AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Balotelli on Sky Italia: "You want to compare me to Ibra? Well, that's a compliment... for him!" 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- francobaresi
- Kontakt:
http://www.milannews.it/primo-piano/all ... tto-121436" onclick="window.open(this.href);return false; Evo upravo sam pročitao izjavu.Mago je napisao/la:Allegri razmislja o ostavci. Nisam uspio vidjet sto al veli da je razocaran i da ce prespavat te da ce ujutro mozda dat ostavku.
Koliko sam ja skontao , ljut je na medije i odnosno na to da ga stal kritikuju. Traži više poštovanja prema njemu i njegovom radu. To je ono što sam ja uspio skontati , italijanski mi nije jača strana pa eto , ko je bolji po tom pitanju , neka nam malo bolje to objasni.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Evo sad na SKY-u govori da nije bio ozbiljan kad je to reko i da mu smeta sto ga mediji konstantno sele s klupe Milana pa da je zbog toga ironicno govorio o ostavci. Znaci nista ozbiljno.francobaresi je napisao/la:http://www.milannews.it/primo-piano/all ... tto-121436" onclick="window.open(this.href);return false; Evo upravo sam pročitao izjavu.Mago je napisao/la:Allegri razmislja o ostavci. Nisam uspio vidjet sto al veli da je razocaran i da ce prespavat te da ce ujutro mozda dat ostavku.
Koliko sam ja skontao , ljut je na medije i odnosno na to da ga staln kritikuju. Odnosno da traži više poštovanja prema njemu i njegovom radu. To je ono što sam ja uspio skontati , italijanski mi nije jača strana pa eto , ko je bolji po tom pitanju , neka nam malo bolje to objasni.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- francobaresi
- Kontakt:
@ Mago , hvala na objašnjenju.
Što se tiče ove rasprave Astori ili Sakho , ja lično preferiram i priželjkujem dolazak nekadašnjeg kapitena PSG-a.
Jeftiniji je , mlađi a ništa lošiji od Astoria, također , PSG je spreman da ga pusti na posudbu uz mogućnost otkupa za 10 miliona € .
Što se tiče ove rasprave Astori ili Sakho , ja lično preferiram i priželjkujem dolazak nekadašnjeg kapitena PSG-a.
Jeftiniji je , mlađi a ništa lošiji od Astoria, također , PSG je spreman da ga pusti na posudbu uz mogućnost otkupa za 10 miliona € .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Balo je king
Eriksen i Sakho cca 20 mil, Honda u januaru i to je to.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Nećemo se previše nadati , u kombinacijama su još uvijek Matri , Snajder i Astori. Nikad se ne zna, mislim da u ovom trenutku nitko osim ćele ne zna ko će pojačati , odnosno da li će neko pojačati Milan.
Mislim da jednostavno više nema razloga da čeka do zadnjeg trenutka , odnosno , nema nikakvog opravdanja da ne dovede prijeko potrebne igrače.
Mislim da jednostavno više nema razloga da čeka do zadnjeg trenutka , odnosno , nema nikakvog opravdanja da ne dovede prijeko potrebne igrače.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
s Eriksenom bi imali dimenziju više a sa Sakhom kvalitetniju širinu u odbrani. Bio bih zadovoljan kad bi samo jedan od njih stigao. Neka to bude Danac
Utakmica odlična, to je taj Prince kojeg smo navikli gledat. Čim Balotelli napravi viška igrača Prince odmah reaguje baš kao u doba kad je tu bio Ibrahimović na mjestu Bale.
DAJTE ERIKSENA !
Utakmica odlična, to je taj Prince kojeg smo navikli gledat. Čim Balotelli napravi viška igrača Prince odmah reaguje baš kao u doba kad je tu bio Ibrahimović na mjestu Bale.
DAJTE ERIKSENA !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Također večeras su najvatreniji navijači Milana poslali jasnu poruku upravi.
Jedan od transparenata je bio sa natpisom " Matri ? ne hvala! Dovedite nam jednog veznog igrača i jednog stopera"
Dok je na drugom jako upečatljivom transparentu pisalo " : "Zar je sezonski cilj treće mjesto ? Klube moj ne prepoznajem te"
Jedan od transparenata je bio sa natpisom " Matri ? ne hvala! Dovedite nam jednog veznog igrača i jednog stopera"
Dok je na drugom jako upečatljivom transparentu pisalo " : "Zar je sezonski cilj treće mjesto ? Klube moj ne prepoznajem te"
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Sad nastupa gadno vrijeme, napokon i mi milanisti docekasmo zadnje dane merkata.
Sto se tice Matrija, ma to je samo bombaaaa.
Cisto sumnjam da bi celo tako otvoreno pricao o njemu i govorio da ce doci poslije utakmice. Ne znam kakvu igricu igra, ali ubjedjen sam da nema nista od njega.
Sakho i Eriksen, ima da ih dovedu, pa makar pjeske isli po njih.
Sto se tice Matrija, ma to je samo bombaaaa.
Cisto sumnjam da bi celo tako otvoreno pricao o njemu i govorio da ce doci poslije utakmice. Ne znam kakvu igricu igra, ali ubjedjen sam da nema nista od njega.
Sakho i Eriksen, ima da ih dovedu, pa makar pjeske isli po njih.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Sad nam samo preostaje da vidimo šta će stari muljator da uradi. Da li će nas sve iznenaditi sa nekim kvalitetnim igračima ili će biti ono " tresla se brda , rodio se miš" , ostaje da vidimo. Još uvijek nisam veliki optimista po tom pitanju , svakako je ćelavom pohlepniku draže imati tih 40-50 mil. € od LP-a u "džepu" nego da ih potroši.
Također zahvaljujući večerašnjoj pobjedi prvog tima , u narednoj sezoni će i Pimavera nastupati u premijernom izdanju LP-a za igrače do 21 godinu.
Također zahvaljujući večerašnjoj pobjedi prvog tima , u narednoj sezoni će i Pimavera nastupati u premijernom izdanju LP-a za igrače do 21 godinu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jel Inzaghi trenira te momke ? Zamisli da ih on nabrije 
- francobaresi
- Kontakt:
Jeste , Pippo je trener. Allegri mu je obećao na raspolaganje dati Cristantea i Petagnu kad ih zatreba naravno.
Sutra slijedi izvlačenje grupne faze , koji smo mi baksuzi uvijek nas zapadne jako teška grupa. Pa evo i spiska timova, odnosno njihov raspored po onim tzv "šeširima" ..
Champions League's Seeding Pot #1: Bayern Munich, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Porto, Benfica.
Champions League's Seeding Pot #2: Atletico Madrid, Shakhtar Donetsk, Milan, Schalke, Marseille, CSKA Moscow, PSG, Juventus.
Champions League's Seeding Pot #3: Zenit, Man City, Ajax, Borussia Dortmund, Basel, Olympiakos, Galatasaray, Leverkusen
Champions League's Seeding Pot #4: FC Copenhagen, Napoli, Anderlecht, Celtic, Steaua Bucurest, Viktoria Plzen, Real Sociedad, Austria Vienna
Zaista ima dosta jakih ekipa u svakom od "šešira" , neće biti jednostavno.
Sutra slijedi izvlačenje grupne faze , koji smo mi baksuzi uvijek nas zapadne jako teška grupa. Pa evo i spiska timova, odnosno njihov raspored po onim tzv "šeširima" ..
Champions League's Seeding Pot #1: Bayern Munich, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Porto, Benfica.
Champions League's Seeding Pot #2: Atletico Madrid, Shakhtar Donetsk, Milan, Schalke, Marseille, CSKA Moscow, PSG, Juventus.
Champions League's Seeding Pot #3: Zenit, Man City, Ajax, Borussia Dortmund, Basel, Olympiakos, Galatasaray, Leverkusen
Champions League's Seeding Pot #4: FC Copenhagen, Napoli, Anderlecht, Celtic, Steaua Bucurest, Viktoria Plzen, Real Sociedad, Austria Vienna
Zaista ima dosta jakih ekipa u svakom od "šešira" , neće biti jednostavno.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kojom logikom Benfica u prvom sesiru 
Edit: Prema Mediaset-u dogovoren prelazak Matrija, 2 mil sad a 10 u naredne 4 godine
Edit: Prema Mediaset-u dogovoren prelazak Matrija, 2 mil sad a 10 u naredne 4 godine
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 28 avg 2013, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
- francobaresi
- Kontakt:
Redovno učešće u LP-a odnosno jako dobri rezultati u famoznoj Evropskoj ligi.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma nidje veze, sta su to oni napravili u prethodnih 5 godina. Kad samo pogledam koji su klubovi u 2. pa i u 3. sesiru
Kako god, eto iz prvog nek nam daju Benficu 
- francobaresi
- Kontakt:
Tako je kako je , Milan će možda opet biti među elitnih 8 , ali prije toga moraju zaredati sa nekoliko 1/4 finala i makar 1/2 finale. Ali jbg zadnjih godina uvije "naletimo" na Barcu , valjda će to Platini malo promijeniti. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pazi Galija, veli on Milan ce u ovom prelaznom roku kupiti samo jednog igrača i na poziciji koja nam je najpotrebnija - napadač (Matri). Eto tako sam ja to ukratko preveo 
- francobaresi
- Kontakt:
Ma 'ajde ko još ćelavcu vjeruje. Sačekajmo da sve završi pa ćemo onda pljuvati po njemu .
Birsa (
) Petagna i Saponara večeras na San Siru.
Birsa (
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Prosla Liga prvaka nam je donijela prihod od nekih 50-ak mil eura.Taj novac je otisao u nama "NEPOZNATE" tokove.Narodski receno:"Bilo,pa proslo".Idemo dalje.Veceras smo docekali toliko taj zeljeni plasman,kako mi navijaci,tako isto i dvojac Galliani-Berlusconi,ponajvise zbog finansija.Prolaskom u Grupnu fazu dobit cemo 10 ak mil eura od Uefe kao nagradu,sa tim novcem ce ici onaj "kolac" kada su u pitanju TV Prava na prenose AC Milana u grupi.Veceras u tv prenosu doticni komentator je izjavio da bi sveukupno mogao AC Milan dobiti do 50 ak mil eura za plasman.Eh sad,bas me zanima gdje ce i taj novac otici.Pogotovo koliko ce biti izdvojeno na pojacanja,do sad smo potrosili ne vise od 15 mil eura (Zapata 6 mil,Saponara oko 3 mil,Poli oko 3 mil,Vergara 2 mil eura,Silvestre 1 mil eura).Meni iskreno opet ne sluti na dobro,cim je veceras poslije utakmice odrzan sastanak TRIO:Galliani-Allegri-Barbara Berlusconi...Nadam se samo da Tatin kcerka ne obavi "CASNU TRANSAKCIJU" na racun Tate Berlusconija.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.