Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
jel sutra zavrsava prelazni rok ? ocel oni dovodit bale-a
Sutra u ponoć završava prelazni rok.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pepe je sve do povrede prošle sezone bio među najboljim stoperima na svijetu.EP je bez greške naprimjer odradio.L-Train je napisao/la: a jesi ti gledao prethodnih sezona?Divljak najobicnij,moze posluziti kao back up stoper,ali nikako ne moze biti ispred Ramosa i Varanea.Ustvari najprije ispred Varanea ne moze biti,jer i ovaj drug Ramo mu nije Bog zna sta pokazivao u ovoj sezoni,momak koji je dosao za deset zvaka u Betis ga voza kako hoce
Vi očigledno samo Borusiju pamtite.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
do skoro ste se svi zeliti sto prije otarasiti pepea 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
a sta,trebao bi da pamtim Levante,Almeriu,Rayo???LBJ MVP je napisao/la:Pepe je sve do povrede prošle sezone bio među najboljim stoperima na svijetu.EP je bez greške naprimjer odradio.L-Train je napisao/la: a jesi ti gledao prethodnih sezona?Divljak najobicnij,moze posluziti kao back up stoper,ali nikako ne moze biti ispred Ramosa i Varanea.Ustvari najprije ispred Varanea ne moze biti,jer i ovaj drug Ramo mu nije Bog zna sta pokazivao u ovoj sezoni,momak koji je dosao za deset zvaka u Betis ga voza kako hoce
Vi očigledno samo Borusiju pamtite.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Na tim Levante,Almeria,Rayo i sličnim smo izgubili ligu prošle sezone.Svaka utakmica je podjednako važna.L-Train je napisao/la:a sta,trebao bi da pamtim Levante,Almeriu,Rayo???LBJ MVP je napisao/la:Pepe je sve do povrede prošle sezone bio među najboljim stoperima na svijetu.EP je bez greške naprimjer odradio.L-Train je napisao/la: a jesi ti gledao prethodnih sezona?Divljak najobicnij,moze posluziti kao back up stoper,ali nikako ne moze biti ispred Ramosa i Varanea.Ustvari najprije ispred Varanea ne moze biti,jer i ovaj drug Ramo mu nije Bog zna sta pokazivao u ovoj sezoni,momak koji je dosao za deset zvaka u Betis ga voza kako hoce
Vi očigledno samo Borusiju pamtite.pamtim ja i Barcu i njegove crvene kartone,gazenje igraca po travi i mnoge kikseve koje je znao da napravi,ako ces biti realan(a vidim da nisi)Pepe nije igrac za prvih 11 Reala,ali za back up igraca je svakako dobro dosao.
Pepe je osvojio dvije lige kao i igrao dva polufinala LP(treće je bio rezerva)i bio je u prvih 11.Pamtiš Barcu?Očigledno ne.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
eto vidis,ni male utakmice ne zna igrati,mora da sam zaboravio kako se blamirao i protiv malih
i sta zelis reci sa tim njegovim uspijesima???i Valdes nema sta nema u svojoj riznici trofeja,po opet je los golman,sta cemo s tim 
Koja hrpa gluposti
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Edukuj se neuki covjece
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Edukuj se neuki covjece
klipovi su najrelevantnija stvar za diskutovanje,od budale mozes majstora napraviti
dosta je! Pepe je dobar,al za klupe,zavrsena rasprava 
Povlacis se iz rasprave jer nemas nikakvog dokaza protiv Pepea osim utakmice protiv Dortmunda.
Klipovi su pravljeni jer je bio nas najjaci adut godinama u svim klasicima, bio je jedini igrac koji je u stanju pojesti citavu sredinu Barce i Messija.
Klipovi su pravljeni jer je bio nas najjaci adut godinama u svim klasicima, bio je jedini igrac koji je u stanju pojesti citavu sredinu Barce i Messija.
jedino ko je uspio pojesti Messia je Varane,sve dok je gospodin Pepe igrao na stoperu Messi nam je redovno zabijao.Nemoj da i ja sad trazim klipove od Valdesa po YT,sjeb.aces se o kakvom golmanu se radi 
@L-Train nisi u pravu. Mozes mrziti Pepea zbog prljave naravi ali nikako zbog sposobnosti jednog defanzivca.
Kao sto @L_blancos rece jedini igrac koji je dostojno mogao cuvati Messija i koji je pruzao vrhunske partije protiv Barcelone. Bio je kljucni covjek pod Mourinhom u tim Clasicima kada je znao igrati i stopera i zadnjeg veznog.
Kao sto @L_blancos rece jedini igrac koji je dostojno mogao cuvati Messija i koji je pruzao vrhunske partije protiv Barcelone. Bio je kljucni covjek pod Mourinhom u tim Clasicima kada je znao igrati i stopera i zadnjeg veznog.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
samo malo vi hocete da kazete da je Pepe bolje cuvao Messija nego Varane?? a Messi nam tada redovno trpao!!! ne sporim ja da je Pepe imao nekih i dobrih utakmica,ali nije za prvih 11 Reala,klupa da,prva postava ne.
Messija svakako nikada nije cuvao jedan covjek, u zadnjoj sezoni Mourinho je koristio tkz. kavez da bi ga zaustavio. Ja se sjecam samo jedne greske Pepea iz koje je Leo postigao gol, uglavnom bolje on nego Ramos koji redovno ispada od argentinca. Mourinho ga je koristio i sada Ancelloti, meni dovoljno.L-Train je napisao/la:samo malo vi hocete da kazete da je Pepe bolje cuvao Messija nego Varane?? a Messi nam tada redovno trpao!!! ne sporim ja da je Pepe imao nekih i dobrih utakmica,ali nije za prvih 11 Reala,klupa da,prva postava ne.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Varane ima 19 godina i moze se ocekivati njegove greske u buducnosti, kao npr protiv Galate, hocel i on biti tad vatale?
Malo je igraca koji su uspjeli ustopat Ibrahimovica, Messija, Ronaldinha...
Varane je najtalentovaniji stoper na dunjaluku, ali Pepe je trenutno za mrvu ispred.
Pepe je izdominirao citav vezni red Barce a ne samo Messija, a Varane je njegov nasljednik sto se toga tice.
Varane je najtalentovaniji stoper na dunjaluku, ali Pepe je trenutno za mrvu ispred.
Pepe je izdominirao citav vezni red Barce a ne samo Messija, a Varane je njegov nasljednik sto se toga tice.
ebo vas i varane i pepe..Varane je povrijedjen i do tad ce igrat' pepe..poslije toga prema formi i jednog i drugog odredjivat ce se ko ce igrati..Bolje pisite imal kakvih informacija za GARETHA
Čovjek objasnio.L_blancos je napisao/la:Varane ima 19 godina i moze se ocekivati njegove greske u buducnosti, kao npr protiv Galate, hocel i on biti tad vatale?
Inače da završimo transfer sagu:
http://www1.skysports.com/football/news ... eal-madrid" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 01 sep 2013, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Gareth je već 2 mjeseca igrač Madrida.mirzatele je napisao/la:ebo vas i varane i pepe..Varane je povrijedjen i do tad ce igrat' pepe..poslije toga prema formi i jednog i drugog odredjivat ce se ko ce igrati..Bolje pisite imal kakvih informacija za GARETHA
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... me_ES2.htm" onclick="window.open(this.href);return false; 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

Cakani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.