo sa parama.
Ti si opet šampion !
Nemanja je Ronaldo (debeli) za ovu ligu. Te price rekla kazala me ne interesuju. Bio kapiten mlade reprezentacije...
Dobrodosao. Ako Olimpica dobijemo 10k protiv Mladosti ce da bude
Dobrodosao. Ako Olimpica dobijemo 10k protiv Mladosti ce da bude
Što se pojedoše maleni

Sretno Asmire u Mađarskoj.
Sretno Asmire u Mađarskoj.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Fakat, mobilizacija svih snaga, ozbiljno se radi, naročito kada se uporedi sa onim što se kod nas radi. Ako ne budete prvaci ove, onda ćete iduće, negdje se mora vratiti sav trud i rad. Ako ne bude Željo prvi (u šta čisto sumnjamexbabilon je napisao/la:Potezi koje uprava vrsi ove sezone su sampionski, ako do titule ne dođete ove sezone onda ja ne znam kad ćete.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Dobar je Supić, snašo bi se.
Haj sad odj.ebi
Prednji ofanzivni vezni...hmm..kolko je to pametno? Mislim ako je kvaliteta Kojasevica,Bilbija ili slicno nek odma dodje pa koja god je pozicija ali mi na ofanzivnom veznom imamo Osmanagica a po mom misljenju a i dosta raje misli tako, Radovac bi se trebao gurati ofanzivnije jer je mali potencijal i mora dobivati priliku sto vise jer je tu lova za koju godinu vjerujte mi
Zasad bi se najviseo obradovao jednom dobrom krilnom koji moze igrati i u sredini i to je to
Nikog ne pustati na zimu i eto ga 
Haj sad odj.ebi
Prednji ofanzivni vezni...hmm..kolko je to pametno? Mislim ako je kvaliteta Kojasevica,Bilbija ili slicno nek odma dodje pa koja god je pozicija ali mi na ofanzivnom veznom imamo Osmanagica a po mom misljenju a i dosta raje misli tako, Radovac bi se trebao gurati ofanzivnije jer je mali potencijal i mora dobivati priliku sto vise jer je tu lova za koju godinu vjerujte mi
Zasad bi se najviseo obradovao jednom dobrom krilnom koji moze igrati i u sredini i to je to
Oni su stvarno sou...haha
Da im kazemo ko je ofanzivni vezni?
Koja ce tek onda poplava kona biti.ovdje. Bolje ostaviti za sutra.
P.S.
nas cilj su neke grupice EL dogodine kakve titule u kupovi 
Da im kazemo ko je ofanzivni vezni?
P.S.
EXIT je napisao/la:Oni su stvarno sou...haha
Da im kazemo ko je ofanzivni vezni?![]()
P.S.nas cilj su neke grupice EL dogodine kakve titule u kupovi
da nije zajko zeba ili bekrija:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
sta vas briga koga mi dovodimo boza sacuvaj pacenika
Braćo idemo,zagrlite se i onda jedna balada,pa eksplozija...
Dobro nam došao Nemanjaaaaa
Dobro nam došao Nemanjaaaaa
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- maroonGiant
- Kontakt:
Fala ti boze pa navijam za Sarajevo...
Ne brinite se maleni uskoro ce Nemanja da obuce crni dres sa ljiljanima
.
Ne brinite se maleni uskoro ce Nemanja da obuce crni dres sa ljiljanima
Trenutno korisnika/ca: casual033, hase73, napoleon72, OzmoodPinglewood i 29 gostiju.