Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Da ga hoce dovestLenBias je napisao/la:ceka desetka suareza, vampir ce da dodje po mraku kako i dolikuje
Ma nema sanse , rijesilo bi se ranije to.
Baletov dolazak je uvjetovao jedan odlazak , na kraju to je bio igrac koji nije clan prvih 11 a u jedno je i najskuplji.
Racuni su koliko,toliko poravnati i ajd
Bale 91
Isco 30
Illarra 32
Napoli 60 mil. za Gonzala,Albiola,Caletia
Arsenal 50 mil. za Ezela.
uz ovih par manjih(Carvajal in , Leon out etc).
Baletov dolazak je uvjetovao jedan odlazak , na kraju to je bio igrac koji nije clan prvih 11 a u jedno je i najskuplji.
Racuni su koliko,toliko poravnati i ajd
Bale 91
Isco 30
Illarra 32
Napoli 60 mil. za Gonzala,Albiola,Caletia
Arsenal 50 mil. za Ezela.
uz ovih par manjih(Carvajal in , Leon out etc).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
nekako mi cudno da ovakav dobar broj ostane slobodan, zato se nadam da bi mogao uskociti sula 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ovo otvara sansu Jeseu!
Al ja sam ipak za to da vampira dovedemo
Al ja sam ipak za to da vampira dovedemo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-------------Ronaldo(Jese)------------Benzema(Morata)-----------Bale(Di Maria)---------------------
------------------------------Isco-----------------------------Modric----------------------
-----------------------------------Xabi/Illarramendi/Khedira------------------------------
+ Casemiro
Tesko da iko fali
------------------------------Isco-----------------------------Modric----------------------
-----------------------------------Xabi/Illarramendi/Khedira------------------------------
+ Casemiro
Tesko da iko fali
Fali Guti.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Povrijede se isco ili Modric nedaj boze nema ih ko mijenjati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
emir18 je napisao/la:Povrijede se isco ili Modric nedaj boze nema ih ko mijenjati.

ima ovaj svemoguci brazilski tata iz hooda
Pa nekad ce igrati Baski il Korida zajedno , a naprijed samo Ihko ili Modric.
6 igraca za tri mjesta , gore se zna prva trojka
a imas jednog radilicu + dvojicu velikih talenata koji cekaju kao zapeta puska sa klupe.
Idealno.
6 igraca za tri mjesta , gore se zna prva trojka
a imas jednog radilicu + dvojicu velikih talenata koji cekaju kao zapeta puska sa klupe.
Idealno.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bolji je ovajRaul_64 je napisao/la:-------------Ronaldo(Jese)------------Benzema(Morata)-----------Bale(Di Maria)---------------------
+ Casemiro
Tesko da iko fali
------------Benzema-------
Ronaldo--------------------
Bale---------Isco------------
--------Luka--------Xabi--------
Marcelo ------ Pepe------Ramos------Arbeola
--------------Lopez-----------
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To bih od Namika očekivao da postavi.Nisam znao da i ti smatraš Arbelou najboljim na svijetu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
gledaj desne strane, samo arbeloa 
hahahah, to vi zaboravili da alvaro moze sam drzat desnu stranu ? 
- KapioFootball
- Kontakt:
Casillas; Pepe Varane Ramos Marcelo; Xabi Khedira Bale Isco; Ronaldo Benzema
Stand your ground and never back down!
Che1989 je napisao/la:Casillas; Pepe Varane Ramos Marcelo; Xabi Khedira Bale Isco; Ronaldo Benzema
- anonymousHD
- Kontakt:
**** li te Mourinho višeChe1989 je napisao/la:Casillas; Pepe Varane Ramos Marcelo; Xabi Khedira Bale Isco; Ronaldo Benzema
Legendu kluba obavezno na gol, Lopez je dobar ali ne može ispred Ikera nikako. Zašto Khedira? Zato što je on trenutno jedini pravi zadnji vezni igrač kojeg Real ima, mislim smiješno je što Luku stavljate na tu poziciju, možda protiv Granade ili Betisa ali protiv Barse, Uniteda je smiješan na toj poziciji pravi ogromnu rupu i lagan prolaz protivnika do gola. Sammy uz sve defanzivne zadatke može i da se priključi napadima Reala, bolji je puno puno u defanzivi od LukeanonymousHD je napisao/la:**** li te Mourinho višeChe1989 je napisao/la:Casillas; Pepe Varane Ramos Marcelo; Xabi Khedira Bale Isco; Ronaldo Benzema
Stand your ground and never back down!
Ima dok forsiras 4-2-3-1.
Luka je samo protiv Baska ovo kolo dobio i oduzeo duplo vise lopti i duela od Khedire.
Karlo ce igrati sa jednim blokom i dvojicom kreatora.
Luka je samo protiv Baska ovo kolo dobio i oduzeo duplo vise lopti i duela od Khedire.
Karlo ce igrati sa jednim blokom i dvojicom kreatora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.