Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

JTS
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la JTS » 01 sep 2013, 17:21

Vedad Ibišević se pridružio Nicolaiu Mulleru sa 5 golova na vodećoj listi najboljih strijelaca lige .. samo tako Vedo, ko zna, možda budeš i najbolji strijelac lige 8-) što manje suspenzija, a golova će biti sigurno :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 sep 2013, 17:22

zizu1991 je napisao/la:To je pokret poznat u narodu, kao moderna bh nogometna reprezentacija, sa 4 - 2 - 3 - 1 sistemom.
Jedan od njihovih rezova podrazumjeva izbacivanje Vedada.

Ta formacija koliko sam upucen podrazumijeva dvojica odlicnih defanzivnih veznjaka, a mi ih u ovom trenutku nemamo.
4-4-2 je formacija koja nama, imajuci u vidu igrace, najbolje odgovara.
15.10 - 15.06 ...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 sep 2013, 17:25

Valjda da sam za to, ne bih napisao njihovih. Dokle god ovo funkcionira kako treba, čemu mijenjanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 sep 2013, 17:26

Nosom za Het-trick :lol: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
4-1 Vedo HD
6-2 Firmino
U odmah Sljiva :?

Intervju sa Vedom i lijepa sljiva pod okom (prevedite svabe sta veli) :)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 sep 2013, 18:08, ukupno mijenjano 3 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 01 sep 2013, 17:35

zgembo89 je napisao/la:Da ima Seferovic lego bi nam ko budali samar ja cak kontam igrat nekad i sa ofanzivnim LUlicem MIsimovicem i HAjrovicem umjesto VEdada
:mrgreen: :mrgreen: :lol:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 sep 2013, 17:37

hroni je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Da ima Seferovic lego bi nam ko budali samar ja cak kontam igrat nekad i sa ofanzivnim LUlicem MIsimovicem i HAjrovicem umjesto VEdada
jednostavno Zgembo

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 01 sep 2013, 17:38

ciza je napisao/la:malo smo i mi presubjekticni vedi jest najbolj irgac ovog szztgarta ali ne odudara toliko da je on jedini zlatan a svi ostali kanta ;) mora i on snosit krivicu, ipak igrac koji kosta ko cijela rijeka dozvoli da ga realno itekako dobro cuva u obe tekme u ovoj drugoj puno bolje igrac koji vrijedi malo je rec 100 inu njega
:roll: :lol: :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2013, 17:40

hroni je napisao/la:
A zasto ovaj lik pise dva prva slova sa caps lockom? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 01 sep 2013, 17:41

EnzoFerrari je napisao/la:Cuj od Rijeke ispali, joooj od Rijeke, bjezi Vedo iz tog krsa, ljudi ti se smiju. Sramota

:mrgreen:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 sep 2013, 17:46

hroni je napisao/la:
ciza je napisao/la:malo smo i mi presubjekticni vedi jest najbolj irgac ovog szztgarta ali ne odudara toliko da je on jedini zlatan a svi ostali kanta ;) mora i on snosit krivicu, ipak igrac koji kosta ko cijela rijeka dozvoli da ga realno itekako dobro cuva u obe tekme u ovoj drugoj puno bolje igrac koji vrijedi malo je rec 100 inu njega
hajd objasni sta je tu za smijeh ,vise je za plakat kad te izbaci rijeka kad svi igraju ko k*** u ukljucujuci i vedu koji protiv amaterske odbrane nije mogao izborit vise od dvije sanse;)
nego ste se ufatili posta nekog koji spomenuo ibisevicev status u repeezentaciji po posli izvlacit postove u kome su ljudi komentarisali njihom dojam protiv rijeke. Sta je trebalo Hvalit?
i ukljuci malo mozak pa vidi sta se komentarise a ne izvlaci iz konteksta kako ti se svidja
a sad idi me citiraj sto sam napisao da se van persie nije vidio danas protiv liverpool-a,pa stavi u kontekst kako ti odgovara mozda ti se ko nasmije
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 01 sep 2013, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2013, 17:46

harishp je napisao/la:
grgr je napisao/la:A neki bolid prije par dana pise da vedo na klupu ide treba hajrovicu oslobodit mjesto hahaha
Koji je to lav izjafio?
Deset dana prave formacije i potencijalne sastave, ono kao idemo sa jednim napadačem, Vedad na klupu, itd :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2013, 17:49

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:
grgr je napisao/la:A neki bolid prije par dana pise da vedo na klupu ide treba hajrovicu oslobodit mjesto hahaha
Koji je to lav izjafio?
Deset dana prave formacije i potencijalne sastave, ono kao idemo sa jednim napadačem, Vedad na klupu, itd :mrgreen:
Aha, cuvaju rezultat i ''pojacavaju'' odbranu sa Izmom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 sep 2013, 17:50

Zabio tri gola smijesnom Hoffenehimu i njhovom izgubljenom golmanu. Ajmo sada svi svrsavati na njega... :roll: Bolji od Dzeke :roll: Dzeko nije dao ni jedan gol :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2013, 17:54

Consigliere je napisao/la:Zabio tri gola smijesnom Hoffenehimu i njhovom izgubljenom golmanu. Ajmo sada svi svrsavati na njega... :roll: Bolji od Dzeke :roll: Dzeko nije dao ni jedan gol :roll:
Vedu ''strucnjaci''stavljaju na klupu,Dzeku ni najhrabriji citaj(prdnuti kad imas proljev)ne smiju staviti na klupu u repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2013, 17:55

Consigliere je napisao/la:Zabio tri gola smijesnom Hoffenehimu i njhovom izgubljenom golmanu. Ajmo sada svi svrsavati na njega... :roll: Bolji od Dzeke :roll: Dzeko nije dao ni jedan gol :roll:
Forma prijatelju, konstantnost iz utakmice u utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 01 sep 2013, 18:06

ciza je napisao/la:
hroni je napisao/la:
hajd objasni sta je tu za smijeh ,vise je za plakat kad te izbaci rijeka kad svi igraju ko k*** u ukljucujuci i vedu koji protiv amaterske odbrane nije mogao izborit vise od dvije sanse;)
nego ste se ufatili posta nekog koji spomenuo ibisevicev status u repeezentaciji po posli izvlacit postove u kome su ljudi komentarisali njihom dojam protiv rijeke. Sta je trebalo Hvalit?
i ukljuci malo mozak pa vidi sta se komentarise a ne izvlaci iz konteksta kako ti se svidja
a sad idi me citiraj sto sam napisao da se van persie nije vidio danas protiv liverpool-a,pa stavi u kontekst kako ti odgovara mozda ti se ko nasmije
dobro :mrgreen:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 sep 2013, 18:12

Ti na svakoj temi moras kontrirati. Da svi govore da je kanta ti bi ga branio :roll:
15.10 - 15.06 ...

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 01 sep 2013, 18:12

Sad hvalospjevi a prije nekoliko dana bilo je prijedloga da malo ide na klupu :lol: Taj momak zasluzuje stalne hvalospjeve i kad igra dobro i kad ne igra.On je masina,ubica,on nikad ne zakaze,njega vrijedi cekati do zadnje minute sudijske nadoknade,on trci i za sebe i za Dzeku(pritom ne kritikujem Edina).Zmaju bosanski,samo trpaj majstoreeeee.

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 01 sep 2013, 18:32

[/quote]
mars u tri mile

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 01 sep 2013, 18:37

Majstoru nabaciti loptu i gotova priča :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, HariTz, klasik, MaroonBjelave, Mostarska, SanaBosna, TefalTava, tuitamo, zikerrz21 i 57 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []