Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Vedad Ibisevic
Vedad Ibišević se pridružio Nicolaiu Mulleru sa 5 golova na vodećoj listi najboljih strijelaca lige .. samo tako Vedo, ko zna, možda budeš i najbolji strijelac lige
što manje suspenzija, a golova će biti sigurno 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- skyisthelimit
zizu1991 je napisao/la:To je pokret poznat u narodu, kao moderna bh nogometna reprezentacija, sa 4 - 2 - 3 - 1 sistemom.
Jedan od njihovih rezova podrazumjeva izbacivanje Vedada.
Ta formacija koliko sam upucen podrazumijeva dvojica odlicnih defanzivnih veznjaka, a mi ih u ovom trenutku nemamo.
4-4-2 je formacija koja nama, imajuci u vidu igrace, najbolje odgovara.
15.10 - 15.06 ...
Valjda da sam za to, ne bih napisao njihovih. Dokle god ovo funkcionira kako treba, čemu mijenjanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nosom za Het-trick
" onclick="window.open(this.href);return false;
4-1 Vedo HD
6-2 Firmino
U odmah Sljiva
Intervju sa Vedom i lijepa sljiva pod okom (prevedite svabe sta veli)
4-1 Vedo HD
6-2 Firmino
U odmah Sljiva
Intervju sa Vedom i lijepa sljiva pod okom (prevedite svabe sta veli)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 sep 2013, 18:08, ukupno mijenjano 3 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
zgembo89 je napisao/la:Da ima Seferovic lego bi nam ko budali samar ja cak kontam igrat nekad i sa ofanzivnim LUlicem MIsimovicem i HAjrovicem umjesto VEdada
jednostavno Zgembohroni je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Da ima Seferovic lego bi nam ko budali samar ja cak kontam igrat nekad i sa ofanzivnim LUlicem MIsimovicem i HAjrovicem umjesto VEdada![]()
![]()
ciza je napisao/la:malo smo i mi presubjekticni vedi jest najbolj irgac ovog szztgarta ali ne odudara toliko da je on jedini zlatan a svi ostali kantamora i on snosit krivicu, ipak igrac koji kosta ko cijela rijeka dozvoli da ga realno itekako dobro cuva u obe tekme u ovoj drugoj puno bolje igrac koji vrijedi malo je rec 100 inu njega
A zasto ovaj lik pise dva prva slova sa caps lockom?hroni je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Da ima Seferovic lego bi nam ko budali samar ja cak kontam igrat nekad i sa ofanzivnim LUlicem MIsimovicem i HAjrovicem umjesto VEdada![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
EnzoFerrari je napisao/la:Cuj od Rijeke ispali, joooj od Rijeke, bjezi Vedo iz tog krsa, ljudi ti se smiju. Sramota
hajd objasni sta je tu za smijeh ,vise je za plakat kad te izbaci rijeka kad svi igraju ko k*** u ukljucujuci i vedu koji protiv amaterske odbrane nije mogao izborit vise od dvije sanse;)hroni je napisao/la:ciza je napisao/la:malo smo i mi presubjekticni vedi jest najbolj irgac ovog szztgarta ali ne odudara toliko da je on jedini zlatan a svi ostali kantamora i on snosit krivicu, ipak igrac koji kosta ko cijela rijeka dozvoli da ga realno itekako dobro cuva u obe tekme u ovoj drugoj puno bolje igrac koji vrijedi malo je rec 100 inu njega
![]()
![]()
nego ste se ufatili posta nekog koji spomenuo ibisevicev status u repeezentaciji po posli izvlacit postove u kome su ljudi komentarisali njihom dojam protiv rijeke. Sta je trebalo Hvalit?
i ukljuci malo mozak pa vidi sta se komentarise a ne izvlaci iz konteksta kako ti se svidja
a sad idi me citiraj sto sam napisao da se van persie nije vidio danas protiv liverpool-a,pa stavi u kontekst kako ti odgovara mozda ti se ko nasmije
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 01 sep 2013, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Deset dana prave formacije i potencijalne sastave, ono kao idemo sa jednim napadačem, Vedad na klupu, itdharishp je napisao/la:Koji je to lav izjafio?grgr je napisao/la:A neki bolid prije par dana pise da vedo na klupu ide treba hajrovicu oslobodit mjesto hahaha
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aha, cuvaju rezultat i ''pojacavaju'' odbranu sa Izmom.Virtu4l je napisao/la:Deset dana prave formacije i potencijalne sastave, ono kao idemo sa jednim napadačem, Vedad na klupu, itdharishp je napisao/la:Koji je to lav izjafio?grgr je napisao/la:A neki bolid prije par dana pise da vedo na klupu ide treba hajrovicu oslobodit mjesto hahaha
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Consigliere
- Kontakt:
Zabio tri gola smijesnom Hoffenehimu i njhovom izgubljenom golmanu. Ajmo sada svi svrsavati na njega...
Bolji od Dzeke
Dzeko nije dao ni jedan gol 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vedu ''strucnjaci''stavljaju na klupu,Dzeku ni najhrabriji citaj(prdnuti kad imas proljev)ne smiju staviti na klupu u repci.Consigliere je napisao/la:Zabio tri gola smijesnom Hoffenehimu i njhovom izgubljenom golmanu. Ajmo sada svi svrsavati na njega...Bolji od Dzeke
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Forma prijatelju, konstantnost iz utakmice u utakmicu.Consigliere je napisao/la:Zabio tri gola smijesnom Hoffenehimu i njhovom izgubljenom golmanu. Ajmo sada svi svrsavati na njega...Bolji od Dzeke
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dobrociza je napisao/la:hajd objasni sta je tu za smijeh ,vise je za plakat kad te izbaci rijeka kad svi igraju ko k*** u ukljucujuci i vedu koji protiv amaterske odbrane nije mogao izborit vise od dvije sanse;)hroni je napisao/la:ciza je napisao/la:malo smo i mi presubjekticni vedi jest najbolj irgac ovog szztgarta ali ne odudara toliko da je on jedini zlatan a svi ostali kantamora i on snosit krivicu, ipak igrac koji kosta ko cijela rijeka dozvoli da ga realno itekako dobro cuva u obe tekme u ovoj drugoj puno bolje igrac koji vrijedi malo je rec 100 inu njega
![]()
![]()
nego ste se ufatili posta nekog koji spomenuo ibisevicev status u repeezentaciji po posli izvlacit postove u kome su ljudi komentarisali njihom dojam protiv rijeke. Sta je trebalo Hvalit?
i ukljuci malo mozak pa vidi sta se komentarise a ne izvlaci iz konteksta kako ti se svidja
a sad idi me citiraj sto sam napisao da se van persie nije vidio danas protiv liverpool-a,pa stavi u kontekst kako ti odgovara mozda ti se ko nasmije
- skyisthelimit
Consigliere je napisao/la:Zabio tri gola smijesnom Hoffenehimu i njhovom izgubljenom golmanu. Ajmo sada svi svrsavati na njega...Bolji od Dzeke
Ti na svakoj temi moras kontrirati. Da svi govore da je kanta ti bi ga branio
15.10 - 15.06 ...
Sad hvalospjevi a prije nekoliko dana bilo je prijedloga da malo ide na klupu
Taj momak zasluzuje stalne hvalospjeve i kad igra dobro i kad ne igra.On je masina,ubica,on nikad ne zakaze,njega vrijedi cekati do zadnje minute sudijske nadoknade,on trci i za sebe i za Dzeku(pritom ne kritikujem Edina).Zmaju bosanski,samo trpaj majstoreeeee.
[/quote]Consigliere je napisao/la:Zabio tri gola smijesnom Hoffenehimu i njhovom izgubljenom golmanu. Ajmo sada svi svrsavati na njega...Bolji od Dzeke
mars u tri mile
Majstoru nabaciti loptu i gotova priča 
Trenutno korisnika/ca: BiH26, MiranGlasnic, PeppermintSA, random11, rishovski i 56 gostiju.