Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Arbeloa man of the match.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Valjda ce uputiti poziv trenutno najboljem napadacu na svijetu . Yawm .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Zar Diego Costa ima špansko državljanstvo?juznjak> je napisao/la:Valjda ce uputiti poziv trenutno najboljem napadacu na svijetu . Yawm .
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Čovjek govori o Alvaru Morati.
2012/2013
Odavno ima Spansko drzavljanstvo . Debitovao je i za Brazil nedavno,ali u prijateljskoj tekmi . Onaj debil preferira Freda u napadu,navodno bi zbog toga Diego rado prihvatio poziv Brke. A budimo realni,Spanci poslije Ville i Torresa tesko da ce imati vise takve klase u napadu . Negredo,Soldado i Ljorente su strasni napadaci,ali daleko od ovog dvojica. Costa ima te predispozicije Ville i TorresaLBJ MVP je napisao/la:Zar Diego Costa ima špansko državljanstvo?juznjak> je napisao/la:Valjda ce uputiti poziv trenutno najboljem napadacu na svijetu . Yawm .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Consigliere
- Kontakt:
Michu! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Španski selektor Vicente Del Bosque je već odlučio da će Victor Valdes braniti u utakmici kvalifikacija za SP protiv Finske u sljedeći petak.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ja jednu stvar nikako ne razumijem. Ako spanski selektor pozove tri golmana i medju njima bude kasiljas a ne bude diego lopez, kako je moguce onda da ni anceloti ne postavlja nam kasiljasa na gol? Shvatam da je diego lopez u formi ali valjda da je bolji od kasiljasa i u reprezentaciju bi bio pozvan.
Pa Grijac madridske klupe i nece biti pozvan....Lopez možda nekad, ali zasad nema poziva.dadnan je napisao/la:Ja jednu stvar nikako ne razumijem. Ako spanski selektor pozove tri golmana i medju njima bude kasiljas a ne bude diego lopez, kako je moguce onda da ni anceloti ne postavlja nam kasiljasa na gol? Shvatam da je diego lopez u formi ali valjda da je bolji od kasiljasa i u reprezentaciju bi bio pozvan.
Valdes i Reina su prve opcije.
Ne znam otkud ti to da Iker nece bit pozvan? Vec je objavljen spisak i receno je da se na spisku nalazi kasiljas, valdes i reina.
Vrlo slaba partija Spanije koja ostavlja mnoge zakljucke. Del Bosque je stavio imena u prvih 11, a ne igrace koji su zasluzili da igraju . Brani Iker ,sto se to događa (iako je Valdes mozda trenutno i najbolji golman na svijetu), pa na poziciji desnog beka stavlja igraca sredine terena Kokea
sto je sramota pored toliko nekih dobrih bekova koje ima Furija u samoj ligi . Villa je mnogo bolji u napadu kada je jos jedan napadac pored njega, Cesc kao lazna 9 je jos uvijek apsurdna ideja . Na kraju ono sto najvise brine je Xavi koji nije dobar ni za treninge a ne za utakmice . Dosta je spor, ne daje te zadnje pasove koji odlucuju utakmice,nema tu e kontrolu na sredini koju je imao. Mislim da vise nije igrac za poccetnih 11 Furije . Mozda da ulazi u drugom poluvremenu kada su odbrane umornije,mozda bi tada bio odlucniji u igri . 
Javi,Illarra i Koke sredina na mundijalu.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ni na klupi nece bitiLBJ MVP je napisao/la:Javi,Illarra i Koke sredina na mundijalu.
Ako ne budu ništa od odbrane titule.111 je napisao/la:Ni na klupi nece bitiLBJ MVP je napisao/la:Javi,Illarra i Koke sredina na mundijalu.
možda samo Javi
Vidis da Xabi ima dosta problema sa povredama,a i u godinama je, po meni Xavi i Xabi out,Thiago i Koke in . Iako ce biti Thiago i Illara in zato sto je ovaj drugi igrac Reala. Iako je smijesan igrac naspram Kokea kada uporedis statistiku dva igraca .111 je napisao/la:Ni na klupi nece bitiLBJ MVP je napisao/la:Javi,Illarra i Koke sredina na mundijalu.
možda samo Javi
Pa ne mozes ni reci da je smijesan jer je, statisticki, jedan od najboljih zadnjih/centralnih veznih igraca lige prosle sezone.
Na kraju ce opet igrati Xavi i Xabi. Zamjene Fabregas i Martinez, Busquets zacementiran.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
L_blancos je napisao/la:Pa ne mozes ni reci da je smijesan jer je, statisticki, jedan od najboljih zadnjih/centralnih veznih igraca lige prosle sezone.

Rekao sam da je statisticki smijesan, sto i jeste . Evo i dokaz iz prosle sezone
Illara je bio dosta dobar prosle sezone,ali nije bio presudan igrac za Real kao sto su bili Griz,Vella ,Prieto i Agirece.
Dok s druge strane,Koke je bio jedan od najvaznijih igraca Atletica. Skoro za svaki gol Coste on je bo odgovoran ,izvodio je kornere i prekide fenomenalno, na kraju sezone kao slag na tortu,pervezna asistencija za Mirandu u finalu Cupa,da ne spomijem onu mangupsku asistenciju vanjskim djelom kopacki za Costu kada je ovaj mogao mnogo bolje sutirati. Usto , Koke mladji dvije godine . Jedini pravi nasljednik Xabia,iako u Atleticu igra na gotovo svim pozicijama sem odbrane, univerzalac sposoban da igra na svim pozicijama podjednako dobro .
Jos malo pa cu pisati da je bolji i od Bosuqetsa i ostalih,no rano je ima vremena.
pa dobro, to su navijacke željejuznjak> je napisao/la:Vidis da Xabi ima dosta problema sa povredama,a i u godinama je, po meni Xavi i Xabi out,Thiago i Koke in . Iako ce biti Thiago i Illara in zato sto je ovaj drugi igrac Reala. Iako je smijesan igrac naspram Kokea kada uporedis statistiku dva igraca .111 je napisao/la:Ni na klupi nece bitiLBJ MVP je napisao/la:Javi,Illarra i Koke sredina na mundijalu.
možda samo Javi
naravno da ce na Mundijalu igrati najbolji i najiskusniji tipa veznjaci Xavi, Xabi, Iniesta i Busquets...prekaljena banda
Koke ako bude uopšte pozvan da grije klupu, može se udarati nogom u pakaš od srece
De mi sad reci jesul to statistike centralnog veznog igraca ili zadnjeg veznog?Rekao sam da je statisticki smijesan, sto i jeste . Evo i dokaz iz prosle sezone![]()
![]()
http://www.theelastico.com/2013/06/asie ... ng-report/" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ti samo dio statistike Asiera, a pisao sam post na drugom forumu i poredio Asiera sa dosta zadnjih veznih u ligi i nisam mu uspio naci ravnog. Mozda je samo Biskvit imao bolju statistiku. Vecina stranica ne zadrzava statistike od prosle sezone jbg.
Koke ne moze igrati bez igraca tipa Illarre u ekipi, nisu ista pozicija. U Atleticu Koke je dosta i ofanzivniji nego sto mu je prirodna pozicija tako da je i logicno da vise asistira. Igracina je Koke ali defanzivno nije na nivou Illare.Illara je bio dosta dobar prosle sezone,ali nije bio presudan igrac za Real kao sto su bili Griz,Vella ,Prieto i Agirece.
Dok s druge strane,Koke je bio jedan od najvaznijih igraca Atletica. Skoro za svaki gol Coste on je bo odgovoran ,izvodio je kornere i prekide fenomenalno, na kraju sezone kao slag na tortu,pervezna asistencija za Mirandu u finalu Cupa,da ne spomijem onu mangupsku asistenciju vanjskim djelom kopacki za Costu kada je ovaj mogao mnogo bolje sutirati. Usto , Koke mladji dvije godine . Jedini pravi nasljednik Xabia,iako u Atleticu igra na gotovo svim pozicijama sem odbrane, univerzalac sposoban da igra na svim pozicijama podjednako dobro .
Jos malo pa cu pisati da je bolji i od Bosuqetsa i ostalih,no rano je ima vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.