Postao/la BlueIsTheColor » 01 sep 2013, 22:49
Divna fotografija... jos im samo fali teleca glavusa da je copaju... sve ovo, kao i igre na terenu su odraz nemira u klubu... Amara se necka, Dinina ruka nije cvrsta, a u ekipi totalno nedisciplinovani igraci i moze im se sad... malo piva, malo trebe, cigare, bitno je da igras u Zelji i da si lafo popularan... i onda se ljudi pitaju sto nas dodje dvije milje na utakmicu, a nakon ovih zadnjih predstava koje su nam priredili sve vise je komentara koji vode u tom smjeru da ce ta cifra biti jos manja... ovo treba sasjec u korjenu, sezona je tek pocela, sve je nadoknadivo, ali treba poceti djelovati ODMAH... Amara cijenim i zahvalan sam mu za sve, ali brate, ili se vrati na klupu ili reci necu vise, pa da znamo na cemu smo... ova sezona je jako bitna i zbog Evrope... ovakva sranja nam ne trebaju... Amar da se vrati i da ovo poslozi, kazni koga treba i da krene gdje je stao, jer ovo je katastrofa... kad mi s igracem vise ne mozemo napravit akcije, primamo po dva gola zadnje 3 tekme, gdje ces gore... treba ovo vratiti makar na level proslih godina, jer za nesto vise nema se para (nema sponzora), u klubu su paraziti i ne namjeravaju otici, a otjerat ih se ne moze, sto bi se reklo, obraza nemaju, guzici se ne boje... svjesni smo da smo rastureni ppovredama bitnih igraca, da nemamo vodju na terenu, nesto stidljivo se izdvaja Jamak, al i njemu u prilog ne ide ova gore fotografija... nema Zaje, nije tu ni Tuce, ni Beso, igraci koji su trenutno zdravi i igraju su strasno limitirani i ne mogu napredovati izuzev nasig juniora... mislim da je greska sto se malo vise nije radilo na dovodjenju kvalitetnijih igraca iz nase lige, a ima ih kamara po drugim klubovima koji su jaci od nasih na nekim pozicijama i mislim da ih se kontaktiralo da bi se teleportirali na Grbavicu da igraju za sampiona... sto ne bi... uglavnom ovo se treba rijesiti dok je pauza koja nam je extra dosla, jer smo krenuli pa poniremo...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..