Puno petica izgleda.
Svako ko dodje hoce da vidi ovu borbenost i to je ono sto vuce ljude na stadion, kvaliteta u nasem fudbalu nema i to svi znaju al makar zasluzuju da vide ovu trku i borbu za svaku loptu.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ova ti je na mjestu.Pupi04 je napisao/la:Kako je samo lijepo biti na Tusnju kad se prorijedio broj yebaca matera i svega i svacega![]()
Puno petica izgleda.
Svako ko dodje hoce da vidi ovu borbenost i to je ono sto vuce ljude na stadion, kvaliteta u nasem fudbalu nema i to svi znaju al makar zasluzuju da vide ovu trku i borbu za svaku loptu.
E to je neprocjenjivoPupi04 je napisao/la:Kako je samo lijepo biti na Tusnju kad se prorijedio broj yebaca matera i svega i svacega![]()
Golman je jedva je zakačio,al je opet lizala prečku! Šteta jer uz onako sjajnu igru prečka glavom ili taj šut su zaista mogli krunisati njegovu igru.Al kakav bi gol bio da udje onaj sut Efendica, jos mi nije jasno kako je golman skide.
Mene raduje veliki broj mlađih ljudi na stadionu 20-35 godina! Smjena generacijeultrasstyle_tz je napisao/la:siri se pozitivna prica po gradu o borbenosti i pozrtvovanosti do kraja za svaku loptu. Vec danas cujem od par ljudi kako i oni planiraju doci na tekmu, a nisu dugo..
tako da treba lijepo ispromovisat i izreklamirati tu tekmu, organizovat stand u gradu , a i mi sto smo bili u subotu pricat svima kako se momci konacno bore za sveti dres kako dolikuje.
na njima je da odigraju onako borbeno, i jos jace u subotu, a na nama da dovucemo makar 10-12.000 maraka u kasu kluba za tu tekmu.
pa zato i kazem jer je liga tek pocela a mi imamo ljude u klubu koji vec misle da mi necemo izboriti ulazak u PLfukaratz je napisao/la:druze ja ne znam kakve ti price cujes? kakva ba zvanja i ulasci? pa liga je tek pocela moze fucko zvati tigra, tigar kuku, kuko lovica, lovic brku, brko husaru i sta sad? de se uozbilji ima jos 27 kola bit ce i radosti i tuge. tek za desetak utakmica ce se tek vidjeti ko napada uzalak a ko spasava zivu glavu!
Ma pusti to jarane, Sloboda je ostavila Banovice u ligi prosle sezone, tamo imate tri boda, a ako vam bude trebalo sigurno ce vam dati i ostali, jer bolje i za njih da udjete u PL, ja ti sad kazem da jedinstvo ima bodove u Sanskom Mostu. Svi pricaju dok je Sloboda u ovoj ligi niko ne moze prije nje u PL, prosle godine nije tako bilo vidjecemo hoce li ove. Jer koliko vidim po ovom do sad iako je rano za to Slobodi su najveci konkurenti Jedinstvo i Bratstvo, barem po do sad pokazanim rezultatima, a sumnjam da ce se ko i ukljuciti u borbu, mozda jos samo Gosk.SaltCityAttack je napisao/la:jarane kod nas u kantonu nije kao negdje drugo ..mene nebi iznenadilo da je Sloboda sjebala Buducnost jer takav je to kanton svako svakog zavrnut zeli ...zato Sloboda i nije ono sto treba da bude jer uvjek imamo tu rivale i svi se loze da nas dobiju...to je normlno svakako i ja bi tako da navijam za sve ove nase komsijske klubove...uglavnom nama da neko zeli pomoci pomogli bi nam protiv Mladosti gdje je i najrealnije mozda bilo da uzmemo sva 3 boda, ali ljudi opet nisu toliko losi to su valjda pokazali sad i u Lukavcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.