Oko 1,70. Mrtvi favoritimirzavolimtebosno je napisao/la:Kolika je kvota na nas??
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kaže ovako na Stanleybetu.
BiH-Slovačka 1,60-3,60-5,00.
BiH-Slovačka 1,60-3,60-5,00.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 02 sep 2013, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
oscilira kvota izmedju 1.57 do 1.62Virtu4l je napisao/la:Oko 1,70. Mrtvi favoritimirzavolimtebosno je napisao/la:Kolika je kvota na nas??
- Bayern@heart
- Kontakt:
---------------------Begović--------------------------
Mujdža--------Bičakčić------Spahić------Salihović
--------------------Rahimić--------------------------
-----Pjanić---------Misimiović----------------Lulić
-------------Ibišević-----------Džeko----------------
100% sam siguran u ovaj sastav i naravno 100% sam uvjeren u pobjede.
Nervoza do utakmice polako uzima
Mujdža--------Bičakčić------Spahić------Salihović
--------------------Rahimić--------------------------
-----Pjanić---------Misimiović----------------Lulić
-------------Ibišević-----------Džeko----------------
100% sam siguran u ovaj sastav i naravno 100% sam uvjeren u pobjede.
Nervoza do utakmice polako uzima
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
joj ubicemo ih raja!!!!!!!! nemogu vise da docekam taj dan, vec sam totalno nervozan!!!!!!!! daj pomozite mi nekako, da smirim ovu nervozu. al uvjeren sam, da cemo ih ubiti!
ja bih ti pomogao, al ne znam jesi li uvjeren da cemo ih ubiti ili nervorangringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj ubicemo ih raja!!!!!!!! nemogu vise da docekam taj dan, vec sam totalno nervozan!!!!!!!! daj pomozite mi nekako, da smirim ovu nervozu. al uvjeren sam, da cemo ih ubiti!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ma druze pomozi, nemogu nocima mirno da spavam.....kad ce vise taj 06.09....amko27 je napisao/la:ja bih ti pomogao, al ne znam jesi li uvjeren da cemo ih ubiti ili nervorangringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj ubicemo ih raja!!!!!!!! nemogu vise da docekam taj dan, vec sam totalno nervozan!!!!!!!! daj pomozite mi nekako, da smirim ovu nervozu. al uvjeren sam, da cemo ih ubiti!
- Principatus
- Kontakt:
Oprezno, ali bez respekta protiv Slovacke. Oni se muce i sa najslabijim protivnicima, tako da im od pocetka ne treba dati da disu. Mislim da ce biti zesce potopljeni, posebno ako rano prime gol, jer protiv ovakve repke nemaju sta traziti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ma i ja sam se gotov ucrvo,juce opet gledao po 6 put utakmicu protiv grcke,ne znam sta cu danas nac
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
samo da pobjedimo u petak, to nam je karta za brazil.....onda svejedno kako odigrali u utorak, jer liechtenstein i litvaniju cemo dobiti 1000%.....
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
pa sta je ovo ljudi, slabo se pise o ovim dvomecu? jel to raja bolesna ili jos na godisnjim odmorima?
Pa brate ides li ti na posao?robery20 je napisao/la:ma i ja sam se gotov ucrvo,juce opet gledao po 6 put utakmicu protiv grcke,ne znam sta cu danas nac
Jao ljudi sto me brine ovaj Hamsik..... Pa zabija 2 po mecu, u formi je u kakvoj ga nikada nisam vidio! Kad sad sagledam situaciju, ovaj mec postaje bitniji od Grcke, ovaj mec je fakat prekratnica u kvalifikacijama....
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ma nema HAmšo u Slovačkoj saigrača sa kojima igra u Napoliju. Znamo da neće se igrati 1 protiv 1 nego 11 protiv 11. Spaha i društvo će Hamšu spakovati u koferGrunf je napisao/la:Jao ljudi sto me brine ovaj Hamsik..... Pa zabija 2 po mecu, u formi je u kakvoj ga nikada nisam vidio! Kad sad sagledam situaciju, ovaj mec postaje bitniji od Grcke, ovaj mec je fakat prekratnica u kvalifikacijama....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije me nikad neka nervoza hvatala, mozda kad mi naumpadne na jedno 2-3 minute ali ne vise. A da ne spavam zbog toga vala nije. Opustite se to je igra, nije pitanje zivota ili smrti
I past ce Slovacka, jaci smo od njih.
Ja predlazem da onog horoza osisamo pa mozda bude slabo igrao
Samo znam da cu se nervirat cijeli dan, kosarka, fudbal a mozda i Dzumhur a ako bude jos i Federer ja sam gotov
bolje receno monitor, tv ce da budu razbijeni

Ja predlazem da onog horoza osisamo pa mozda bude slabo igrao
Samo znam da cu se nervirat cijeli dan, kosarka, fudbal a mozda i Dzumhur a ako bude jos i Federer ja sam gotov
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Najgore je kad se probudis u petak i znas da ima jos pun qrac sati do utakmice. Nervoza neka uhvati, cijeli dan ko na iglama. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Onaj sat pred tekmu traje k'o godina, nikad prociAmar Dzeko je napisao/la:Najgore je kad se probudis u petak i znas da ima jos pun qrac sati do utakmice. Nervoza neka uhvati, cijeli dan ko na iglama.
Odlican text
http://sport24.ba/index.php/fudbal/bh-r ... anih-ikada" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Nije me nikad neka nervoza hvatala, mozda kad mi naumpadne na jedno 2-3 minute ali ne vise. A da ne spavam zbog toga vala nije. Opustite se to je igra, nije pitanje zivota ili smrti![]()
Ja predlazem da onog horoza osisamo pa mozda bude slabo igrao![]()
Samo znam da cu se nervirat cijeli dan, kosarka, fudbal a mozda i Dzumhur a ako bude jos i Federer ja sam gotovbolje receno monitor, tv ce da budu razbijeni
![]()
vise od toga je
- Goalgetter
- Kontakt:
Selektor Slovacke, Jan Kozak: Rastavicemo slabasnu ekipu Bosne i Hercegovine u Zenici, i pokazati ko je najbolja ekipa u Grupi G.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne vjerujem da je to izjavio, ali ako jeste, neka je, nije ni svjestan sta mu se sprema. Podsjeca me na onog trenera BjelorusijeGoalgetter je napisao/la:Selektor Slovacke, Jan Kozak: Rastavicemo slabasnu ekipu Bosne i Hercegovine u Zenici, i pokazati ko je najbolja ekipa u Grupi G.
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.