AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Saurman
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Saurman » 28 avg 2013, 23:18

Balotelli on Sky Italia: "You want to compare me to Ibra? Well, that's a compliment... for him!" :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 avg 2013, 23:19

Mago je napisao/la:Allegri razmislja o ostavci. Nisam uspio vidjet sto al veli da je razocaran i da ce prespavat te da ce ujutro mozda dat ostavku.
http://www.milannews.it/primo-piano/all ... tto-121436" onclick="window.open(this.href);return false; Evo upravo sam pročitao izjavu.
Koliko sam ja skontao , ljut je na medije i odnosno na to da ga stal kritikuju. Traži više poštovanja prema njemu i njegovom radu. To je ono što sam ja uspio skontati , italijanski mi nije jača strana pa eto , ko je bolji po tom pitanju , neka nam malo bolje to objasni. :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 avg 2013, 23:22

francobaresi je napisao/la:
Mago je napisao/la:Allegri razmislja o ostavci. Nisam uspio vidjet sto al veli da je razocaran i da ce prespavat te da ce ujutro mozda dat ostavku.
http://www.milannews.it/primo-piano/all ... tto-121436" onclick="window.open(this.href);return false; Evo upravo sam pročitao izjavu.
Koliko sam ja skontao , ljut je na medije i odnosno na to da ga staln kritikuju. Odnosno da traži više poštovanja prema njemu i njegovom radu. To je ono što sam ja uspio skontati , italijanski mi nije jača strana pa eto , ko je bolji po tom pitanju , neka nam malo bolje to objasni. :D
Evo sad na SKY-u govori da nije bio ozbiljan kad je to reko i da mu smeta sto ga mediji konstantno sele s klupe Milana pa da je zbog toga ironicno govorio o ostavci. Znaci nista ozbiljno.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 avg 2013, 23:24

@ Mago , hvala na objašnjenju. :D

Što se tiče ove rasprave Astori ili Sakho , ja lično preferiram i priželjkujem dolazak nekadašnjeg kapitena PSG-a.
Jeftiniji je , mlađi a ništa lošiji od Astoria, također , PSG je spreman da ga pusti na posudbu uz mogućnost otkupa za 10 miliona € .
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 avg 2013, 23:28

Balo je king :grin: Eriksen i Sakho cca 20 mil, Honda u januaru i to je to.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 avg 2013, 23:32

Nećemo se previše nadati , u kombinacijama su još uvijek Matri , Snajder i Astori. Nikad se ne zna, mislim da u ovom trenutku nitko osim ćele ne zna ko će pojačati , odnosno da li će neko pojačati Milan.

Mislim da jednostavno više nema razloga da čeka do zadnjeg trenutka , odnosno , nema nikakvog opravdanja da ne dovede prijeko potrebne igrače.
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 avg 2013, 23:32

s Eriksenom bi imali dimenziju više a sa Sakhom kvalitetniju širinu u odbrani. Bio bih zadovoljan kad bi samo jedan od njih stigao. Neka to bude Danac :D

Utakmica odlična, to je taj Prince kojeg smo navikli gledat. Čim Balotelli napravi viška igrača Prince odmah reaguje baš kao u doba kad je tu bio Ibrahimović na mjestu Bale.

DAJTE ERIKSENA ! 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 avg 2013, 23:36

Također večeras su najvatreniji navijači Milana poslali jasnu poruku upravi.
Jedan od transparenata je bio sa natpisom " Matri ? ne hvala! Dovedite nam jednog veznog igrača i jednog stopera"
Dok je na drugom jako upečatljivom transparentu pisalo " : "Zar je sezonski cilj treće mjesto ? Klube moj ne prepoznajem te"
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 avg 2013, 23:39

Sad nastupa gadno vrijeme, napokon i mi milanisti docekasmo zadnje dane merkata. :mrgreen:

Sto se tice Matrija, ma to je samo bombaaaa. 8-)
Cisto sumnjam da bi celo tako otvoreno pricao o njemu i govorio da ce doci poslije utakmice. Ne znam kakvu igricu igra, ali ubjedjen sam da nema nista od njega.
Sakho i Eriksen, ima da ih dovedu, pa makar pjeske isli po njih. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 avg 2013, 23:42

Sad nam samo preostaje da vidimo šta će stari muljator da uradi. Da li će nas sve iznenaditi sa nekim kvalitetnim igračima ili će biti ono " tresla se brda , rodio se miš" , ostaje da vidimo. Još uvijek nisam veliki optimista po tom pitanju , svakako je ćelavom pohlepniku draže imati tih 40-50 mil. € od LP-a u "džepu" nego da ih potroši.

Također zahvaljujući večerašnjoj pobjedi prvog tima , u narednoj sezoni će i Pimavera nastupati u premijernom izdanju LP-a za igrače do 21 godinu.
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 28 avg 2013, 23:45

Jel Inzaghi trenira te momke ? Zamisli da ih on nabrije :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 avg 2013, 23:49

Jeste , Pippo je trener. Allegri mu je obećao na raspolaganje dati Cristantea i Petagnu kad ih zatreba naravno.

Sutra slijedi izvlačenje grupne faze , koji smo mi baksuzi uvijek nas zapadne jako teška grupa. Pa evo i spiska timova, odnosno njihov raspored po onim tzv "šeširima" ..

Champions League's Seeding Pot #1: Bayern Munich, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Porto, Benfica.

Champions League's Seeding Pot #2: Atletico Madrid, Shakhtar Donetsk, Milan, Schalke, Marseille, CSKA Moscow, PSG, Juventus.

Champions League's Seeding Pot #3: Zenit, Man City, Ajax, Borussia Dortmund, Basel, Olympiakos, Galatasaray, Leverkusen

Champions League's Seeding Pot #4: FC Copenhagen, Napoli, Anderlecht, Celtic, Steaua Bucurest, Viktoria Plzen, Real Sociedad, Austria Vienna

Zaista ima dosta jakih ekipa u svakom od "šešira" , neće biti jednostavno.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 avg 2013, 23:52

Kojom logikom Benfica u prvom sesiru :?:

Edit: Prema Mediaset-u dogovoren prelazak Matrija, 2 mil sad a 10 u naredne 4 godine :roll:
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 28 avg 2013, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 avg 2013, 23:53

Redovno učešće u LP-a odnosno jako dobri rezultati u famoznoj Evropskoj ligi.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 avg 2013, 23:57

Ma nidje veze, sta su to oni napravili u prethodnih 5 godina. Kad samo pogledam koji su klubovi u 2. pa i u 3. sesiru :o Kako god, eto iz prvog nek nam daju Benficu :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 avg 2013, 00:01

Tako je kako je , Milan će možda opet biti među elitnih 8 , ali prije toga moraju zaredati sa nekoliko 1/4 finala i makar 1/2 finale. Ali jbg zadnjih godina uvije "naletimo" na Barcu , valjda će to Platini malo promijeniti. :mrgreen:
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 avg 2013, 00:06

Pazi Galija, veli on Milan ce u ovom prelaznom roku kupiti samo jednog igrača i na poziciji koja nam je najpotrebnija - napadač (Matri). Eto tako sam ja to ukratko preveo :lol:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 avg 2013, 00:08

Ma 'ajde ko još ćelavcu vjeruje. Sačekajmo da sve završi pa ćemo onda pljuvati po njemu . :mrgreen: slika

Birsa ( :?: ) Petagna i Saponara večeras na San Siru.
-Rui Costa-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 29 avg 2013, 00:09

:lol: Bas nam je najpotrebniji napadac i to Matri :lol: dajj celo mlatni se cime po toj glavusi pa nam Eriksena dovedi. Gdje ces tu sansu propustit.. Al ce bit zeznuto sutra, valja ovaj zrijeb prezivjet :shock:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 29 avg 2013, 00:10

Prosla Liga prvaka nam je donijela prihod od nekih 50-ak mil eura.Taj novac je otisao u nama "NEPOZNATE" tokove.Narodski receno:"Bilo,pa proslo".Idemo dalje.Veceras smo docekali toliko taj zeljeni plasman,kako mi navijaci,tako isto i dvojac Galliani-Berlusconi,ponajvise zbog finansija.Prolaskom u Grupnu fazu dobit cemo 10 ak mil eura od Uefe kao nagradu,sa tim novcem ce ici onaj "kolac" kada su u pitanju TV Prava na prenose AC Milana u grupi.Veceras u tv prenosu doticni komentator je izjavio da bi sveukupno mogao AC Milan dobiti do 50 ak mil eura za plasman.Eh sad,bas me zanima gdje ce i taj novac otici.Pogotovo koliko ce biti izdvojeno na pojacanja,do sad smo potrosili ne vise od 15 mil eura (Zapata 6 mil,Saponara oko 3 mil,Poli oko 3 mil,Vergara 2 mil eura,Silvestre 1 mil eura).Meni iskreno opet ne sluti na dobro,cim je veceras poslije utakmice odrzan sastanak TRIO:Galliani-Allegri-Barbara Berlusconi...Nadam se samo da Tatin kcerka ne obavi "CASNU TRANSAKCIJU" na racun Tate Berlusconija.....

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []