FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zamorano
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zamorano » 01 sep 2013, 22:09

corleone87 je napisao/la:Evo pise da je nastala danas na Trebevicu.

Pa šta ako je snimljena danas ili bilo kada???To igraci ne smiju imati privatne živote? Imaju treninge i tekme,to odrade i ostalo je njihov život...I u ostalom nije sramota biti 6-to mjesto na tabeli u ovakvoj jakoj ligi :D Šta ste to vi umislili.... da ste jaki? De ba ;)
::::SAMO ČELIK::::

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 sep 2013, 22:12

zamorano je napisao/la:

Pa šta ako je snimljena danas ili bilo kada???To igraci ne smiju imati privatne živote? Imaju treninge i tekme,to odrade i ostalo je njihov život...I u ostalom nije sramota biti 6-to mjesto na tabeli u ovakvoj jakoj ligi :D Šta ste to vi umislili.... da ste jaki? De ba ;)

Čuj ovoga čiji tim nije ništa osvojio 15 godina, eto vi ste jaki sa Vladom ublehom :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 01 sep 2013, 22:13

zamorano je napisao/la:

Haj smogovac **** u skokovima.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 sep 2013, 22:41

Svaka im cast
NO PYRO NO PARTY

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 01 sep 2013, 22:47

Neka dobiju Slaviju jedno 3:0 i ja častim turom :lol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 01 sep 2013, 22:49

Jahic se mota po Grbavici. :D
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 01 sep 2013, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 01 sep 2013, 22:49

Divna fotografija... jos im samo fali teleca glavusa da je copaju... sve ovo, kao i igre na terenu su odraz nemira u klubu... Amara se necka, Dinina ruka nije cvrsta, a u ekipi totalno nedisciplinovani igraci i moze im se sad... malo piva, malo trebe, cigare, bitno je da igras u Zelji i da si lafo popularan... i onda se ljudi pitaju sto nas dodje dvije milje na utakmicu, a nakon ovih zadnjih predstava koje su nam priredili sve vise je komentara koji vode u tom smjeru da ce ta cifra biti jos manja... ovo treba sasjec u korjenu, sezona je tek pocela, sve je nadoknadivo, ali treba poceti djelovati ODMAH... Amara cijenim i zahvalan sam mu za sve, ali brate, ili se vrati na klupu ili reci necu vise, pa da znamo na cemu smo... ova sezona je jako bitna i zbog Evrope... ovakva sranja nam ne trebaju... Amar da se vrati i da ovo poslozi, kazni koga treba i da krene gdje je stao, jer ovo je katastrofa... kad mi s igracem vise ne mozemo napravit akcije, primamo po dva gola zadnje 3 tekme, gdje ces gore... treba ovo vratiti makar na level proslih godina, jer za nesto vise nema se para (nema sponzora), u klubu su paraziti i ne namjeravaju otici, a otjerat ih se ne moze, sto bi se reklo, obraza nemaju, guzici se ne boje... svjesni smo da smo rastureni ppovredama bitnih igraca, da nemamo vodju na terenu, nesto stidljivo se izdvaja Jamak, al i njemu u prilog ne ide ova gore fotografija... nema Zaje, nije tu ni Tuce, ni Beso, igraci koji su trenutno zdravi i igraju su strasno limitirani i ne mogu napredovati izuzev nasig juniora... mislim da je greska sto se malo vise nije radilo na dovodjenju kvalitetnijih igraca iz nase lige, a ima ih kamara po drugim klubovima koji su jaci od nasih na nekim pozicijama i mislim da ih se kontaktiralo da bi se teleportirali na Grbavicu da igraju za sampiona... sto ne bi... uglavnom ovo se treba rijesiti dok je pauza koja nam je extra dosla, jer smo krenuli pa poniremo...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 01 sep 2013, 22:52

corleone87 je napisao/la:Jahic se mota po Grbavici. :D
Sereš ? :D

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 01 sep 2013, 22:55

AsharaK je napisao/la:
Vidio ga jarana danas kaze "lose" mu auto nema sta.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 sep 2013, 22:56

Pa ima kafanu na Grbavici koliko ja znam.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 01 sep 2013, 22:56

corleone87 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Vidio ga jarana danas kaze "lose" mu auto nema sta.

Hoćel bit šta od tog ? :D

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 01 sep 2013, 22:58

Jahic vec 15 dana trenira na Grbavici tj. na pomocnom terenu sam.

Davno sam pisao da postoji mogucnost da dodje al nema nista konkretno

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 01 sep 2013, 22:58

:lol: :lol: :lol: :lol:

slika

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 01 sep 2013, 23:04

Ako svi pokusavaju da nas srozaju sa objavljivanjem ovakvih slika nemojte padati na ove pitarske podvale da jedva docekaju nesto.

Oni su pili kad smo osvajali trofeje a to niko nije objavljivao.

Kakvi su god podrzite ih, ako nista zbog ovih pacova koji su izasli nedavno i na sve nacine rade sta rade...
Nikola Tesla!

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 01 sep 2013, 23:08

newBot je napisao/la:Ako svi pokusavaju da nas srozaju sa objavljivanjem ovakvih slika nemojte padati na ove pitarske podvale da jedva docekaju nesto.

Kakvi su god podrzite ih, ako nista zbog ovih pacova koji su izasli nedavno ni sve nacine jedva cekaju nesto...
ja sam prvi koji je poslao ovu sliku raznim web stranicama. Pa mene je stid ovoga i ovo je mozda jedina sansa da se nesto poduzme povodom ovoga, sramota za naseg Zelju. A ja cu svaku utakmicu doci i dati podrsku igracima, pa kako god odigrali, ali bitno je samo da se bore za sveti grb. Ali kako stvari stoje sve ce manja posjeta biti na grbavici, jer ove zadnje predstave su veoma lose
Mi smo Željini, Željo je naš!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 01 sep 2013, 23:10

newBot je napisao/la:Ako svi pokusavaju da nas srozaju sa objavljivanjem ovakvih slika nemojte padati na ove pitarske podvale da jedva docekaju nesto.

Kakvi su god podrzite ih, ako nista zbog ovih pacova koji su izasli nedavno i na sve nacine rade sta rade...
Jest sigurno,Dino im kupio cigare i pive ;)
Željeznicar za život cijeli !

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 01 sep 2013, 23:15

uvijekuztebe1921 je napisao/la:

Kakvi su god podrzite ih, ako nista zbog ovih pacova koji su izasli nedavno ni sve nacine jedva cekaju nesto...
ja sam prvi koji je poslao ovu sliku raznim web stranicama. Pa mene je stid ovoga i ovo je mozda jedina sansa da se nesto poduzme povodom ovoga, sramota za naseg Zelju. A ja cu svaku utakmicu doci i dati podrsku igracima, pa kako god odigrali, ali bitno je samo da se bore za sveti grb. Ali kako stvari stoje sve ce manja posjeta biti na grbavici, jer ove zadnje predstave su veoma lose
Mi smo uvijek radili protiv sebe pa me i ne cudi tako nesto ako si to uradio. Sto nisi to radio kad smo osvajali titulu isti igraci su ti bili u timu, isto radili, cugali, pusili itd. Tad nije bilo bitno, a sad je kao to bitno jer cetiri gostovanja oni imaju samo 10 bodava?
Daj malo realnosti brate. Ne branim ja njih, ali ako Amar je to dopustio oduvijek, zasto tebi to treba, ne kontam?

Ali pokusavajte praviti bezveze rasulo i onako smo oslabljeni povredama, sad sami sebe ukupovajamo, lijepo ...
Nikola Tesla!

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 01 sep 2013, 23:18

newBot je napisao/la:
uvijekuztebe1921 je napisao/la:

Mi smo uvijek radili protiv sebe pa me i ne cudi tako nesto ako si to uradio. Sto nisi to radio kad smo osvajali titulu isti igraci su ti bili u timu, isto radili, cugali, pusili itd. Tad nije bilo bitno, a sad je kao to bitno jer cetiri gostovanja oni imaju samo 10 bodava?
Daj malo realnosti brate. Ne branim ja njih, ali ako Amar je to dopustio oduvijek, zasto tebi to treba, ne kontam?

Ali pokusavajte praviti bezveze rasulo i onako smo oslabljeni povredama, sad sami sebe ukupovajamo, lijepo ...
odgovor je prejednostavan. Zato sto je Svraka bio najbolji igrac lige, dobio poziv u reprezentaciju. Valjda je logican niz dogadjaja da se prepusti sportskom zivotu i malo opameti, ali ne.. i sad se ne vidi to zalaganje kao prije i sad je Svraka nas najlosiji igrac na terenu i zbog toga sam to ucinio jer ne vidim drugi nacin da se ovo zaustavi.
Mi smo Željini, Željo je naš!

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 01 sep 2013, 23:20

To nije tvoja stvar sta je s Svrakom. Tebi ni iz dzepa, ni u dzep, on ce sam sebi upropastiti karijeru, a ti sto ces poslati sliku nekom portalu neces uraditi ama bas nista, nego ces samo navuci ove pacove da se bave stvarima kojima ne trebaju, a sve za to jer smo mi kao realni.

Pitam te sto nisi slao slike kad smo osvajali titulu i bili u finalu kupa prosle godine, isti igraci, isti nacin zivota?
Nikola Tesla!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 sep 2013, 23:23

corleone87 je napisao/la:To su te nase meraklije. :roll:

slika
hajd sto piju i pise,manje je bitno nego kolka su bijedu nisu kakvu vikendicu mogli uganjat nego ko cigani djuture negdje uz rijeku,pravi teferic otvori gepek da svira i ozezi,da neznam da igraju fudbala mislio bi da prvi maj slavi raja iz Nahoreva
i ako nema veze sa samom ligom iu ovo pokazuje kolko je seljacka,gledam ovog samira na hvaru kako se"odmara" ali sa stilom
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 01 sep 2013, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.