Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne kontam zasto je prodao Ozila kad je on i te kako dobro uvezivao tim. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Čudnobparena je napisao/la:Ne kontam zasto je prodao Ozila kad je on i te kako dobro uvezivao tim.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bas, cuj arena ne konta :s
LBJ MVP je napisao/la:Čudnobparena je napisao/la:Ne kontam zasto je prodao Ozila kad je on i te kako dobro uvezivao tim.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Real je u minusu oko 90 miliona , sa Ezelom bit ce na minus od 40 miliona i to nije strasno.
Pogotovo jer Ezel ne bi bio clan prve postave u ovih 4-3-3 , jednostavno kao i United i druge neke ekipe nema mjesta za "desetku".
Da se razumijemo fantastican igrac koji ce unaprijediti igru Arsenala , al 50 milja za igraca kojem bi se na silu trazile minute jednostavno je uredu.
Angel ostaje jer moze biti backup na oba krila za "Apolone" , Carlo voli radilice.
Ne da je bolji igrac al svrsishodniji za ovaj sistem , a nit bi Angel vrijedio 50 miliona.
Pogotovo jer Ezel ne bi bio clan prve postave u ovih 4-3-3 , jednostavno kao i United i druge neke ekipe nema mjesta za "desetku".
Da se razumijemo fantastican igrac koji ce unaprijediti igru Arsenala , al 50 milja za igraca kojem bi se na silu trazile minute jednostavno je uredu.
Angel ostaje jer moze biti backup na oba krila za "Apolone" , Carlo voli radilice.
Ne da je bolji igrac al svrsishodniji za ovaj sistem , a nit bi Angel vrijedio 50 miliona.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Daj ba ljudi recite da se šalite za Ozila. prvo, stavljate slike koje nemaju realnu statistiku, drugo, gled'o sam sve bitne utakmice i čovjek je bio krampa u svakoj mogućoj. Utuvio sebi u glavu da je nezamjenjiv pa se nije ni trudio. Sad kad je došla konkurencija, daje petama vatru.
naprijed rejal
Nek nos i Mariju,a mi Suleta da uhvatio u zadnjim minutama.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
izgleda da bi i Angel mogao u ArsenalRaul_64 je napisao/la:Real je u minusu oko 90 miliona , sa Ezelom bit ce na minus od 40 miliona i to nije strasno.
po meni bi bilo savrseno prodati Benzemu i Khediru te od tih para kupit Suareza
Haha pa ima jos 6 sati , a na manageru ako steka neces stici
Angel ostaje , valda je to jasno nakon odlaska Mesuta a i objasnio sam sto.
Lakse ce podnijet da je zamjena , manja plata , bolji za ovaj sistem.
Benzema takodje , neke zamjene napadaca pa uigravanja kada je sezona vec krenula je neozbiljno.
Khedira fakat nema mjesta kad se Baski vrate , al tesko da ce otic.
Angel ostaje , valda je to jasno nakon odlaska Mesuta a i objasnio sam sto.
Lakse ce podnijet da je zamjena , manja plata , bolji za ovaj sistem.
Benzema takodje , neke zamjene napadaca pa uigravanja kada je sezona vec krenula je neozbiljno.
Khedira fakat nema mjesta kad se Baski vrate , al tesko da ce otic.
Benzemu nedirati,on i Isco se savrseno razumiju!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- tyler durden
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:Daj ba ljudi recite da se šalite za Ozila. prvo, stavljate slike koje nemaju realnu statistiku, drugo, gled'o sam sve bitne utakmice i čovjek je bio krampa u svakoj mogućoj. Utuvio sebi u glavu da je nezamjenjiv pa se nije ni trudio. Sad kad je došla konkurencija, daje petama vatru.
+101
nije los ozil, ne treba grijesiti dusu ali nije isto tako ni zanimljivo cekat i cekat i cekat i cekat i cekat neki njegov pas da prodje dok umedjuvremenu radi veliko nista na terenu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hajde Pero daj Suareza!
Izgleda da je Pero ovim oslobodio platnu listu i da ide uskoro novi ugovor za CR-a
Izgleda da je Pero ovim oslobodio platnu listu i da ide uskoro novi ugovor za CR-a
ceka desetka suareza, vampir ce da dodje po mraku kako i dolikuje 
Ma koji Suarez..
- tyler durden
- Kontakt:
Da ga hoce dovestLenBias je napisao/la:ceka desetka suareza, vampir ce da dodje po mraku kako i dolikuje
Ma nema sanse , rijesilo bi se ranije to.
Baletov dolazak je uvjetovao jedan odlazak , na kraju to je bio igrac koji nije clan prvih 11 a u jedno je i najskuplji.
Racuni su koliko,toliko poravnati i ajd
Bale 91
Isco 30
Illarra 32
Napoli 60 mil. za Gonzala,Albiola,Caletia
Arsenal 50 mil. za Ezela.
uz ovih par manjih(Carvajal in , Leon out etc).
Baletov dolazak je uvjetovao jedan odlazak , na kraju to je bio igrac koji nije clan prvih 11 a u jedno je i najskuplji.
Racuni su koliko,toliko poravnati i ajd
Bale 91
Isco 30
Illarra 32
Napoli 60 mil. za Gonzala,Albiola,Caletia
Arsenal 50 mil. za Ezela.
uz ovih par manjih(Carvajal in , Leon out etc).
nekako mi cudno da ovakav dobar broj ostane slobodan, zato se nadam da bi mogao uskociti sula 
Ovo otvara sansu Jeseu!
Al ja sam ipak za to da vampira dovedemo
Al ja sam ipak za to da vampira dovedemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.