Oko 1,70. Mrtvi favoritimirzavolimtebosno je napisao/la:Kolika je kvota na nas??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Oko 1,70. Mrtvi favoritimirzavolimtebosno je napisao/la:Kolika je kvota na nas??
oscilira kvota izmedju 1.57 do 1.62Virtu4l je napisao/la:Oko 1,70. Mrtvi favoritimirzavolimtebosno je napisao/la:Kolika je kvota na nas??
ja bih ti pomogao, al ne znam jesi li uvjeren da cemo ih ubiti ili nervorangringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj ubicemo ih raja!!!!!!!! nemogu vise da docekam taj dan, vec sam totalno nervozan!!!!!!!! daj pomozite mi nekako, da smirim ovu nervozu. al uvjeren sam, da cemo ih ubiti!
ma druze pomozi, nemogu nocima mirno da spavam.....kad ce vise taj 06.09....amko27 je napisao/la:ja bih ti pomogao, al ne znam jesi li uvjeren da cemo ih ubiti ili nervorangringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj ubicemo ih raja!!!!!!!! nemogu vise da docekam taj dan, vec sam totalno nervozan!!!!!!!! daj pomozite mi nekako, da smirim ovu nervozu. al uvjeren sam, da cemo ih ubiti!
Pa brate ides li ti na posao?robery20 je napisao/la:ma i ja sam se gotov ucrvo,juce opet gledao po 6 put utakmicu protiv grcke,ne znam sta cu danas nac
Ma nema HAmšo u Slovačkoj saigrača sa kojima igra u Napoliju. Znamo da neće se igrati 1 protiv 1 nego 11 protiv 11. Spaha i društvo će Hamšu spakovati u koferGrunf je napisao/la:Jao ljudi sto me brine ovaj Hamsik..... Pa zabija 2 po mecu, u formi je u kakvoj ga nikada nisam vidio! Kad sad sagledam situaciju, ovaj mec postaje bitniji od Grcke, ovaj mec je fakat prekratnica u kvalifikacijama....
Onaj sat pred tekmu traje k'o godina, nikad prociAmar Dzeko je napisao/la:Najgore je kad se probudis u petak i znas da ima jos pun qrac sati do utakmice. Nervoza neka uhvati, cijeli dan ko na iglama.
Unofficialpage je napisao/la:Nije me nikad neka nervoza hvatala, mozda kad mi naumpadne na jedno 2-3 minute ali ne vise. A da ne spavam zbog toga vala nije. Opustite se to je igra, nije pitanje zivota ili smrti![]()
I past ce Slovacka, jaci smo od njih.
Ja predlazem da onog horoza osisamo pa mozda bude slabo igrao![]()
Samo znam da cu se nervirat cijeli dan, kosarka, fudbal a mozda i Dzumhur a ako bude jos i Federer ja sam gotovbolje receno monitor, tv ce da budu razbijeni
![]()
Ne vjerujem da je to izjavio, ali ako jeste, neka je, nije ni svjestan sta mu se sprema. Podsjeca me na onog trenera BjelorusijeGoalgetter je napisao/la:Selektor Slovacke, Jan Kozak: Rastavicemo slabasnu ekipu Bosne i Hercegovine u Zenici, i pokazati ko je najbolja ekipa u Grupi G.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.